Poslali mi niečo úplne iné .

Dobrý deň, pani Margito,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Vašu objednávku sme prijali dňa 20.10, následne po zaplatení dňa 24.10. sme zásielku odoslali. Vo vašej objednávke skutočne došlo k zámene tovaru. Za toto pochybenie sa ešte raz sa ospravedlňujeme.
    Akonáhle sme obdržali vašu informáciu o dodaní iného produktu sme vám obratom ponúkli riešenie. A to bezplatné vrátenie prostredníctvom Packety a doposlania správneho tovaru. Našu ponuku ste však odmietla.
    Je pre nás prioritou všetky reklamácie vyriešiť čo najrýchlejšie a hlavne k spokojnosti našim zákazníkom.
    V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať našu infolinku [email protected].

Ďakujeme za pochopenie.

Krásny deň praje,

• Dobrá cena.

Nekvalitné látky.

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Kvalite našich produktov veríme, ale môže sa stať, že vám vami zakúpený tovar z akéhokoľvek dôvodu nevyhovuje. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, preto má každý zákazník možnosť sa do 14 dní od zakúpenia rozhodnúť a vrátiť nám časť alebo celú objednávku. My mu následne vrátime 100 % uhradenej čiastky za vrátený tovar.

Krásny deň praje,
    Domlatok.sk

nEODPORúčAM, som veľmi nespokojná. Som na dôchodku objednala som si tovar na dobieku neumožnili ste mi predaj. Žiadate len online platbu.
    Nájdem si iného predajcu

Dobrý deň, pani Sylvia,
    ďakujeme za vašu recenziu.
    Od nového roku sme zrušili platbu na dobierku a objednávky je teraz možné hradiť iba vopred. Pristúpili sme k tomuto kroku po dlhšom uvažovaní.
    Naši zákazníci majú možnosť uhradiť objednávku 4 spôsobmi, a to klasickým bankovým prevodom, on-line bankovým prevodom, platobnou kartou on-line alebo poštovou poukážkou.
    Pokiaľ budete mať nejakú komplikáciu s úhradou objednávky, neváhajte nás kontaktovať na našej zákazníckej linke, radi vám poradíme.
    Krásny deň praje váš

Domlatok.sk

• Objednávam pravidelne veľké množstvo tovaru a keď potrebujem niečo vyriešiť so zákazníckou linkou , na odpoveď čakám niekoľko dní, väčšinou musím urgovat aby som dostala odpoveď.

Dlhá čakacia doba co sa týka mailovej komunikácie,( odoslanie iného tovaru ,stalo sa viackrát). následná práca pre mňa to opäť baliť a posielať, vybavovať mailom atď.
    Kompenzácia žiadna.

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ďakujeme za pravidelné nákupy v našom internetovom obchode.

Naša infolinka, komunikačné oddelenie reaguje z pravidla na e-maily v pracovných dňoch do 24 hodín , vo Vašom prípade sme riešili reklamáciu koncom týždňa prvý e-mai od vás sme prijali v štvrtok, reklamáciu produktu sme riešili s Vami v piatok, na posledný e-mail sme, žial nestihli odpovedať promtne, ale hneď po víkendu v pondelok.

Za kommpllikácie v posledné objednávke sa veľmi ospravedlňujeme.

Domlátok.sk

Nakupovala som viackrát, vždy všetko v poriadku

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ďakujeme za kladnú recenziu.

Teší nás, vaša spokojnosť s našim obchodom .

Pekný deň praje

• Dlhá doba dodania
    • Dlhá doba dodania

V popise je kostýmová látka, prišiel obyčajný uplet, nesedí ani farba

Dobrý deň, paní Katka,
    ďakujeme za recenziu.

Pri vytvorení vašej objednávky náš internetový obchod mal dobu spracovania 5-6 pracovných dní, z dôvodu prijatia veľkého množstva objednávok. Zákazníkov sme o predlženej dobe prípravy objednávok informovali neodkladne na našej webovej stránke a v potvrdení objednávky.
    Vašu objednávku sme pripravili štvrtý deň, nasledújuci zasielku vyexpedovali. Deklarovanú dobu spracovania sme dodržali.

