• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Nekvalitný tovar. 2 sáčky z 3 boli deravé a vysypali sa do poš. obálky.

• Objednal som si objímky na stĺpiky a prišiel mi iný rozmer ako som si objednal

• nekvalitný produkt

Dostali ste nekvalitný produkt, ktorý sa nedá použiť.

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

dovoľte sa nám vyjadriť na Vašu negatívnu recenciu.
    Od nás ste si objednávali 2x zavárací pohár 3,72L. Túto objednávku ste nakoniec stornovali.
    Nevieme odkiaľ ste si objednávali "nekvalitné nožnice". Prosím adresujte negatívnu recenziu
    správnemu eshopu.
    Ďakujeme.
    Tím DoKošíka.sk

• nekompletný tovar bez faktúry

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

Prosím dovoľte nám reagovať na negatívne hodnotenie.
    Zákazník nám poslal mail, zároveň aj negatívne hodnotenie, zrejme nedopatrením, pretože reklamoval u nás tovar, ktorý si zakúpil na mall.sk
    Tovar, ktorý sme zákazníkovi odoslali my, bol v poriadku aj s doručenou faktúrou.
    Prosíme zákazníka, aby túto našu reakciu potvrdil.
    Ďakujeme pekne.

Tím DoKošíka.sk

Obchod celkom OK, ale kvalita tovaru na míle vzdialená popisu :)
    Poľsko-čínsky šmejd..

• Objednala som mini parenisko v zelenej farbe. Bolo mi doručené obyčajne mini parenisko v bielej farbe.Podotýkam,že parenisko v zelenej farbe bolo drahšie než obyčajné biele.Toto sa mi nikdy nestalo ,že by mi bol doručený iný tovar než ,ktorý som si objednala.Na stránke ešte uvádzajú ,zelená lepšie zapadne do Vašej záhrady.Planovala som ešte kúpiť dvojité mini parenisko v farbe antracit momentálne nedostupné ale po tejto skúsenosti už nemám záujem. O doručené parenisko nemám záujem.Dom a okolie domu máme ladené do farby antracit a zelená.

Nedôveryhodný obchod .Predsa nemôžu byť farboslepí ,že nerozliší luxus od šmejd a zbaví sa tovarov o ktoré nikto neprejavil záujem takýmto podrazom na zákazníkov. Balík ani nebol označení s nálepkou fragile,sklo,krehké.

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

ďakujeme za recenziu, aj keď je z rôznych príčin nepravdivá.
    Objednali ste si:Parenisko Greenhouse G50041 100x60x40 cm
    V popise bolo uvedené:
    Materiál: polykarbonát + hliník. odolné polykarbonátové panely proti krupobitiu. polykarbonát filtruje 99,9% škodlivého UV žiarenia. hrúbka skla: 4 mm.
    Rozmer: 100x60x40 cm. Fotka: parenisko položené na tráve (zelené pozadie).
    Nikde nebolo a nie je písané, že Vami objednané parenisko je zelené, možno ste si zle vysvetlili názov Greenhouse.
    V predklade z angličštiny greenhouse znamená sklenník.
    Veľmi pekne Vás prosíme, ak máte problém s doručeným tovarom, lebo je poškodený, alebo úplne iný ako ste si objednali, kľudne nás kontaktujte, urobíme všetko pre to aby sme chybu napravili. Ak si z nepozornosti objednáte tovar, ktorý nechcete, vieme vyriešiť aj tento problém, ale riešte to prosím s nami a neočierňujte náš obchod len kvôli tomu, že si neviete poriadne prečítať popis k produktu a neozkliknete si fotku. A ubezpečujeme Vás, že nie sme farboslepí.
    Tím DoKošíka.eu

• na obrázku bol iný typ tovaru, ako v skutočnosti prišiel

Problematické vrátenie/reklamácia tovaru, kedy je potrebné formulár vytlačiť, nakoľko nie je editovateľný, vypísať, oskenovať a zaslať späť e-mailom. Nie v každej domácnosti sa nachádza potrebné technické vybavenie na tieto činnosti.

• Nedorucene
    • Nedorucene

• komunikatívnosť, snažili sa vybaviť reklamáciu
    • tovar došiel poškodený, reklamácia uzatvorená vrátením peňazí
    • návod na obsluhu nepresný

• Z obchodu som objednávala 2x. Táto objednávka je ale poslednou. Jeden tovar mi prišiel nekompletný, nepoužiteľný. Pokus o reklamáciu zlyhal na nekomunikácii obchodu. Telefón uvedený na faktúre opakovane nikto nebral, písomná reklamácia cez email dodnes bez odozvy.

