Prihlásiť sa a pridať recenziu

• cena, rýchlosť dodania, overená značka

spokojnosť na 100 %

• rýchle dodanie
    • nestretla som sa

perfektné rýchle bez problémov

• veľmi výhodná cena oproti lekárňam

• Bol som prekvapeny ako rychlo po zaplateni mi bol tovar doruceny...prakticky na 2.pracovny den
    • A cena je neporovnatelna s kamennou lekarnou...
    • ???

Niet preco vahat.

• Dlha cakacia doba

Neodporucam

Reakcia obchodu Driclor

ano, bohužel nyní nemáme Driclory skladem, tak jak uvádíme na našich stránkách a proto se objednávka pozdržela. Jinak odesíláme zboží z České republiky, kde je doba dodání kolem 3 pracovních dní.

www.driclor.sk

Obchod nepoznam ale posta je nanic, este stale tovar nebol doruceny.

Reakcia obchodu Driclor

omlouvám se za způsobené potíže, kontaktujte mne prosím na email [email protected] a společně to vyřešíme.

www.driclor.sk

• Velmi dobra cena vyrobku.
    • Nebola som informovana o tom, ci ste prijali moju objednavku.

Driclor budem urcite odporucat aj ostatnym. Po par dnoch nastali zmeny.Tento vyrobok sa u Vas da kupit ovela lacnejsie ako v lekarni.

• ziadne
    • vyrobok stoji 10,90 poslu fakturu na 18,80 a pri doruceni som platil 23,33eur takze viac stoji postovne ako vyrobok!

nedoporucujem ...

Reakcia obchodu Driclor

ještě jednou se omlouvám za tato nedorozumění. Pravděpodobně jste to byl vy, kdo mě kontaktoval emailem se stejnou stížností. Odepsal jsem Vám, že mi máte dát vedět, proč jste na poště platil více, než je napsáno na dobírce, kterou vlastnoručně vypisuji a že to spolu vyřešíme a případně Vám rozdíl doplatím. Bohužel jste se mi už neozval.

• spoľahlivosť, rýchlosť, dostupnosť
    • nemá

odporúčam

• Cena,komunikacia

• Vyhodna cena za 75ml balenie

Nakupoval som tu zatial len raz ale tovar bol doruceny na cas a v poriadku takze som spokojny

som spokojna

• dobrá prezentácia
    • výhodná cena
    • krátka dodacia lehota

môj prvý nákup v tomto obchode, dodržané všetky obchodné podmienky prezentované na stránke. Zatiaľ spokojnosť s výrobkom, uvidím po dlhšom používaní.

• výhodná cena

• cena, pohodlnost nakupu

odporucam, je to pohodlne, vyborna cena

• vzhľadom na to, že je v ponuke len jeden tovar, výber je ľahký
    • chýba informácia, na akom princípe výrobok funguje

Po týždni používania môžem hodnotiť len pozitívne!!! Som rada, že som naňa natrafila a jediné, čo môžem ľutovať je, že som ho neobjavila skôr!!! Odporúčam všetkým, ktorí majú problém s nadmerným potením. Ja osobne mám problém s tým, že po aplikácii pod pazuchami dosť štípe, ale za ten pocit sucha počas dňa to rozhodne stojí.

Reakcia obchodu Driclor

jsem rád, že jste s Driclorem spokojená.
    Pokud pociťujete i nadále při používání nežádoucí účinky, ujistěte se prosím, že dodržujete příbalový leták dostupný na http://www.driclor.sk .
    Ve zkratce můžu doporučit: prodloužit intervaly nanášení a snížit množství aplikovaného přípravku (stačí si třeba jen máznout na prst a lehce natřít na postiženou oblast) - Driclor většinou funguje i ve velmi malých množstvích. Dbát aby pokožka byla nepodrážděná a absolutně suchá (vysušit třeba kapesníkem před použitím). Pokud Vám to možnosti dovolují, zkuste prodloužit mezery mezi holením a aplikací.
    Tyto opatření v drtivé většině pomůžou.
    Popis, jak Driclor funguje najdete v nejčastějších otázkách: http://www.driclor.sk/najcastejsie-otazky a pokud chcete opravdu detailní informace, tak doporučuji vyjádření ministerstva zdravotnictví dostupné na: http://www.driclor.eu/driclor-nazor-lekare

www.driclor.eu

• lacno, rychlo
    • nema

super

• rychle dodanie

• cena dricloru
    • cena postovneho

vyhodna cena oproti lekarni, trochu vysiisa cena za postovne

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.