- pomale spracovanie objednavok,a odosielanie
V dnesnej dobe 10 dni na obdrzanie tovaru je privela
- Ziadne
- Ponukany tovar nemaju skladom
Otrasne, nekomunikuju,tovar prisiel na 16.den nekompletny-neupozornili ma na to a na vratenie penazi som cakala dva tyzdne.....nikdy viac
- Dodacia lehote - k dnesnemu dnu 12 dni, ziadna komunikacia zo strany predajcu k objednavke
- dlha dodavka, z Anglicka mi tovar pride skor. kurier 6 euro? a 2 eura za dobierku.mali by ste si este zauctovat aj balne
- Dobre ceny
- Moja skusenost je zla,priemerna az mizerna komunikacia.
Moja skusenost:
-zla komunikacia s obchodom,
-tvrdia,ze vybavenie nepresiahne 10 dni....ja cakam a este cakam 13-ty den...nic,ani mail,ani tovar -
- Asi nič
- Zavádzaju zákazníka
Po objednavke mi prisiel mail ze tovar uz nepredavaju. A o niekolko dni ho predavaju za vyssiu cenu?klamu zakaznika.nekupil by som uz od nich nic.
- Dlžka dodania, čakám už 10 dni
- sortiment tovaru
- prehľadnosť položiek
- komunikatívnosť
- nedodanie všetkých položiek z potvrdenej objednávky.
Aj napriek dostatočnému sortimentu ,pracovníci ktorý pracujú na expedícii pravdepodobne. nevedia čítať objednávky ,alebo nekomunikujú s ostatným personálom.
- tovar nebol dodany ani po 2 tyzdnoch. ziadna komunikacia, ziadna spatna vazba. uplna katastrofa.
- nieviem ani mato nezaujima.
- nieje dobra komunikacia.
maju spravne objednavki inchormovat zakaznika.
- Žiadne
- Zatiaľ neviem.
- Pomalosť.
Neflexiblný a pomalý.
- ziadne
tento obchod neodporucam.nakolko v baliku ktory som objednala-flisova suprava.malinky vrchny diel asi s nohavice dobre,proste pomiesane velkosti.na mojej strane velke sklamanie,nakolko som sa velmi tesila.neodporucam.
- Nespolahlivost
- Nedokladnost
- Nesolventnost
Odporucam objednavat tovar cez iny internetovy obchod
- dodanie je sokujuco dlhe..... ????
- Nedostatok informácií o ponúkanom tovare
Kupovala som v tomto obchode pretože mi to odporučili priatelia. Na tovar som čakala 2 týždne a nakoniec sa mi ozvali že je vypredaný. Neodporúčam tento obchod nikomu a som z neho sklamaná.
- zaplatil som za tovar a chcem ho ale nwm co sa stalo
- Dodanie tovaru je zdĺhavé