Všetko o.k.
vsetko išlo ako malo
- rychle dodanie
- moznost dopravy zadarmo je az pri 3 kusoch objednavky. Vzhladom na to, ze jedno balenie vydrzi vyse 18 mesiacov to nie je vhodny sposob, ako usetrit na doprave.
Skvely produkt a je dostupny len v tomto obchode. Odporucam vsetkym aby si ho vyskusali. Iny uz potom nikdy nepouziju
děkuji za Vaši recenzi.
Jedno balení vydrží dle potřeb uživatele - někdy je to půl roku nebo i třeba méně když to člověk používá na větší plochy těla jako třeba záda, někdy vámi uváděných 18 měsíců.
Ještě jednou děkuji za objednávku a s pozdravem,
https://everdry.sk -
- Super
Som spokojna velmi
- rychla komunikacia
- Vynikajúca cena a veľké balenie
- Cena poštovného
- rýchle vybavenie objednávky
- ústretovosť
Platila som peniažky na účet, obávala som sa keďže to nebola mala suma. No všetko super, rýchle dodanie.
funguje ako ma
- Spoľahlivosť, rýchle doručenie.
- Poštovné - dosť drahé.
děkuji za Vaši recenzi.
Zasíláme balíčky z ČR a tak je poštovné lehce dražší. Nicméně musíte brát cenu jako celek a to, že velké balení 75ml je o mnoho levnější než malé balení v lékárně a i tak ušetříte spoustu peněz. V případě objednávky 3 a více kusů je poštovné úplně zdarma.
S pozdravem,
http://www.everdry.sk -
Objednávka aj doručenie v poriadku presne ako avízovali najneskôr do troch dní mi bol tovar doručený .
- Výborná komunikácia
- Poplatky za poštu
Reakcia obchodu Driclor
děkuji za Vaši objednávku. Poplatky za poštu jsou zhruba o 1,50€ větší než normálně, ale celkovou cenu kompenzuje velice nízká cena Dricloru 75ml, která je nejméně o 50% levnější než běžné malé 20ml balení v lékárně.
S pozdravem,
https://everdry.sk -
- rýchle vybavenie objednávky a dodanie tovaru
Spoľahlivosť, rýchlosť.
- Veľmi rýchle dorucenie
- Rýchlo dodaný tovar veľká spokojnosť
- tovar bol rýchlo doručený
Kupit na sk drahy 20 ml driclor sa neoplati ,radsej kupim 3x75ml abych neplatil postovne a mam najlepsiu cenu.vyrobok je totozny s tim co kupite v lekarnach a nemozem byt s nim spokojnejsi.
- peniaze na účte na druhý deň, vtedy bola zásielka aj expedovaná
- okamžité poskytnutie čísla zásielky a možnosť jej sledovania
- jeden deň zaplatené, druhý deň peniaze na účte obchodníka, tretí deň doručené