Tovar ktorý mi bol dodaný samolepiaca tapeta svetlý ratan nezodpovedala kvalitou potlače tej tapete ktorú predajca prezentuje na svojich stránkach
Chybal návod k použitiu prípravy lepidla.
- dodanie prebehlo v poriadku
Fotorám - odporúčam
Fototapeta vliesová: Lesní zvěř - neodporúčam. Tapeta je veľmi nekvalitná (skončila v koši) nedala sa nalepiť, aj keď postup bol do bodky dodržaný a zaplatila som si človeka, ktorý s tým pracuje. Tapeta sa opakovane odliepala, krčila, vlnila, boli tam vydutiny, bubliny...opakované pokusy o nalepenie dopadli neúspešne aj po kúpe nového značkového lepidla na tapety. Reklamáciu neuznali. -
- tovar som okamzite zaplatil a doteraz mi nic neprislo. neviem ci to posielate z afriky.....
- Tapeta bola špinavá a skrčena
- obchod ani nereagoval na objednávku
Reakcia obchodu Donga
děkuji za Vaši recenzi byť negativní. Nicméně chyba není na naší straně. Zvolil jste si pro objednávku platbu převodem (předem). Zasílali jsme Vám platební instrukce na Vámi zvolený email (částku, na jaký účet se má objednávky uhradit) bohužel však do dnešního dne nedošlo k uhrazení Vaší objednávky z Vaší strany. Díval jsem se do systému a máte tu dokonce 2 objednávky u kterých jste zvolil platbu předem převodem na náš účet a ani jedna nebyla uhrazena. Proto taktéž nebyly vyexpedovány. Pokud máte o objednávku stále zájem je potřeba kontaktovat naše zákaznické centrum na emailu [email protected] a domluvit se kdy bude z Vaší strany objednávka zaplacena.
Donga.sk -
Tovar konkretne obraz síce prišiel, no absolútne nekorešponduje s obrazom na webe. Je to jeden veľký podvod na zákazníka a neodporúčam nikomu takýchto klamarov. Absolútne sklamanie, obraz je rozmaznaný nejasný úplne iný ako ako na webe. Môžete sa hanbit takto zneužívať dôveru zákazníkov. Okamzite by som vás zrušila!
tovar po takmer 2 tyzdnoch este nedorazil
Brala som za výhodu, že si doma pozriem a vyberiem obraz, aký sa mi páči a nemusím zháňať po obchodoch, ale doručením som bola nemilo prekvapená, prišiel mi úplne iný obraz
Tapeta veľa skrášlujete reálne to vyzerá celkom inak tak že som sklamaná
Nakoľko nie som spokojný lebo na fotke bola krásne site farby jasne modré a vôbec sa nestotožňujú farby na vašej stránke ako my prišlo farba je oveľa matnejsia ako na foto
Prišli mi rozbite hodiny a s nikym kompetentným sa neviem spojiť
Vôbec to nedrzalo na stene. Všetky pokyny dodržané a nič z toho. Nikdy viac
- Podvod
Tovar -hodiny mi prišli poškodené nefunkčne...dalo sa to všimnuť už pri baleníkedže obal je priesvitný....
- Rýchle dodanie. Ústretový kuriér.
- Plagáty nie sú presne také, ako na obrázkoch.
- Tovar ešte stále nedorazil. Neviem ci budem mat ešte chuť ho prevziať ak vôbec niekedy dorazí.. Mal to byť darček pred týždňom pre dieťa.. Sklamanie.
Reakcia obchodu Donga
dovolím si reagovat na Vaši recenzi. Objednávku jste učinila dne 9.1.2019, objednávka Vám byla zaslána dne 11.1.2019 prostřednictvím kurýrní služby UPS. O expedici jsme Vám zasílali emailovou zprávu, kde byly i veškeré kontaktní údaje kurýra jakož i trackovací číslo zásilky. Bohužel se nám vrátila se nám jako nepřevzatá z Vaší strany. V případě jakýchkoliv dalších dotazů na zásilku nás případně prosím kontaktujte na kontaktním emailu [email protected] a kolegyně s Vámi vše vyřeší .
Hezký zbytek dne.
Donga.sk -
tovar som vrátila, hodiny boli nešli
- Toto je moja prvá aj posledná skúsenosť
Keďže mi bol dodaný nefunkčný tovar, moja skúsenosť je negatívna.
Dňa 30.10.2018 som urobila objednávku a do dnešného dňa 09.11.2018 nedorazila, neviem čo je s ňou, asi ju zruším.