Ak máte podozrenie na zámenu položky, prípadne vám tovar nevyhovuje, máte nárok na bezplatné vrátenie tovaru do štrnástich dní od prijatia balíčku.
    Ak by Ste si priala látku reklamovať, môžete sa obrátiť na našu infolinku, kde vám ochotne poradia, pomôžu vyriešiť reklamáciu, e-mailový kontakt je [email protected].

Domlátok.sk

V stredu som odoslala objednávku, v pondelok oni zistili, že to nemajú. Dali mi teda na výber inú látku, tak teda som si vybrala iný odtieň a v tom mi napísali, že to si za ten odtieň musím doplatiť 30 eur. Akože neviem z čoho tá latka je ale dokopy 100€ za 6 m látky je cez.

Dobrý deň, paní Simi,
    ďakujem za recenziu.
    Zatemňovaciu látku, ktorú ste si objednala na našom e-shope sme mali k dispozicií v posledných metražiach skladom.
    Po zistení tejto skutočnosti sme vás neodkladne informovali a ponúkli riešenie náhrady iných podobných produktov.
    A však náhradnú látku, ktorú ste si vybrala bola vo vyššej cenovej relácií, z tohto dôvodu vznikol doplatok, ktorý sme po vás žiadala na základe našej e-mailovej komunikacií.
    Ospravedlňujeme sa, že práve vo vašej objednávke nastali komplikácie a látku sme nemali v celku 6m.
    Za pochopenie ďakujem.

Domlátok.sk

• Dlhá dodacia doba, často poškodený tovar.

Dodanie tovaru trvá veľmi dlho - 9 pracovných dní. Ak platíte vopred, je to ešte o 2-3 dni dlhšie. Látky sú často zle - krivo odstrihnuté, musím ku skutočnej spotrebe pridať 10 cm, občas sa vyskytne aj poškodený tovar - s dierou. Teraz mi prišiel tovar, kde látka v prehybe, ako je zložená na polovicu a navinutá v bale, je odfarbená - ošúchaná.

Dobrý deň, paní Denda,
    ďakujeme za recenziu.
    Doba spracovania pri vytvorení vašej objednávky bola osem až deväť pracovných dní, o tejto skutočnosti informujeme zákazníkov na naších stránkach, v obchodných podmienkách, ktoré potvrdzujú zákazníci pri objednaní tovaru.
    Vašu objednávku sme spracovávali siedmi pracovný deň piatok, následne pondelok najbližší pracovný deň predali do dopravy. Deklarovanú dobu spracovania sme dodržali.

Ak nastali u vašich objednaných látok komplikácie, diferencie neváhajte a informujte nás telefonický, prípadne, e-mailom.
    Reklamáciu s vámi neodkladne vyriešime.

Pekný deň praje,

• Predĺžená doba
    • Pred troma dňami začali chystať, no žiadne ďalšie info ako to vyzerá
    • Tovar zaplatený a stále čakám

Viac krát poslali o 10 cm látky menej, ako objednané, čiže treba objednať viac. Nie vždy sedí gramáž pri látkach, niekedy príde tenká handra, 8nokedy kvalitnejší uplet - obe 200g..

ďakujeme za recenziu.
    Vašu objednávku sme spracovávali ôsmy pracovný deň, následne sme vás kontaktovali ohľadom dopravy.
    Zasielka nesplňala parametre vami vybranej dopravy, z tohto dôvodu sa balíček pozdržal o jeden deň na expedícií.

Informácie gramáž a zloženie látky, ktoré uvádzame u produktov máme priamo od dodávateľa.

Ak nastali u vašich objednaných látkach komplikácie neváhajte a informujte nás telefonický, prípadne, e-mailom.
    Reklamáciu s vámi neodkladne vyriešime.

Pekný deň praje,

• Pekný tovar

Nehorázne dlhá doba dodania

Dobrý deň, paní Maria,
    ďakujeme za kladnú recenziu.
    Sme rádi, že sa vám naša ponuka e-shopu páči.
    V dobe vytvorenia Vašej objednávky bola doba spracovania 2-3 pracovné dní.
    Objednávku sme prijali v sobotu štvrtého šiesty a spracovali ôsmého šiesty, tretí pracovný deň, teda deklarovanú dobu spracovania sme celkom dodržali.

