Veľmi dlhá doba dodania...
- Tovar nedorazil ani po siedmich tyzdnoch
tovar zatial nedošiel nemožem hodnotiť s pozdravom michna
- Dlhá doba čakania na objednaný tovar , ktorý je už aj zaplatený.
Tovar mi zatial nebol doruceny ani nejaka spatna väzba kedy asi bude alebo v akom štadiu je moja objednavka
Po 3 mesiacoch mi nebol tovar stale doruceny
- Ojednavka rychlo vybavena
- Dodali zly tovar komunukacia velmi zla ,musela som stale volat vobec sa mi neozvali ako to budu riesit
- Už čakáme 11 týždeň a stále nič nemám slov na takýto prístup
Už čakáme 11 týždeň a stále nič nemám slov na takýto prístup
Nic mi neprislo
- Daný typ gaucu sme v dátume nákupu lacnejší nenašli
- Dodacia doba sa predĺžila o 2-3 týždne
- Tovar bol dodaný aj tak po predĺženej domácej dobe
- Neuviedli kedy tovar príde aj napriek opakovanému tvrdeniu, že tuto informáciu mi poskytnú.
- Ak by som sa neinformoval, či a kedy tovar príde, obchod by ma asi ani neinformoval že sa čakacia doba predĺžila o zhruba 5-6 týždňov.
Nemôžem ohodnotiť nákup pozitívne, nakoľko mi tovar nebol doručený, ani neviem kedy bude, či bude.
- Tovar mi príde v januari
- Komunikácia,
Niesom spokojná keďže šlo o viac kusov nábytku. Na linke slečna opakovane,, pozriem sa nato a zavolám,, a opakovane sa nikto neozýval ani po týždni čakania +chyba vo výrobku, ktora nebola nijak vyriešená
- Vôbec sa neunúvajú podať info o zásielke.
- žiadne
- hrubo zavádzajúci údaj o termíne dodania
- komunikácia
- neprofesionalita
- rizikový eshop
- nekvalitný tovar
Tovar s dodacou lehotou 2 – 4 týždne objednaný ešte 15. 8. 2020. Tovar súrne potrebujem mať doma najneskôr 24. 9., no dnes je 22. 9. a tovar je v nedohľadne. Po prvej telefonickej urgencii 9. 9. sme sa dohodli, že mi čo najskôr dajú bližšiu informáciu o termíne dodania mailom alebo telefonicky. Keďže sa obchod 2 dni správal ako mŕtvy chrobák, tak som tam opäť zavolal, aby som zsitil čo je nové a dozvedel som sa, že výrobok je už síce vyrobený, ale v Poľsku (!!!) a musia ho naskladniť k sebe a až potom (bohviekedy) mi ho doručia. Som z tohto obchodu znechutený a
ABSOLÚTNE HO NEODPORÚČAM!!!
Tovar mi bol doručený napokon až 1.10. Vodič so závozníkom neprívetiví, jeden vôbec nepozdravil, druhý na pol úst, skrátka komunikácia 0 bodov. V čase druhej ťažkej fázy korony boli počas odovzdávania tovaru obaja bez rúšok. Tovar som doma poskladal na druhý deň s problémami, pretože je z nekvalitných prvkov. Toto bol skutočne môj prvý a posledný nákup v tomto "obchode". :-( -
- Objednala som si tovar,na stranke mi ukazalo skladom,zial uz to bude 4tyzdne a tovar nikde,nikdy viac stade tovar
- Tovar bol doručený z časti, stôl nemá nohy nakoľko zásielka bola z dvoch častí 1/2 a 2/2 nedodali druhú časť
- reklamácia podaná ale z ich strany je neochota riešiť ju
- nezasielajú druhú časť zásielky ani po viacerých výzvach
- Ani výmenu tovaru nenavrhli.
- Nedodržiavajú termín dodávky
- Žiadne
Po mesiaci od objednávky mi zavolali, že daný tovar sa už nevyrába. Vybrala som si iný produkt, ktorý prišiel úplne iný ako som objednávala. Tovar som odmietla prevziať, avšak dopravca mi ho vyložil. Tovar som reklamovala cez email. Do dnešného dňa sa mi nikto neozval. Určite obchod neodporúčam.
Tovar bol doručený v normálnom čase, nakoľko skrinky neodpovedali popisu, dosky poškodené. Mali poslať náhradné, zatiaľ sa nič neudialo a prešlo už veľa času. Takže neodporúčam.
- veľmi zlá komunikácia s obchodom