Super vrelo odporucam,dres mi prisiel ako ma a vsetko v poriadku
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojný s naším produktom a službami, a že objednávka prebehla bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa, že ste si na nákup u nás našli čas.
- Rýchlosť dodania
- Kvalita produktu
- Nie je
Vážený zákazník,
ďakujeme veľmi pekne za Vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho e-shopu! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a kvalitou našich produktov. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebovali pomoc, neváhajte nás kontaktovať, radi Vám pomôžeme.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a za prejavenú dôveru nášmu obchodu. Veľmi si vážime, že ste si vybrali práve nás a že odporúčate náš obchod. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby, a preto je pre nás Vaša spätná väzba veľmi cenná. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie podnety alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať, radi Vám pomôžeme.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Tím drezy-franke.sk -
rychle vybavenie aj dodanie. nemam co vytknut.
Vážený zákazník,
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a dôveru, ktorú ste vložili do nášho e-shopu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym vybavením a dodaním Vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a veľmi si vážime, že ste si našli čas na zdieľanie Vašej skúsenosti.
Ak budete v budúcnosti potrebovať poradiť s produktami alebo priamo s nákupom, neváhajte sa na nás obrátiť.
Tím drezy-franke.sk -
Jedná sa o špecifickú skrutku
do granitového drezu , objednal som nerezovú aj plastovú variantu, po nedobrej skúsenosti s mosadznou dám prednosť plastu.Reakcia obchodu FRANKE
Vážený zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Sme radi, že vám tovar dorazil včas a že ste boli spokojní s našimi produktmi. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.
Chápeme, že výber správneho materiálu je kľúčový, najmä po predchádzajúcich skúsenostiach. Sme radi, že plastová varianta splnila vaše očakávania. Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Tím drezy-franke.sk -
Vsetko prebehlo úplne v poriadku
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za Vašu recenziu a vysoké hodnotenie.
Sme radi, že všetko prebehlo podľa Vašich očakávaní a že ste spokojný s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme naplnili Vaše očakávania.
Tím drezy-franke.sk -
- rýchle dodanie, príjemná komunikácia, predajca nám volal ohľadom doručenia s vysvetlením podrobností. Komunikácia super.
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a vysoké hodnotenie.
Sme radi, že ste ocenili naše rýchle dodanie a príjemnú komunikáciu. Snažíme sa vždy poskytnúť čo najlepšie služby a teší nás, že naše úsilie splnilo Vaše očakávania.
Tím drezy-franke.sk -
Tovar prišiel v poriadku, skontrolovaný a zatiaľ spokojnosť ,komunikácia na úrovni
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu. Sme radi, že ste boli spokojní s kvalitou doručeného tovaru a s našou komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme naplnili Vaše očakávania.
Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.
- Rychlost dodania
- Komunikacia
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Teší nás, že ste boli spokojní s cenou, rýchlosťou dodania, ako aj s komunikáciou z našej strany. Sme tu pre Vás a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby, aby sme dosiahli Vašu úplnú spokojnosť.
- Dostupnosť
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že odporúčate náš obchod. Sme radi, že ste spokojní s dostupnosťou našich produktov a že Vaša skúsenosť s objednávkou bola uspokojivá. Táto spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, pretože nám pomáha zlepšovať naše služby a zabezpečovať, aby sme našim zákazníkom vždy ponúkli to najlepšie.
Ak máte ďalšie pripomienky alebo potrebujete asistenciu v budúcnosti, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na ďalšiu príležitosť slúžiť Vám.
- Rychlost dodania
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a za pozitívne hodnotenie rýchlosti dodania. Sme radi, že tovar dorazil v očakávanom čase a že ste s našimi službami spokojní. Naše tímy pracujú neúnavne na tom, aby zabezpečili, že každá objednávka je spracovaná a doručená s maximálnou efektivitou a starostlivosťou.
Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na Vašu budúcu spoluprácu a dúfame, že budeme môcť aj naďalej splniť Vaše očakávania.
Tím drezy-franke.sk -
Vyborna komunikacia, ustretovost aj poradenstvo
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a za vyzdvihnutie našej komunikácie, ústretovosti a poradenských služieb. Sme radi, že naša snaha o poskytovanie kvalitných služieb bola pre Vás prínosom. Vaša spokojnosť je pre nás veľkou motiváciou do budúcnosti a sľubujeme, že budeme naďalej pracovať na zlepšovaní našich služieb, aby sme dosahovali Vašu úplnú spokojnosť pri každej objednávke.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vaše budúce nákupy a veríme, že budete s našimi službami opäť spokojní.