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

zrejme sa tu jedná o očierňovanie nášho obchodu, pretože objednávku č. 3253 na eshope dokosika.eu evidujeme v roku 2016.
    Všetky zákaznícke reklamácie riešime do pár dní. Ak ste omylom uviedli zlé číslo objednávky v tomto dotazníku, prosím kontaktujte nás na tel. č. 0907315543.

Tím DoKošíka.eu

Tovar mi vôbec neprišiel.

celitovar bol zniceny

• Objednaný tovar nedorazil. Po dotazovaní sa na obchod, žiadna odpoveď. Podafie číslo síce ukazuje, že balík bol doručený, ale neviem komu, keďže bol objednaný na dobierku a ja som nič neprevzala, ani neplatila.

tovar ste mali v ponuke a vôbec ste ho nemali na sklade z mojej strany zavádzanie zákazníka ale nevadí čo už na slovensku je to proste tak

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

Ďakujeme za názor, avšak musíme sa brániť, lebo nás očierňujete bez akéhokoľvek práva. Keď ste si vytvárali objednávku na ošatku 26 cm, dostupnosť pri nej bola uvedená: na objednávku, teda nie skladom ako tvrdíte. Po preverení dostupnosti spomínanej ošatky, sme sa Vás snažili telefonicky kontaktovať, že spomínaná ošatka je dočasne vypredaná. Po dohode s Vami sme Vám poslali ponuku ošatiek skladom a následne ste si jednu objednali. Prosíme nabudúce uvádzať pravdivé informácie, pretože my sme boli k Vám, po celú dobu riešenia Vašich objednávok, féroví.
    Tím DoKošíka.sk

• Nekvalitné spracovanie produktu. Nádoby nedržia horizontálne v držiaku (riziko vykĺznutia).

• nekvalitné výrobky na základe tohoto prvého nákupu

nedoporučujem

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

Vážený zákazník, je nám ľúto, že s našim 3 eurovým portvišom nie ste spokojný, avšak v ponuke máme aj kvalitnejších pomocníkov do domácnosti. Ak však s ním nie ste spokojný, môžete nám ho do 14 dní poslať a vrátime Vám peniaze, taktiež ak sa Vám pokazil, ochotne Vám ho v rámci záruky vyreklamujeme. Každý jeden problém sa snažíme vždy doriešiť k spokojnosti zákazníka, no zároveň budeme pripravní konfrontovať každú neoprávnenú kritiku.
    Tím DoKošíka.sk

Sú to len priekupníci !!! Fotky nezodpovedajú veľkosti tovaru.

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

Vážený zákazník, vyprosíme si takéto neopodstatnené recenzie. Objednali ste si tĺčik na mäso, ktorý sme Vám bezodkladne pobalili a poslali. Medzi tovarom vyobrazeným na eshope a tovarom, ktorý ste od nás obdržali, nebol nijaký rozdiel, bol to jeden a ten istý tovar. My zákazníkov nezavádzame. Ak ste neboli spokojný s objednaným tovarom, mohli ste nám ho do 14 dní vrátiť bez udania dôvodu.
    Všetkých zákaznìkov, prosíme ignorovať túto recenziu, je neopodstatnená a zameraná na poškodenie dobrého mena nášho eshopu.
    Tím DoKošíka.sk

• Potvrdili mi moju objednávku, potom mi zase posielali ďalší email o tom že objednávka sa spracováva, a potom mi napísali po viac ako týždni že z 5 kusov majú na sklade iba 2 kusy. Volal som na infolinku rozprával som sa tam s pánom ktorý bol dosť arogantný.

Reakcia obchodu Dokošíka.sk

Ďakujeme za reakciu, dovoľte sa nám vyjadriť sa. Tovar ktorý si pridáte do košíka si vždy viete skontrolovať v nákupnom košíku. Ak si nejaký tovar objednáte vo väčšom množstve ako je skladom, systém Vás na to upozorní poznámkou pri produkte v košíku. Túto skutočnosť sme sa Vám snažili vysvetliť aj v telefonickom rozhovore, bohužiaľ neúspešne. Keby ste reagovali na nedostatočné množstvo na sklade hneď pri zadávaní objednávky t.j. 21.12.2019 vedeli by sme týmto nezrovnalostiam predísť. Reakcie pracovníka, ktorý s Vami telefonoval boli primerané Vašim reakciám a nemôžme ich nazvať za arogantné. Všetkým zákazníkom sa snažíme zrozumiteľne a milo odpovedať na všetky otázky, ktoré sú na nás kladené. Arogantnosť nepodporujeme a netolerujeme.
    Prajeme pekný deň
    Tím DoKošíka.sk

tovar som vrátil, lebo nebol kompletný a neobsahoval všetko čo bolo popísané v ponuke, takže v ponuke v ich e-shope sú zavádzajúce a klamlivé popisy