Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Prehľadnosť produktov
    • Podrobné technické informácie o tovare
    • Rýchlosť dodania tovaru

Reakcia obchodu e-cigareta.sk

ďakujeme za vašu prejavenú dôveru a čas na napísanie hodnotenia nákupu v našom eshope.

• Rychle dorucenie
    • Zatial ziadne.

www.e-cigareta.sk

Objednával som e-cigaretu Ijust 21700 v popise písali že v balení je aj batéria a cigareta prišla bez nej , popis nebol upravený už dlhšiu dobu a balenie neobsahovalo batériu čiže mi bola na nič keď batéria sa nedá ani na ich ani na iných e-shopoch ani v kamenných predajniach kúpiť , ako odškodné mi navrhli že keď bude batéria k dispozícii (čo nebude) tak mi grátis pošlu 10ml Liquidu za 2 eurá ako ospravedlnenie

Reakcia obchodu e-cigareta.sk

ospravedlňujeme sa vám za nepríjemnosť.
    Náhradná batéria samozrejme bude ešte k dispozícii nakoľko je to žiadaný produkt.
    Pre sledovanie dostupnosti môžete využiť službu strážny pes na našej stránke, ktorá vás bude automaticky informovať o dostupnosti produktu.

• rýchlosť,kvalita

• Som spokojná...

rýchle doručenie

www.e-cigareta.sk

Super ceny, rychle dodanie, z mojej strany maximalna spokojnost

www.e-cigareta.sk

• Tovar mi bol doručený v nasledujúci deň od objednania v množstve ako som si objednal s dlhým dátumom spotreby.S obchodom nemám žiadne negatívne skúsenosti,objednávam si pravidelne,internetová stránka jednoduchá,prehľadná .ODPORÚČAM!!!

• Rýchle dodanie
    • Dobrá cena
    • Rýchle nabratie teploty produktu

• Jednoducho všetko v poriadku.

• rýchlosť dodania

• rýchle dodanie tovaru
    • zľavy pre stálych klientov
    • objednávky pri hotovostnej platbe ste mi spojili do jednej, ušetrila som na poštovnom
    • občas je nedostupný niektorý z produktov

Dlho trvalo kým mi napísali IBAN na zaplatenie objednavky a ked sa uz aj tak stalo tak dlho kym potvrdili platbu plus kym to prišlo... zdlhavé, plus e-cigareta preteká celá a neda sa fajčit lebo to v nej praská ako v krbe

Dobrý deň p. L.

ked už hodnotiť tak na základe faktov.

- Platobné údaje: boli vám zaslané ihned po kontrole zadaných údajov v objednávke.
    - Obdržanie platby: nieje logicky v našich silách ovplyvniť kedy platbu uhradíte a dlžku bankového prevodu a tým aj dobu trvania prijatia platby.
    - Potvrdenie platby: potvrdenie prijatia platby je maximálne do 3 hodín od prijatia vašej platby (vo vašom prípade 1 - 1,5 hod).
    - Doručenie: od odoslania objednávky do jej doručenia prešlo rovných 20 hodín a 10 minút, čiže menej ako 1 deň.

Ohľadom fungovania zariadenia je potrebné prečítať si popis zariadenia a jeho návod k obsluhe, použitím správnych súčastí bude zariadenie fungovať tak ako bolo určené. (hlavne náplň).

• Predávajúci sa rozumie tovaru ktorý predáva. Veľmi ochotný urobiť zmeny v obj.aj cez telefón.
    • Nie zakaždým sa dá dovolať na prvý krát, aj keď nie je obsadené, ale na druhý tretí krát bez problémov.

Doteraz som bola vzdy na 100% spokojna ale tentokrat bohuzial nie.

Reakcia obchodu e-cigareta.sk

je nám ľúto že tentokrát nieste s nákupom spokojná.
    Ak nastala nedopatrením nejaká chyba z našej strany tak sa vám ospravedlňujeme.
    Poprosím kontaktujte nás aby sme prípadnú chybu vedeli napraviť k vašej spokojnosti.

www.e-cigareta.sk

co bolo objednane to bolo dodane

www.e-cigareta.sk

Všeobecná spokojnosť s tovarom a so službami.

• Chýba mi doprava kuriérom

• Prozákaznícky prístup,veľmi oceňujem možnosť “live chat-u” na stránke.Dodané na druhý deň od objednávky!

Rychle a profesionalne spracovanie