Prajeme krásny deň
    Domlátok.sk

• nedá sa spoľahnuť na doručenie do troch dní. Naposledy doručenie bolo 10 dní.

Údajne dlhé doručenie trvá pre zľavnené akcie. Žeby zle zorganizovaná práca ? Treba sa občas pripomenúť ak nechcete dopadnúť na čakanie 10 dní.

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ďakujem za pozitívnu recenziu.
    Vaša objednávka bola vytvorená 4.4. platbu k nej sme prijali nasledujúci deň,
    V dobe vytvorenia objednávky naša doba spracovania bola 5-6 pracovných dní od prijatia platby.
    Túto skutočnosť informujeme zákazníkov pri vytvorení objednávky.
    Vašu objednávku sme spracovali a expedovali 11.4. Deklarovanú dobu sme teda dodržali.

Domlátok.sk

Tovar mi ešte neprišiel. Kuriér iba raz 10.3.zavolal nestihla som zodvihnúť telefón tak som, volala 3x späť ale už nezdvíhal bol nedostupný bola som celý deň doma ani len nezazvonil na zvonček že niečo doručuje. Dodnes mi tovar neprišiel ani ma nikto nekontaktoval. Gls nespoľahlivý dopravca.

ďakujem za recenziu.
    Mrzia nás Vaše komplikácie s dopravou.
    Podľa trasovacieho čísla sme zistili a informovali Vás telefónický, že dnes vám zásielku bude dopravca doručovať.

Domlátok.sk

Pruhovana dzinsovina prisla flakata a reakcia obchodu bola neprimerana dodnes mi neprisiel stitok na vratenie tovaru

Reakcia obchodu Domlatok.sk

veľmi nás mrzí, že ste s nákupom neboli spokojná. Určite kazovú látku môžete reklamovať, kontaktujte našu infolinku [email protected], radi vám pomôžeme.

Veľmi sa ospravedlňujeme a prajeme krásny deň,

• cena
    • veľký výber
    • dlhá doba vybavenia
    • jedna látka o 10 cm kratšia ako zaplatené (pri posledných 3 objednávkach)
    • nedjú kumulovať objednávky
    • dlhá reakčná doba e-shopu na otázku k objednávke
    • nie vždy sedí gramáž pri látkach (uvedené číslo je vyššie ako skutočnosť)

zásielka prišla v poškodenom obale, látka špinavá.
    Už TRETIA! objednávka, pri ktorej mi bolo dodané menšie množstvo, ako objednané a zaplatené.
    druhý deň po zaplatení skladom opäť látka, ktorú som chcela, no nevedeli mi ju pripojiť k už existujúcej objednávke aj keď ju ešte nezačali chystať (podotýkam obj. za €120!).
    Nakupovala som tu rada, no na dlhšiu dobu si dám prestávku, prípadne začnem objednávať z Poľska.

velmi dlha dodacia doba

Dobrý deň, paní Denda,
    ďakujeme za hodnotenie.
    Vaša objednávka sa spracovala 4 pracovný deň a 5 expedovala.
    O dobe spracovania zákazníkov informujeme na naších stránkach a na e-mail pri vytvorení objednávky, aby prípadne s dlhšou dobou dodania počítali.

• Majú výpredaje
    • Dva krát som si objednala tovar a ani raz mi nebol doručený
    • Dôvodom bolo to, že pri vybavovaní objednávky zistili, že niektoré položky sú už vypredané, pričom pri objednávaní boli dostupné
    • Veľmi dlhá čakacia doba. 3 až 4 pracovné dni im trvá, kým sa vôbec pozrú na objednávku a potom zistia, že daný tovar už nemajú
    • Problematická komunikácia, problému sa venujú systémom, že po3 až 4 dňoch dostanete mail, že niečo z objednaného tovaru už nemajú, či mozu poslať ten zvyšok. A takto prebieha komunikácia ešte 3 dní, kým sa dopracujete k výsledku, že chcete vrátiť peniaze. Náhradný tovar si nemôžete vybrať, lebo by ste museli celú objednávku zrušiť a začať odznova vrátane čakacich dôb.
    • A potom už len čakáte na vrátenie peňazí.

