• Tento obchod mi veľmi pomohol a to už druhý krát.

Kupoval som z tohto obchodu už druhý krát. Teraz som sa ale rozhodol pre osobný odber. Google maps ma naviedli totálne mimo, ale vďaka tomu som objavil zaujímavý obchod s hračkami:). Treba odbočit pri slovnaftke a už z diaľky je vidno tú halu. Bol som tam 29.5.2024. Som spokojný a ďakujem za všetko.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Áno, sklad je trochu "zašitý", ale máme v emaily inštrukcie, ako sa k nemu dostanete jednoducho :) Radi sme vám pomohli a prajeme všetko dobré.

• Odbornosť, špecializácia.

Vybral som si tento obchod pri kúpe drona preto, lebo som videl aj Youtube kanál a to, že sú to profesionáli a potreboval som rady ohľadom použitia dronu, nakoľko som s tým mal nulové skúsenosti. Telefonická podpora výborná. Určite odporúčam.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, ak vám video pomohlo pri kúpe tovaru. Na YouTube plánujeme pridávať videa aj naďalej, takže sa môžete tešiť na ďalšie zaujímavé rady, tipy aj triky.

Rýchle doručenie

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie, sme radi, že tovar dorazil podľa očakávaní.

• Profesionálny prístup
    • Kavlitné poskytnutie informácií k produktu

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Prajeme pekný deň.

• Výber tovaru
    • Nízke ceny
    • Všetko prišlo bez poškodenia

Odporúčam

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a odporúčanie.

• Rýchle doručenie
    • Mali skladom to, čo žiadny iný obchod nie

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste u nás našli tovar, ktorý ste potrebovali.

• Rychlost dodania.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za vaše hodnotenie.

• Ochota prodejce
    • Komunikace
    • Rychlá dodací doba

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku. Pekný deň.

• Ústretoví, priateľskí a milí ľudia
    • Skutočne dobrý obchod poznáte až potrebujete riešiť problémy

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a radi sme pomohli :)

• Výborná komunikácia na dotaz v emaily mi hneď zavolali a trpezlivo vysvetlili všetko co bolo potrebné
    • Žiadna

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku.

• Relatívne rýchle doručenie
    • Tovar odpovedal popisu

super nakup..

ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie.

Nebol na sklade a termín dodania bol predlžený.

ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie.

Tovar som zatial nedostal, z dovodu, ze nie je na sklade. Pritom v ponuke vypadal, ze je na sklade.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

ďakujeme za hodnotenie. Produkt /drobné príslušenstvo pre akčnú kameru/, ktorý ste si objednali nebol v čase vašej objednávky skladom a bolo pri ňom uvedené "Predobjednávka". Tento tovar je dlhodob nedostupný, o čom sme vás informovali emailom. Neevidujeme od vás inú komunikáciu k tejto veci, takže nás mrzí, že ste nám udelili negatívne hodnotenie.

Každopádne, objednávku máte naďalej aktívnu a v prípade, že sa tovar naskladní, budeme vás o tom informovať.

Prajeme pekný deň.

Ja som naozaj maximálne spokojný,minulý rok som sa odhodlal si kúpiť dron,rozne úvahy -kde a za akú cenu,nakoniec padlo rozhodnutie a objednaj u vás.A viete aj prečo?lEBO TEN PAN,čo som sa na neho obrátil s takým malým strachom,lebo som bol úplný začiatočník,ochota,potadil,doporučil,v tom čase novinku s náhradnými baterkami,boxom ,trocha som váhal,pre cenu,ale presvedčenie od pána po telefone-rozhodnutie bolo naozaj suprové,za čo mu patrí srdečná vdaka.A teraz tiež-objednal som si po váhaní,zasa cena tretiu náhradnú,ale nebanujem,energie pri lietaní neni nikdy dosť.Prajem pekný deň.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

ďakujeme a ceníme si, že ste si vybrali náš obchod a radi sme pomohli. Veríme, že budete s dronom spokojný a bude dobré slúžiť :)

Pekný deň.

Priebežná komunikácia, následne rýchle doručenie tovaru.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie.

Pekný deň.

Seriozny a rychly pristup sa opat zopakoval pri opatovnom nakupe.
    Zatial mozem len odporucat zakaznikom.

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie a sme radi, že sa k nám pravidelne vraciate.

Pekný deň.

• vsetko ako má byť vrelo odporučam ďakujem

Prajeme pekný deň.

You are great! I got a product so fast. I ordered it from Slovakia to Hungary. And it's just simply amazing. Thanks a lot.

Hello Tarlan,

thank you for your feedback.

Have a nice day.

• Zadarmo postovne.. a hlavne tovar bol skladom ako bolo napisane, nie ako na alze kde si objednate s tym ze rano to mate dorucene a hned ako zaplatite vam napisu ze torav nemaju a caka sa tak o 2~ tyzdne asi a potom cakate den na vratenie penazi (it's a joke)

Vsetko ok, rychle dodanie, zadarmo postovne..

Reakcia obchodu DroneRepublic.sk

Ďakujeme veľmi pekne za hodnotenie. Sme radi, že vaša objednávka prebehla bez problémov a veríme, že u nás ešte v budúcnosti nakúpite.