tovar po záruke v auguste ponúkali v cene ako tovar v záruke!!!!!!!!!!!!

Reakcia obchodu Dobroty do misky

pani mi volala, pýtala sa, všetko som ju vysvetlil, ponúkol výhodnejšiu cenu, so všetkým súhlasila, následne si urobila objednávku – ktorú následne zrušila.

Verím, že som sa vždy s každým dohovoril a nikdy som nič neskrýval.

Prajem všetkým pekné dni

Dlho trvá dodanie.

Tak toto sa mi ešte nestalo,aby tovar, ktorý je skladom ani po týždni mi nebol schopný nejaký internetový obchod doručiť.Ani žiaden e mail,že aký problém,nič.Na obyčajne vodítko pre psa mám čakať koľko,keď ho máte na sklade. Už ste mi poslali dotazník,ale tovar ešte nie? Ja osobne neodporúčam.Sklamanie veľké.

Reakcia obchodu Dobroty do misky

děkuji za Vaši recenzi, ale do teď jsem netušil, že je něco špatně.

Při kontrole jsem zjistil, že dopravce měl 5 dní zásilku u sebe.
    V tu chvíli je potřeba se nám ozvat, protože není v našich silách kontrolovat každou objednávku jestli dorazila v čas.
    Vždy posíláme email, že se zboží odesílá, pokud po tomto emailu zásilka nepřichází, prosím napište nám.
    Aby nevznikaly takové recenze, za které nemůžeme.
    Daniel Knebl

• Nakoniec dobrá komunikacia

Tovar nedorazil
    Tovar uvedený ako na sklade na sklade nebol
    Žiadna komunikácia zo strany obchodu ani po 6 dňoch od objednávky

• Dlhé čakanie na doručenie

Reakcia obchodu Dobroty do misky

mrzí mě, pokud se Vaše dodávka zpozdila,
    DK

• Balenie bolo vo vnutri krabice roztrhané a zalepené páskou
    • Granule monge vôbec nezodpovedajú kvalite tejto značky (v porovnaní s kupou u ineho predajcu)

Objednavala som granule Monge mini adult lamb and rice. Jedno vrece granul bolo roztrhnuté a prelepené lepiacou páskou balenie z vonka nepoškodené takže mi takúto kvalitu eshop poslal… väčšinou objednávam od iného dodávateľa (fera) a budem od nich objednávať aj naďalej radšej si za dopravu priplatím. Kvalita sa tiež nedá porovnať. Nemyslím si že granule sú originál psíkovi vôbec nechutili keď som objednala z fera jedla ich hneď (tieto granule má už 2 roky). Balenie z dobrotydomisky je z vonka rovnaké ale tvar, vôňa a dokonca aj konzistencia granúl sú uplne odlišné… Písala som že chcem granule vrátiť zatial bez odozvy.

Reakcia obchodu Dobroty do misky

je mi líto za chybu ve skladě, granule jsou obalem velmi podobné a skladník prostě udělal chybu.
    Již jsem jej poučil a věřím, že se to již nestane.

Granule musejí být stejné od každého prodejce, dodavatel od výrobce je většinou jeden.

Přeji pěkné dny

Za objednaný tovar som vopred zaplatil a zatial mi nič neprišlo,keď som tam napísal tak odrazu majú málo skladových zásob a nemôžu mi to odoslať.Ja si myslím že keď sa im vopred zaplatí tak už asi žiadny tovar neuvidím a neviem či aj peniaze???

Reakcia obchodu Dobroty do misky

škoda, že zákazník už zpětně nemůže napsat opravnou recenzi na náš obchod.
    Dle toho co čtu, to u nás vypadá špatně, opak je ale pravdou a dokazuje to, že je tu náš obchod Dobroty do misky stále pro Vás.
    přeji pěkné dny