Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

• Negativna skusenost

Po zadani objednavky som chcel objednavku upravit. Tak som zavolal na telefonne cislo uvedenene na stranke Dokonalakava.cz. a skusenost nebola uz taka DOKONALA. Predstavil som sa a povedal co potrebujem. Paa druhej strane mi odpovedal velmi arogantne. Ja vubec nevim kto jste a napiste mi to emailem a polozil telefon. Zavolal som mu este raz a povedal,ze ci ma zly den, ked mi polozil telefon. Vobec ho moj problem nezaujimal a po mojej otazke telefon zase polozil,ze dovidenia. Mozno sa pan majitel moze snazit tocit inspirativne videa ale ked bude mat takychto zamestnancov, ktori mu kazia meno bude jeho snaha marna. Objednavku som neuhradil, kavovar aj kavu objednal z inej stranky

Bezchybné.

• Velmi rychle dodanie tovaru

• rychla dodacia doba
    • vyborna komunikacia
    • prehladny eshop spolu s recenziami produktov

• Než som si stihol uvedomiť, že som niečo objednal, tovar mi bol doručený:) Treba niečo viac dodať?

• Super rýchle dodanie tovaru

S nákupom som bola veľmi spokojná. V tomto obchode som nakúpila už 3-krát. Tovar bol veľmi dobre zabalený. Porcelán bol zabalený jednotlivo, tak aby sa zabránilo poškodeniu tovaru. S prepravou som bola spokojná. Tovar dorazil v poriadku. Tento obchod určite odporúčam.

• komunikacia
    • rychlost dodania
    • zmysel pre detail

• Najlepší obchod na nákup kávy a všetko s ňou spojené, sú veľmi ústretoví,komunikácia na jednotku
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Kvalitná káva
    • Baristycké doplnky

Pestry vyber. Dokonala chut. Bezproblemove dodanie

Rýchle vybavenie. To znamená maximálne tri dni od objednávky.
    Ale hlavný dôvod, pre ktorý tu objednávam, je čerstvá káva. Naposledy, keď som ju preberala v zásielkovni, sa ešte aj slečna, ktorá mi ju vydávala, rozplývala nad vôňou, ktorá sa šírila z balíka. :) Neponúkajú päťdesiatpäť druhov káv, sortiment je užší, ale zato kvalitný. Chvália všetci moji kávičkoví kamaráti.