- Dobrá komunikácia so zákazníkom profesionalita a ochota poradiť
- zly sposob vytvarania objednavky
ked som si objednavala, tovar bol na sklade, teraz ked sa pozriem na stranky je pisany ze je kniha v dotlaci
kedze som sa nezaegistovala nemam ani moznost spatnej vazby
na mail len prisiel email ze potvrdzuju objednavku a v pripade dorucenia na vydajne miiesto mi pride email
bola som v obchode osobne a vobec mi neboli schopny povedat kedy to vobec niekedy bude
samozrejme je to aj moja hlupost nemala som objednavat bez registracie -
- Ziadne!!!
- Ziadna komunikacia so zakaznikom
- Platbu som vykonala pred 3 tyzdnami a nedostala som ani tovar ani potvrdenie
- Predajcovi sa neda dovolat a emaily neprijmaju
Neodporucam nakup cez tohto predajcu!
- žiadne
- neviem
bez komentára
- -
- Po vyše 3 týždňoch od objednávky nemám tovar.
- Zlá komunikácia - nemám ani informáciu, či tovar vôbec príde.
- Neprijímajú maily - majú preplnený mailbox.
- Ak aj tovar náhodou príde, asi tu už viac nakupovať nebudem.
Neodporúčam nákup v tomto obchode. Dlhá dodacia doba (ak tovar vôbec príde) a v podstate žiadna komunikácia. Nakupujem vo viacerých e-shopoch, ale s takýmto prístupom som sa ešte nestretol.
Ruším hodnotenie pridané pred 10-imi minútami.
Došlo k omylu, hodnotenie sa týka iného internetového obchodu.
- Výborná komunikácia so zákazníkom. Oceňujem priebežné oznamovanie stavu objednávky, ako aj oznámenie o expedovaní zásielky, ktoré mi bolo doručené na mail aj ako SMS. Tiež dodanie bolo veľmi rýchle. A najväčší klad v prípade tejto konkrétnej objednávky je ten, že objednanú knihu nebolo možné zohnať v žiadnom kamennom ani internetovom obchode, len u Vás.
Odporúčam. Perfektná komunikácia so zákazníkom, rýchle dodanie, serióznosť.
- Už je 10. dni od objednávky, pritom bolo napísané, že bude vybavená do 3. dni.
Rozmyslela by som si.
Reakcia obchodu Knihy Capri
Dobrý deň p. Estera N.,
dovoľte aby som sa Vám v mene nášho kníhkupectva za uvedenú nepríjemnosť ospravedlnil, chybu urobil náš pracovník, ktorý Vašu objednávku zaradil medzi vybavené, medzičasom sa bohužiaľ tento titul dopredal, takže túto chybu už nenapravíme. Pokiaľ viete o nejakom spôsobe ako Vám vykompenzovať vzniknutú nepríjemnosť dajte nám prosím vedieť, budeme sa snažiť vyhovieť. Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa Vám ospravedlňujeme.
S pozdravom kníhkupectvo Capri -
- výber z domu
spokojnosť
- pohodlie nákupu z domu
- perfektný prístup predávajúceho
- neviem o žiadnych
Príjemné prostredie i napriek stiesneným podmienkam a ochota predávajúcich vybaviť moju požiadavku.
- Spokojnost
- Zatial m len dobru skusenost.
Rychle a ustreyove vybavenie
- Celkovo to bolo super ! Ďakujem !
- Zatiaľ som žiadne nepobadal
Skvelé !
- Poznam predavačov z tejto kamennej predajne, su vždy ochotní poradiť a pomôcť.
- Majú prehľad o trhu a novinkách
- Na požiadavky promtne reagujú
- Aj pri objednávkach ktoré som robila cez internet som bola veľmi spokojná
- -
Zhrnula som to na začiatku
Som s obchodom spokojná a stale sa sem rada vraciam, vždy tu najdem niečo zaujímavé
Obchod vrelo odporučam
Mám len dobré skúsenosti -
- zlava
- dlzka dorucenia
- mali knihy, ktoré som inde nevedela zohnať
- osobný prístup ma úplne prekvapil, prekonzultovali som mnou telefonicky moju objednávku
- nenašla som slabiny
rýchle dobré spoľahlivé dobrý výber kníh
- objednám si čo chcem
som spokojná
- paci sa mi, ze v pripade, ze mam zaujem o tovar, ktory nemaju v ponuke sa da bezproblemov objednat.
- komunikacia s obchodom bola ustretova, dokazali odporucit aj iny tovar, o ktory som mala zaujem
- o dostupnosti doobjednaneho tovaru ma ihned informovali
- rozsirila by som sortiment hier a doplnkoveho tovaru
bola som velmi spokojna. knihu, ktoru nemali v ponuke mi vedeli rychlo objednat za velmi dobru cenu. kedze byvam 12km od kamenneho obchodu, knihu mi dorucili oni sami az k dveram zadarmo. komunikacia bola velmi mila a ustretova
spokojnosť,korektný prístup
- -v ponuke veľké množstvo titulov
- -možnosť vybrať si z ponuky v pokoji doma v kresle (pre tých, ktorí uprednostňuje internetové nákupy)
- -extrémne krátka doba doručenia tovaru na predajňu
- -skvelá komunikácia s predajňou - o pripravenosti tovaru k odberu predajňa zákazníka informuje obratom
- o žiadnych neviem
- pohodlný nákup z domu
- neviem o žiadnych
Možnosť získať informácie o pripravovaných tituloch, jednoduchý nákup, pri prevzatí tovaru, ako aj pri žiadosti o nejaké informácie, korektný a profesionálny prístup.