• Nadštandardne ústretová komunikácia pri doobjednavke /milý a veci znalý zamestnanec na telefóne/, v znení, že mi prišiel email s podrobnými možnosťami aj ohľadne tovaru, ktorý je skladom. Nakoľko sa jednalo o objednávku z Talianska /značka SMEG/ . Pri preobjednavke vznikol finančný rozdiel 5 euro, ktorý som bola ochotná zaplatiť. Vedenie rozhodlo, že netreba. Toto sa mi ešte nestalo. Tejto firme patrí môj veľký obdiv a ešte väčšie ďakujem. Takto sa získava verný zákazník!

Vážená pani Muftić,

veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb, spokojnosť s komunikáciou a prístupom k zákazníkovi. Vaša recenzia nás naozaj veľmi potešila :-)

tím drezydokuchyne.sk

• Vyhoda je ,ze nemusim v tychto horucavach lietat po obchodoch a zhanat tovar takto s pohodlua domova si pozriem a vyberiem

Reakcia obchodu drezydokuchyne.sk

veľmi pekne Vám ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Veľmi si to vážime :-)

tím drezydokuchyne.sk

Rychle dodanie, super komunikacia s predajcom, tovar perfektny,

Reakcia obchodu drezydokuchyne.sk

veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb, spokojnosť s komunikáciou a rýchlym dodaním. Vaša recenzia nás veľmi potešila :-)

tím drezydokuchyne.sk

• Maximálna spokojnosť s obchodom, ďakujem pánovi ktorým som telefonocky vybavovala objednávku za jeho ústretovosť a príjemnú komunikáciu,veľmi rýchlo mi bola doručená

tím drezydokuchyne.sk

Dakujem bola som spokojna a tovar prišiel velmi rychlo.

Reakcia obchodu drezydokuchyne.sk

veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie našich služieb. Veľmi si to vážime :-)

Objednávka bola zrušená obchodom

Reakcia obchodu drezydokuchyne.sk

ďakujeme za recenziu a mrzí nás vzniknutá situácia.
    Vašu objednávku sme zaevidovali 20/4/2022. Dňa 21/4/2022 sme Vás e-mailom informovali o probléme s logistikou na strane výrobcu, čoho následkom nám výrobca nevedel garantovať termín dodania.
    Operatívne sme stiahli z predaja všetky produkty uvedenej značky a Vás korektne informovali o vzniknutej situácii ktorú sme žiaľ nevedeli ovplyvniť.
    Máme za to, že sme sa zachovali profesionálne a rešili objednávku aj vzniknutý problém okamžite bez toho, aby sme Vás nechali v informačnom vákuu, alebo Vás zbytočne časovo naťahovali s negarantovanými termínmi dodania.

Ešte raz prijmite ospravedlnenie za vzniknutú situáciu spôsobenú výrobcom.

• Ceny
    • Výber
    • Komunikácia
    • Nič

tím drezydokuchyne.sk

čakám na tovar, zatiaľ v poriadku

Dobrý nákup a rýchly.

• rýchlosť

• Super cena
    • Rýchle dodanie
    • Kvalita

tím drezydokuchyne.sk

Rýchle jednanie po zadaní objednávky,

super

tím drezydokuchyne.sk

Široký výber produktov za prijateľné ceny

• Promptna a ochotna komunikacia
    • Tovar, ktory som inde nenasla
    • Dobra cena

tím drezydokuchyne.sk

• perfektna komunikacia a ochota
    • nevidim ziadnu nevyhodu

perfektna komunikacia, ochota, expresne dodanie /v ramci moznosti skladovych zasob/, ohladuplnost ku krehkemu tovaru, skoda, ze neponukaju sirsi sortiment.... urcite by som u nich nakupovala opat.

• Rýchle vybavenie zrušenia objednávky

spokojna

tím drezydokuchyne.sk

Pohotovosť, rýchlosť, dobré a kvalitné balenie.

tím drezydokuchyne.sk

• Obchod čo sľúbi aj dodrži
    • Som spokojná