Neodporúčam. Je priam nemožné pri objednávke zo zlacnenych látok dočkať sa kladného vybavenia objednávky.

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ďakujeme za vaše hodnotenie.
    Je nám ľúto, že práve vo vašej objednávke nastali komplikácie. Vo výnimočnom prípade sa stáva, že obdržané množstvo látky od dodávateľa neodpovedá skutočnosti. O prípadných diferenciach zákazníkov informujeme na e-mail, alebo telefonicky.
    Vaša objednávka prišla na spracovanie 3 pracovný deň, v rovnaký deň sme vás informovali o komplikáciach.

Domlátok.sk

objednal som si khaki farbu- prišli mi rôzne zelene farby.
    Do dnešného dna som nedostal faktúru za tovar???
    Čo je to za obchod??

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Objednával ste khaki farbu zipsov, avšak tieto produkty sa niekedy môžu lišit farebne, stáva sa toto, keď je rôzna šarža. V prípade,ak Vám tovar nevyhovuje, môžete ho vrátit naspâť a obratom Vám vrátíme peniaze. Faktúru ste obdržal elektronicky emailom, systém automaticky generuje faktúru vždy, keď je zásielka odoslaná.
    Za komplikácie sa veĺmi ospravedňujeme.

Domlátok.sk

• Látky nie sú dobre nafotené na obrázku je farba béžová , v skutočnosti je svetlo zelená, veľké sklamanie

Dobrý deň, Jarka,
    radi by sme uporoznili, že každý monitor môže skutočné odtiene ľahko skresľovať. Pokiaľ s látkou nie ste spokojná, nie je problém nás kontaktovať a zaslať nám látku späť.
    Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Domlátok.sk

• Obchod si tentokrát pýtal platbu vopred , na otázku prečo nemôžem platiť na dobierku mi bolo povedané asistentkou , že teraz je to pozastavená taká služba a tu je problém . Zaplatila som ihneď prevodom no tovar mi týždeň nechodil , až som zas volala a na otázku prečo tovar doteraz nemám mi asistentka oznámila , že nemám zaplatené - no to teda nie ! Tovar som uhradila ihneď a potvrdenie z banky som jej musela zaslať . Potom mi povedala pani , že vraj áno ale to nebolo spárované no katastrofa . Nebola to moja chyba , ale chyba obchodu a ani sa neospravedlnilo ! Až na další týždeň mi bol tovar zaslaný.
    • Neochota informovať !
    • neochota zaslania tovaru
    • tovar úplne rozdielny , než si vyberiete z obrázkov
    • tovar zle nameraný , chybný !

Neschopný obchod s chybným tovarom

Reakcia obchodu Domlatok.sk

ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie. V prípade, že dôjde k technickým problémom ohľadom platby, ktorú neovplyvníme, neváhajte nás kontaktovať a po telefóne s vami dokážu kolegyne situáciu okamžite vyriešiť.
    Ak ste s dodaným tovarom nespokojná, kontaktujte nás a pomocou vratného štítku nie je problém tovar zadarmo vrátiť či reklamovať.
    Mnohokrát ďakujeme a prajeme pekný deň.
    Domlátok.sk

• Nevýhodou je možnosť platiť iba prostredníctvom platby vopred. Z toho dôvodu sa objednávka a jej doručenie niekoľkonásobne predlžuje. Objednávka mi zvyčajne chodí cca týždeň aj pol, čo je dosť dlho.

Dobrý deň, Iwka,
    znemožnenie platby vopred je aktuálne z dôvodu častého nevyzdvihnutie objednávok. Vašu platbu sme prijali 17.3. a 18.3. sme balík odovzdali prepravcovi, čím sme všetky deklarované termíny dodržali.

Veríme, že ste bola s dodaným tovarom spokojná a prajeme krásny deň.