- rýchle dodanie tovaru
spokojnosť
- komunikácia a ochota na top úrovni
- široký výber okuliarov
- veľmi rýchle dodanie
Chcel by som sa touto formou ešte raz poďakovať veľmi pekne obchodu DUOS, keď som sa rozhodol objednať model okuliarov vo farebnej kombinácii, ktorá sa nikde inde nedala nájsť, nakoľko ich už výrobca nevyrábal. Po vyplnení objednávky mi prišiel mail z obchodu, že model je žiaľ už nedostupný a následne obchod hneď ponuky tohto modelu na stránke ihneď aktualizoval o farebné kombinácie ktoré boli k dispo :)
Milo som sa teda spýtal, či by neboli tak ochotní a ešte raz prezistili so svojimi dodávateľmi, či by sa predsa len dakde na svete nenašiel jeden jediný kus spomínanej farebnej kombinácie. Odpoveď mi prišla za bleskových 8 minút, že prezistili a predsa ešte len jeden jediný kus našli
Klobúk dolu za takúto ochotu a komunikáciu, dlho som sa nestretol s takýmto prístupom Len tak ďalej.
P.S: Okuliare sadli perfektne a nemôžem byť s nimi viac spokojnejší ako som. -
- Korektnosť
- Super značkové okuliare.
- kvalita
- originál značky
- podla mojho nazoru zle nastaveny skladovy system s online objednavanim. na webe ukazuje ze na predajni su dva kusy, objednate si jeden aj s okamzitym zaplatenim a potom vam povedia ze tovar na sklade nemaju a musia ho objednat a vy cakate 2 tyzdne
- It was good shopping experience. Goods were quickly ready to be picked up
- Benefitplus program in Slovakia doesn’t allow to buy online. So we need to order and go to the shop and claim the voucher physically
Overall good
Keď si zámerne objednávam okuliare, ktoré sú skladom a majú uvedený konkrétny dátum doručenia, tak s týmto termínom aj prirodzene počítam. Okuliare neboli doručené ani niekoľko dni po termíne uvedenom pod produktom, takze idem na dovolenku bez nich a pravdepodobne balík nebude mat kto prevziať :)
- Skvelý výber produktov na stránke a naživo veľmi príjemný a ochotný prístup zamestnankýň na pobočke DUOS v Eurovei.
Musím pochváliť personál predajne Duos v Eurovei a rovnako tak zákaznícka servis . Úžasný profesionálny prístup . Maximálna spokojnosť z mojej strany .
- Super prístup , velka ochota!!!!’
- Dobrý vyber.
- Spokojná za každým
Nemám čo vytknúť
Napriek vianočnému zhonu a neskorému objednaniu bol tovar doručený načas, aby potešil pod stromčekom. Velká vďaka..
Velmi rada nakupujem v tomto obchode. Uzasny vyber, ochotni ludia... Nemozem sa vyjadrit inak, ako v superlativoch. Mam iba dobre skusenosti. Vrelo odporucam.
Na eshope píšu že majú tovar skladom no akonáhle ho objednám mi príde mail o tom že tovar nemajú na sklade a musia ho objednať u dodávateľa.
- Ústretovosť
- Rýchlosť
- Všetko prišlo eňo ňuňo
Všetko OK. Rýchle doručenie.
- rýchlosť
som spokojny, mal som uz viac objednavok a vzdy spokojnost
- Obchod nabízí na svém internetovém portálu zboží, které nemá k dispozici...!!!
Moje osobní zkušenost s tímto obchodem je zcela NEGATIVNÍ a nedoporučuji ho na základě osobní zkušenosti ostatním zákazníkům. Obchod nabízí na svém internetovém portálu zboží, které nemá k dispozici, jako v mém konkrétním případě, kdy zboží bylo v momentu mého objednání uvedeno, jako zboží SKLADEM...!!!
Reakcia obchodu DUOS
Vaša objednávka bola vytvorená v sobotu a keďže e-shop cez víkend nepracuje, všetky objednávky sú spracované nasledujúci pracovný deň. Objednávka bola potvrdená automatickým emailom a dostupnosť bola aktuálna v daný deň, nakoľko máme otvorené predajne v Bratislave aj v Prahe počas víkendu. Po spracovaní objednávky sme bohužiaľ zistili, že Vami objednaný model sa medzičasom vypredal a o tejto skutočnosti ste boli informovaný. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú nepríjemnosť, dostupnosť modelu sme preverovali aj u dodávateľa, avšak model sa už viac nevyrába a nebolo možné ho pre Vás objednať. Z tohto dôvodu Vám boli ponúknuté iné alternatívy tejto značky alebo storno objednávky. Nedostali sme od Vás žiadnu spätnú väzbu, a preto nás mrzí Vaša negatívna reakcia. Snažili sme sa Vám vyhovieť, ale výrobu a dostupnosť modelu nedokážeme ovplyvniť.
DUOS team -
- vyborna ponuka okuliarov a hlavne OAKLEY, ktoré malo ktoré obchody ponukaju. bol som priamo pozrieť v obchodnom centre Eurovea a personal ochotný.
na webe by som prijal podrobnejsí popis o okuliaroch, musel som si to dohladať na iných weboch. ale ten popis zas vedeli na predajni, takže vsetko je ok.
- Dobrá komunikácia , tovar dodaný podľa dohody a dobre zabalený.Úplná spokojnosť a určite odporúčam.
Reakcia obchodu DUOS
ďakujeme veľmi pekne za Vaše pozitívne hodnotenie a veríme, že sa na nás obrátite aj nabudúce.
Tím DUOS