Požiadal som o vrátenie peňazí a celý týždeň čakám na odpoveď
Reakcia obchodu dpfcentrum.sk
vzhľadom na sviatok sme nereagovali hneď za to ospravdlňujeme. Nejedná sa však o týždeň ako uvádzate ale o 3 pracovné dni. Platby sa zákazníkom vracajú vždy do 14 dní od odstúpenia od zmluvy. -
Na stránke bol síce počas vytvorenia objednávky DPF filter ,,skladom'',ale nakoniec som sa dozvedel že čakali na naskladnenie daného dielu od výrobcu a nakoniec som po 3dnoch objednávku stornoval.
Namiesto katalyzatora mi poslali dpf filter na úplne inú značku auta.Po dohode som ho poslal späť ale na vratenie penazi čakám doteraz.
- Komunikácia
- Ústretovosť
Rýchlosť dodania tovaru, prijatelné ceny.
Výborná komunikácia obchodu. Pán dokonca preveril údaje o vozidle aby diel pasoval. Objednal som DPF filter. Balíček nebol vystlaný a prišiel mi poškodený, diel vyzerá byť v poriadku.
spokojny,dokonale prevedenie,zvar,povrch
Veľmi som spokojný.
Poslali mi nesprávny tovar čo nepasoval
Reakcia obchodu dpfcentrum.sk
Dobrý deň, pokiaľ vám tovar nepasuje je ho možné vrátiť do 14 dní. Stačí keď nás budete kontaktovať. Pri objednávke robíme vždy všetko preto aby diel pasoval sortiment autodielov je však špecifikcký. Často sa mení kódovanie dielov. Niekedy sa nám stáva, že na vozidle boli za roky existencie vymenené diely za úplné iné napriklád aj z iného vozidla. Práve preto sa niekedy môže stať, že tam nepasuje to čo tam malo pasovať. Jednoducho už môže byť vozidlo upravené.
- Boli ochotný dodať tovar na dohodnutom mieste aj vo večerných hodinách.
Čakám už 11 dní a žiadna odpoveď. Keď sa dovolám, hneď to preveria v počítači. Odpoveď žiadna, nedvíhajú ani telefón.
nebolo oznamené,kedy "v ktorý deň " zasielka dorazí.Potom som nahaňal kuriera po meste.
Reakcia obchodu dpfcentrum.sk
Dobrý deň, dovoľte mi reagovať na vašu referenciu. Vždy pri produkte je uvedené či je tovar skladom. Pričom je tam aj uvedený predpokladaný dátum doručenia. Zohľadnuje to aj víkendy.
V deň keď tovar posielame, odosielame aj číslo zásielky a odkaz na sledovanie. Následne v deň doručenia príde na číslo zákazníka sms správa s číslom na vodiča. Tým pádom pokiaľ ste na adrese nie je nutné naháňať kuriéra po meste. -
Po objednaní za 2 prac dni bol doma. 2.6 so objednal po 15-tej hodine
- Neprišla mi sada na montáž dpf filtra ktorá bola objednaná s dpf filtrom a zaplatená
Nespokojnosť lebo som bol objednaný na určitý deň k mechanikovy
Reakcia obchodu dpfcentrum.sk
Mrzí nás to, že došlo k chybe vždy sa snažíme vybaviť každú objednávku čo najskôr a na 100%. Budeme radi ak nás budete priamo kontaktovať pre doriešenie.
- Rýchle jednanie
- Dodanie na druhý deň.
- Komunikácia so zákazníkom
- Veľký výber filtrov
- Stránka uvádza aj návod, ako pri výmene filtra postupovať
- Aj keď píšu, že filter je Skladom, filter nebol skladom a bolo potrebné čakať o niekoľko dní dlhšie
- Nájsť montážnu sadu pre filter je takmer nemožné, musíte kontaktovať obchod, aby vám poradili s výberom. Pritom stačilo ku každému filtru navrhnúť súvisiaci tovar.
Vybral som si filter, bol skladom, doručený mal byť o 4 dni. Po objednaní zaplatení mi na druhý deň písal pán (meno nenapísal), že filter pošlú o 5-6 dní. Odpovedal som, že to je neskoro a nesedí to s tým, čo píšu na stránke. On na to, že mi môžu poslať iný o 4 dni. Neostávalo iné, len súhlasiť. Aj tak ho ale poslali až na 5. deň cez GLS. Sledovanie tovaru vôbec nefungovalo, filter akoby stál na jednom mieste a zrazu mi volal kuriér, že čaká pred vchodom. Celý problém obchodu je neaktuálna stránka. Už len dúfam, že s novým filtrom prejdem cez EK :).
Reakcia obchodu dpfcentrum.sk
veľmi nás mrzí vaša nespokojnosť. Vo vašom prípade chybou nebol objednaný filter skladom. Ponúkli sme iný, ktorý sme vedeli dodať skôr. Filter sa aj poslal prepravcom GLS. Tento prepravca patrí z nášho pohľadu k tým lepším čo vieme ponúknuť. Posielame ním hlavne také zásielky ako je tá vaša. Obvykle prepravná firma v deň doručenia informujte o doručení sms správou aj s číslom vodiča. Ale ako uvádzate niekedy sa stane, že takáto správa nepríde. Aj ja osobne som to pár-krát zažil.
U prepravcu sa dajú sledovať zásielky online neviem však prečo to tam mali oneskorenie.
Robíme všetko preto aby naši zákazníci boli spokojný. Neustále skúšame aj iných dopravcov a robíme s tými, ktorý sú aktuálne pre nás a našich zákazníkov najlepší. Čo sa týka tej skladovej dostupnosti problém odstraňujeme aby sa to už nestalo.
Napriek tomu sme radi za prejavenú dôveru z vašej strany. S filtrom by ste mali bez problému prejsť cez EK. Filter je certifikovaný pre vaše vozidlo. V prípade problém sa na nás môžete samozrejme obrátiť.
Prajeme pekný deň -
Zakúpený tovar nepasoval mechanik musel trupku nahrievať a vyrovnávať inak by ju nenapasoval. Či sa my oprava predražila.
Reakcia obchodu dpfcentrum.sk
mrzí ma, že vám nepasoval objednaný výrobok. U nás zakúpený výrobok je možné vždy do 14 dní vrátiť. Je možné, že objednaný kus ste aj zle vybral. Veľa razy sa pre jedno vozidlo robí viac druhov a rozdiel je len v detailoch. Ako napríklad zohnutie alebo umiestnenie trubky, počet snímačov a podobne. Preto pokiaľ ste si nie istý kontaktujte našu podporu a pomôžeme s výberom. A samozrejme pokiaľ dodaný diel nepasuje je ho možné vždy do 14 dní vrátiť. Prípadne vieme porovnať so starým kusom tak aby objednaný kus pasoval.
DPFcentrum.sk