Akože nato že nosnosť je 350kg ale ohne sa už pri 300 akože za 50€ je to na prd
- Objednala som si set činiek. Prišli mi používané, špinavé a zodreté činky.
- Tovar prišiel rýcho, bez problémov s doručením, bez poškodenia.
- Obchod v pohode, ale samotný produkt je pre mňa sklamaním. Páchne, na povrchu materiálu sú kazové bodky, po šľapnutí naň ostáva preliačený. Je to lacný poľský produkt ale moja chyba, bez možnosti vidieť a ohmatať si už takto kupovať online nebudem.
Uviedla som vyššie. S obchodom ako takým nemám viac skúseností, táto jedna skúsenosť - čo do služby - rýchlosti vybavenia objednávky bola v poriadku, dokonca skôr, ako bolo uvádzané na stránke.
- Objednávka nevybavené, žiadna komunikácia s predajcom
Reakcia obchodu Duvlan.sk
na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste si zadali v objednávke bola odoslaná informácia, že sa môžete u nás zastaviť každý pracovný deň od 8 do 16 hodiny.
Ďakujeme za pochopenie. -
Zožente si lepšiu kuriérskou spoločnosť
- Po 7 pracovných dňoch tovar v nedohľadne.
- Výrobok je určený pre15nych nie do 100kg
- nemoznost platit dopravcovi platobnou kartou
Reakcia obchodu Duvlan.sk
mrzí nás, že ste mali komplikácie.
Väčšina kuriérov terminál má, ale niekedy sa môže stať, že nemá.
Pred doručením informujte prosím kuriéra, že máte záujem platiť platobnou kartou.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom Duvlan -
Tovar mi prišiel poškodený....
Reakcia obchodu Duvlan.sk
mrzia nás Vaše vzniknuté komplikácie.
Pre uplatnenie reklamácie Vás prosím kontaktovať nás na e-mailovej adrese [email protected].
Vašu reklamáciu sa pokúsime čím skôr vyriešiť.
Ďakujeme za pochopenie, DUVLAN. -
- dost pomale vsetko
pomale pomale pomale aj pri pripisani mojej platby na vas ucet takze nic moc
Reakcia obchodu Duvlan.sk
mrzí nás Vaša nespokojnosť s dĺžkou dodania. Tovar ktorý ste si objednali bol na stránke uvedený, že nie je skladom s dátumom naskladnenia. Pravdepodobne ste tento údaj prehliadli.
S pozdravom Duvlan -
Stroj sa nedal postaviť podľa návodu. Celá pravá strana bola ohnutá a tyče so skrutkami sa nedali použiť. Museli sme si príšlušenstvo najprv upraviť a dokonca aj manuálne zasiahnuť do jednotlivých časti. Montovanie trvalo 6 hodín, lebo sa muselo vrtáť, brúsiť a ohýbať jednotlivé časti. Viem, že týmto spôsobom som prišiel o záruku, ale človek si radšej urobí veci sám, keďže mi spoločnosť za tie peniaze nedoručila to čo som si objednal. Malo ísť o darček a prekvapenie, lenže namiesto toho bola z toho manuálna práca a len nervozita.
Dobrý deň.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie ale na Vaše meno neevidujeme žiadnu reklamáciu. Pokiaľ sa vyskytne nejaký problém s tovarom je potrebné nás kontaktovať buď telefonicky alebo emailom čo sa vo vašom prípade nestalo. Iba tak vieme problém vyriešiť.
S pozdravom.
Duvlan -
Cvičiaci stroj, ktorý mali skladom dostupný ihneď sme objednali a zaplatili kartou. V predpokladaný deň dodania nedorazil, tak sme kontaktovali obchod telefonicky, ale ani po 12 minútach nikto nezdvihol. Nasledovala mailová komunikácia, kde obchod reagoval promptne. Zistili, že objednaný tovar už v čase vytvorenia objednávky nemali na sklade. Očakával by som, že nás kontaktujú, keď sa takáto vec stala. Navrhli sme, aby nám dali výraznejšiu zľavu na nejaký iný podobný produkt, čo obchod neakceptoval. Čakal som, že dajú teda aspoň nejakú symbolickú zľavu, ale nedali, tak sme sa dohodli na vrátení peňazí.
