Po nakupe ziadna odozva co sa tyka platobnych udajov, žiadna komunikacia
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
z Vašej správy nieje jasný dôvod vašej nespokojnosti.
V prípade že potrebujete poradiť alebo s niečim pomôcť k Vašej spokojnosti, môžete sa na nás obrátiť niektorou z následujúcich možností komunikácie:
- online chat
- tel. kontakt infolinky
- kontaktným formulárom
- emailovou správou
- komunikáciou v zákazníckej sekcii -
Objednával som e-cigaretu Ijust 21700 v popise písali že v balení je aj batéria a cigareta prišla bez nej , popis nebol upravený už dlhšiu dobu a balenie neobsahovalo batériu čiže mi bola na nič keď batéria sa nedá ani na ich ani na iných e-shopoch ani v kamenných predajniach kúpiť , ako odškodné mi navrhli že keď bude batéria k dispozícii (čo nebude) tak mi grátis pošlu 10ml Liquidu za 2 eurá ako ospravedlnenie
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
ospravedlňujeme sa vám za nepríjemnosť.
Náhradná batéria samozrejme bude ešte k dispozícii nakoľko je to žiadaný produkt.
Pre sledovanie dostupnosti môžete využiť službu strážny pes na našej stránke, ktorá vás bude automaticky informovať o dostupnosti produktu.
www.e-cigareta.sk -
Dlho trvalo kým mi napísali IBAN na zaplatenie objednavky a ked sa uz aj tak stalo tak dlho kym potvrdili platbu plus kym to prišlo... zdlhavé, plus e-cigareta preteká celá a neda sa fajčit lebo to v nej praská ako v krbe
Dobrý deň p. L.
ked už hodnotiť tak na základe faktov.
- Platobné údaje: boli vám zaslané ihned po kontrole zadaných údajov v objednávke.
- Obdržanie platby: nieje logicky v našich silách ovplyvniť kedy platbu uhradíte a dlžku bankového prevodu a tým aj dobu trvania prijatia platby.
- Potvrdenie platby: potvrdenie prijatia platby je maximálne do 3 hodín od prijatia vašej platby (vo vašom prípade 1 - 1,5 hod).
- Doručenie: od odoslania objednávky do jej doručenia prešlo rovných 20 hodín a 10 minút, čiže menej ako 1 deň.
Ohľadom fungovania zariadenia je potrebné prečítať si popis zariadenia a jeho návod k obsluhe, použitím správnych súčastí bude zariadenie fungovať tak ako bolo určené. (hlavne náplň). -
Dajte si telefonne cislo na stranku na ktore sa Vam da dovolat ked noeco treba nie len email
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
zákazníkom je k dispozícii pre kontakt:, tel. číslo, online chat, kontaktný formulár, komunikácia v zákazníckej sekcii, emailová adresa.
Je naozaj nemožné sa s nami neskontaktovať. -
E-LIQUID HANGSEN má zvláštnu príchuť, ktorá mi absolútne nevyhovuje. Značka LIQUA túto príchuť nemá. Odteraz budem nakupovať výhradne značku LIQUA.
- rychlost a nic ine
- drahe ceny
tovar mi mal prist tesne pred expiraciou ale prisiel mi 112 dni po zaruke a zo 6 liqudou bol jeden poskodeny a vyteceny davam to riesit obchodnej inspekcii nastastie mam orygynalne obali a vsetko zdokumentovane uvydime kto s koho.pre 10 euro som im ani nevolal ved oni sa dozvedia pri plateny pokuty len dufam ze nedostanu milion ako billa.
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
recenziu ste napísali na objednávku (bez priezviska a úplnej adresy) ktorú ste chvíľu po vytvorení stornovali. Preto je táto recenzia naozaj veľmi objektívna.
- nic
- vsetko
nenakupujte, nefunkcne a onicom
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
pred použitím akéhokoľvek prístroja doporučujeme prečítať si priložený manuál. A behom chvíľe zistíte že prístroj je funkčný.
www.e-cigareta.sk -
- Posiela rychlostou blesku..ze to cloveku trt pomoze je jedno,ale posiela ozaj rychlo :D
- ..predava nefunkcny tovar?? Alebo..retard bali objednavky? Alebo clovek komunikujuci s ludmi je mam pitchista ? Kazdopadne v jednej objednavke by som tych slabin nasiel kvantum
Tento zazracny obchodik mi poslal atomizer,ktory vyzera sice uplne spickovo a moje fajciarske chutky naplni na 110%..avsak nema drot..a teda ziadne spalovanie neni mozne..ked som ich na to vadny nepouzitelny tovar upozornil,boli natolko zlati,ze mi napisali ako by mal dobry atomizer vyzerat a co by mal obsahovat..za co im nesmierne dakujem,za roky vapingu som to urcite nevedel a moje obzory su opat rozsirene..zial ,bola to jedina komunikacia obchodu..neochota vymenit suciastku ktoru nakupuju mozno po 50c..je uplne uboha..este ze je tych eshopov viac a niesom na nich odkazany,uz ziadnu objednavku nespravim a kazdeho koho mozem na tento zazrak slovenskeho obchodu upozornujem
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
samozrejme že nás mrzí ak ste obdržali tovar za 1,59 EUR nefunkčný. Ohľadom reklamovania alebo vrátenia výrobku ste nás nekontaktovali, ale radšej napísali negatívnu recenziu, což je škoda. Ak bol výrobok naozaj nekompletný tak pri výmene by sme vám aspoň môhli poslať ZDARMA darček ktorý ste si tak pýtali pri vytvorení pôvodnej objednávky. Zrejme ide iba Vašu detinskú pomstu že sme vám nič zdarma neposlali, naša chyba, ale čo už existujú aj iné eshopy ako ste spomenul.
neakceptovateľy pristup
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
bohužial objednávku bez adresy nieje možné doručiť..