Tím drezy-franke.sk -
Super obchod a ochota poradit
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Veľmi si vážime, že ste ocenili našu ochotu poradiť a snažíme sa neustále zlepšovať náš servis, aby sme vyhoveli potrebám všetkých našich zákazníkov. Tento typ spätnej väzby nám poskytuje motiváciu na ďalšiu prácu a zároveň potvrdzuje, že ideme správnym smerom.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na Vašu budúcu spoluprácu.
- kvalitný drez
- rýchle dodanie
- upozornenie na pozorvné preberanie od dopravcu
Tovar mi bol veľmi rýchlo doručený. S obchodom príjemná komunikácia. Pri doručení je možnosť si pozrieť tovar či nie je poškodený. Som veľmi spokojná. Ďakujem
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu kladnú spätnú väzbu a za to, že ste si vybrali našu spoločnosť pre Váš nákup. Sme nadšení, že ste spokojná s rýchlosťou doručenia tovaru a s možnosťou skontrolovať tovar pri doručení pre prípadné poškodenia. Vaša spokojnosť s príjemnou komunikáciou s naším obchodom je pre nás veľmi dôležitá.
V drezy-franke.sk sa snažíme zabezpečiť, aby každý zákazník mal pozitívnu skúsenosť a aby bol s našimi službami plne spokojný. Vaše poďakovanie a pozitívne hodnotenie nás veľmi teší a motivuje nás v našej snahe o neustále zlepšovanie.
Ak by ste v budúcnosti mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na možnosť slúžiť Vám aj v budúcnosti.
- odborne poradenstvo
- rychle vybavenie objednavky
- priaznive ceny
- doplnkove sluzby v cene
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu a za to, že ste si vybrali našu spoločnosť pre Váš nákup. Je nám veľkým potešením, že ste boli spokojní s naším odborným poradenstvom, rýchlym vybavením objednávky, priaznivými cenami a doplnkovými službami, ktoré sú súčasťou našej ponuky.
Naším cieľom je poskytovať výnimočnú zákaznícku skúsenosť a zabezpečiť, aby každý zákazník odchádzal spokojný. Vaše slová nás motivujú pokračovať vo vynikajúcej práci a snažiť sa o neustále zlepšovanie našich služieb.
Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo budete potrebovať ďalšie poradenstvo, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na možnosť slúžiť Vám aj v budúcnosti.
Tím drezy-franke.sk -
drez aj batéria sú krásne, dodanie rýchle, časom uvidíme aký je odolný
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si vybrali naše produkty. Teší nás, že ste spokojný s rýchlosťou dodania a kvalitou nášho drezu a batérie. Vážime si Vašu dôveru a veríme, že naše produkty budú slúžiť Vašej spokojnosti dlhú dobu.
V prípade akýchkoľvek otázok alebo potreby ďalšej podpory, neváhajte sa na nás obrátiť. Sme tu pre Vás, aby sme zabezpečili, že Vaša skúsenosť s nami bude aj naďalej pozitívna.
Ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na ďalšiu príležitosť slúžiť Vám.
Tím drezy-franke.sk -
Bezproblémové a rýchle doručenie tovaru. Tovar bol pekne zabalený až na otvorenú krabicu, v ktorom bol drez, avšak nič poškodené. Drez a batériu hodnotiť ešte nemôžem, nakoľko reálne budu zmontované do novej kuchyne až v marci/apríli.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu a za to, že ste si vybrali náš obchod pre Váš nákup. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou a bezproblémovosťou doručenia. Vaša poznámka ohľadom otvorenej krabice je pre nás dôležitá. Chceme Vás ubezpečiť, že tento postup má za cieľ umožniť zákazníkom skontrolovať tovar ihneď pri prevzatí od kurierskej spoločnosti, aby sme sa vyhli prípadným nepríjemnostiam spojeným s poškodením tovaru počas prepravy.
Vážime si Vašu trpezlivosť a pochopenie tohto opatrenia a tešíme sa na Vaše hodnotenie drezu a batérie, až budú úspešne zmontované a v plnej prevádzke vo Vašej novej kuchyni. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.
- velmi rychle dodanie
- vsetko pri objednavani prehladne a jasne
- tovar dodany bez poskodenia
- Rýchle vybavenie objednávky.
Zamestnanci vedia dobre poradiť a vyriešiť všetky požiadavky klienta.
Reakcia obchodu FRANKE
veľká vďaka za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou vybavenia objednávky a s odborným poradenstvom našich zamestnancov. Naším cieľom je vždy poskytnúť prvotriedny servis a radosť zákazníkov je pre nás najlepšou odmenou.
Tím drezy-franke.sk