Reakcia obchodu Duvlan.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
V prípade, že sa neviete dovolať je možné, že na linke máme iného zákazníka.
Čo sa týka Vami požadovaného tovaru za rovnakú sme žiaľ nemohli akceptovať, keďže sa jednalo o 210 € drahší stroj.
Momentálne je ponuka obmedzená a nemáme v ponuke alternatívu, ktorú by sme Vám mohli ponúknuť v rovnakej cene a preto Vám bolo navrhnuté vrátenie finančných prostriedkov.
Ďakujeme za pochopenie. DUVLAN -
- Žiadne správy a o tovare ani chýru ani slychu.
Reakcia obchodu Duvlan.sk
na e-mailovú adresu Vám boli zaslané informácie o dostupnosti tovaru.
Prosím skontrolujte si e-mailovú adresu.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom DUVLAN -
- Rýchle jednanie, ochota pre kupou produktu
- Po zakúpení produktu ignorancia zo strany obchodu
Tovar predaný z talianskou koncovkou, redukcia nedodana, manuál v taliančine a po informovaní obchodu uplna ignoracia.
Ani len ospravedlňujeme sa nevedeli napísať.Reakcia obchodu Duvlan.sk
mrzia nás Vaše vzniknuté komplikácie, Vašu reklamáciu evidujeme.
Včera sme Vám odpisovali na e-mail, ktorý ste nám zaslali, prosím skontrolujte si e-mailovú adresu, kde sme Vám písali ako vieme vyriešiť problém čo najrýchlejšie.
Manuál v slovenskom jazyku máte v prílohe v e-maily v PDF verzii.
Ďakujeme za pochopenie, Duvlan. -
- Objednaný a zaplatený tovar zrazu nebol v sklade.
Reakcia obchodu Duvlan.sk
mrzí nás, že sme nevedeli Vašu objednávku vybaviť.
Je to z dôvodu toho, že Vami objednaný tovar máme od dodávateľa a ten nás informoval, že žiaľ nie je skladom a je vypredaný.
Peniaze Vám boli vrátené späť na účet.
Ďakujeme za pochopenie , s pozdravom DUVLAN -
- Nevidim vyhody v obchode ktory nema tovar
- Firma, ktora slubuje tovar, o tyzden neskor uz vsak informuju ze nebude.
Nespolahlivy
- Tovar zaplatený 6.11. Dodnes 21.11. Tovar stále neprišiel! , nikto ma zo spoločnosti nekontaktoval ani len emailom.
Tovar som stále nedostala, ani žiadnu informáciu prečo. Hoci mám tovar zaplatený od 6.11.2020! Čakám do konca týždňa, potom objednávku zruším a budem požadovať vrátenie peňazí!
- Jedina výhoda bolo normálne doručenie.
Písal som na poradenstvo a na moje otázky mi bolo odpovedané klamlivo. Informátorka to potvrdila že sa mýlila už keď som mal bicykel doma. Keďže som zvárač a viem ohodnotiť zvary tak to je hrúza. Strašna kvalita. Za tieto peniaze som očakaval viac.
Reakcia obchodu Duvlan.sk
mrzia nás Vaše komplikácie.
Je možné, že sme sa nepochopili správne a na Vašu otázku bolo inak odpovedané.
Tak ako sme sa s Vami dohodli, môžete odstúpiť od zmluvy a stroj nám vrátiť.
Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za komplikácie.
Dva kolieska boli polamane
Drziak na sietku pokryveny,skrutky na drziak pokriveneReakcia obchodu Duvlan.sk
tovar môžete u nás reklamovať formou telefonátu alebo e-mailu, aby sme vedeli závadu odstrániť.
Je možné, že sa časti poškodili pri preprave.
Ďakujeme za pochopenie, s pozdravom Duvlan -
- rychle dodanie
- nie moc kvalitny tovar