- Klamlive info o vyrobkoch
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
p.Hlinka môžete nám priblížiť o čom konkrétne máte podozrenie na chybný údaj? Vaša objednávka je spred 2 mesiacov, doposiaľ sme od Vás neodbrdžali žiadnu správu prípadne reklamáciu že by ste mali nejaké problémy s tovarom.
Kontaktovať nás môžete mailom ako aj telefonicky.
www.e-cigareta.sk -
Vyhodilo ma počas zadávania položky v eshope, uzatvorilo objednávky pred finalizáciou aj keď nebola úplná, nie je možné sa prihlásiť na stránku, písal som adminovi stránky bez reakcie. Už pre mňa neaktuálne. Škoda
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
mrzí nás že nastal tech. problém na našej stránke počas Vašej návštevy. Doposiaľ neregistrujeme žiadneho zákazníka s podobným alebo obdobným problémom, taktiež od Vás neregistrujeme žiadnu správu ohľadom prerušeného nákupu, prípadne kompletnej alebo nekompletnej objednávky.
Kedykoľvek nás môžete kontaktovať prostredníctvom emailu alebo telefonicky.
- Veľké nedostatky V komunikacii
Nepoužiteľný
Nie som veľmi spokojna, cený tovar strašne smrdel, za cigaretovým dymom. určite je uskladnený vo fajčiarskej miestnosti,puzdro s e-cigaretami smrdelo, a ešte smrdeli aj papierove krabičky a naplňami.
- len nizke ceny ale tovar je uplne nanic vcera som si tovar prvzala a po 3 nabijani mi roztavilo nabijacku a baterka vydrzi na 3 fajcenia
dufam ze mi budu vratene peniaze uz nikdy si od nich nic neobjednam
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
ako sme Vám už písali mailom. Batérie je potrebné po začatí používania nabiť, od výroby sú prednabité len slabo. Preto Vám baterka bliká a nieje možné inhalovať, vid príbalový manuál.
Vám sme ešte pred nákupom radili čo to e-cigareta vôbec je a ako sa používa, preto je trochu zvláštne tvrdiť že sme Vám predali zlý výrobok u ktorého je potrebné len nabiť batériu.
V návode máte uvedené aby ste používali iba originálne prislušenstvo, na použitie sietovej nabíjačky ktorá nieje určená na e-cigarety sa nevztahuje záruka. 5V USB port neroztavý nabíjačku, a sieťovú nabíjačku ste si u nás neobjednali.
Tovar sme Vám vymenili nad rámec našich povinností, pre budúcnosť prosím prečítajte si návod k e-cigarete. -
- žiadne, viac krát by som v obchode nič neobjednal
- Objednal som si tovar na dobierku cez Slovenskú poštu (cena 5,49.-€), tovar mi nebol doručený, asi o tri dni som si objednal tovar za 32.-€, potvrdili objednávku a na druhý deň keď som reklamoval nedodanie tovaru mi napísali:
- "Dobrý deň,
- Vaša nová objednávka bola stornovaná z dôvodu neuhradenia Vašej predošlej objednávky.
- Nová objednávka: č.: xxxxxx
- Stará objednávka: č.: xxxxxx
- Ako som ju mal uhradiť na dobierku, keď mi vôbec neprišla?
Už nikdy viac tento obchod, radšej si priplatiť a kúpiť inde, a nakoniec keď som žiadal mobilné číslo na majiteľa nik sa mi neozval. Taktiež mi chýba telefonický kontakt na obchod. V dnešnej dobe by mal byť samozrejmosťou.
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
je dosť zaujimavé čakať na dobierku objednávku u ktorej ste si zvolili spôsob platby prevodom (platba vopred). Vaša objednávka je u nás stále zaregistrovaná, a jej kopiu ste obdržali hned v niekoľkých vyhotoveniach, preto tu prosím nepíšte mylné informácie. Ak si chcete objednávať tovar ktorý nehodláte uhradiť tak potom naozaj navštívte iný obchod, budeme vám vdačný. -
Objednal som si 2 nabijačky pre EGO a jedna bola nefunkčna tak som sa svojvolne rozobral a zistil som že tu nabijacju už niekto letoval takže som dostal použity tovar.
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
mrzí nás ak máte problémy s uživaním u nás zakúpeného tovaru. Využite možnosť reklamácie ak nieste s tovarom spokojný.
Rozhodne na našej stránke nieje v predaji už raz použitý tovar, aj z technického dôvodu je to nákladnejšie ako nový tovar.
Kontaktujte nás ohľadom reklamácie. -
baterka a ktora mi prisla nieje v 100 percentnom stave cleromizer nemozem dotiahnu lebo vtedy nejd a musi byt skoro povoleny a gumicka na kontakte baterky mi odpadla po par pouziti!takze to nieje bohvie co ale co uz!
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
kontaktujte nás ohľadom reklamácie aby ste mohli tovar užívať k vašej spokojnosti. -
- Cena a rychlost dodania.
- Kvalita tovaru je trosku nizsia ako u inych. Pri poslednej objenavke som dostal tovar, ktora pachne. Pravdepodobne v sklade mate myš.
Reakcia obchodu e-cigareta.sk
ak máte nieaký problém s doručeným tovarom, kedykoľvek sa môžete na nás obrátiť. Tovar môžete vrátiť do 7 dní prípadne ho reklamovať.
Anonymné recenzie su vždy velmi zaujimavé, hlavne ked ide o konkurenciu, nepredávame potraviny preto nemá na tovare čo smrdieť.
Ale aj tak dakujeme za vašu recenziu, velmi nás pobavila.