Pšenica lúpaná bio na váhu je v poriadku, ale dvojzrnku lúpanú z Myjavy na váhu neodporúčam kúpiť, lebo je nekvalitná - v zrne sa nachádzajú nevylůpané zrná z pliev a je ich toľko, že sa nedajú pobyberať. Zrno je podľa môjho názoru nevhodné na mletie múky v domácom mlynčeku. Darovala som ho susede pre sliepky.

Reakcia obchodu DOBRIO

Mrzí nás vaša skúsenosť s dvojzrnkou, ale táto Dvojzrnka presne v takej kvalite ako ju máte sa používa na mletie na kamennom mlyne aj v Prazrnku. Dvojzrnky sme už predali niekoľko ton a toto je prvá negatívna recenzia na kvalitu Dvojzrnky. Zrno je vhodné na mletie na domácom mlynčeku na obilie značky KoMo.

Mandle neboli ničím výnimočné,iba vysokou cenou.

Reakcia obchodu DOBRIO

Mandle pochádzajú od farmára z Grécka a sú vo vysokej kvalite. Mrzí nás, že vám mandle nechutili, nakoľko máme veľmi veľa spokojných klientov s kvalitou našich orechov.

• Tovar došiel nedostatočne zabalený a rozbitý

Reakcia obchodu DOBRIO

Dobrý deň, vašu reklamáciu poškodenej soľnej lampy Mesiac sme vybavili ihneď ako ste nám telefonicky oznámili poškodenie. Odoslali sme vám novú soľnú lampu a poškodenú sme od vás vyzdvihli na naše náklady. V predvianočnom období nedokážeme ovplyvniť ako kuriéri zaobchádzajú s balíkmi. Balík bol označený ako KREHKÝ a aj šípkami v pevnej krabici, žiaľ k poškodeniu došlo počas prepravy. Uličný - eshop DOBRIO

Tovar bol zle zabaleny. Objednala som 25 kusov sojovej smotany a proteinove prasky. / neboli oddelene / kedze balik bol pravdepodobne otoceny,tak smotany stlacili prasky. Vznikol tam pidtlak a roztrhli sa sacky. Chyba obchodu. Mali ste dat krabice prasky aby ich smotany nestlacili. Obcas treba pouzit sedliacky rozum

Reakcia obchodu DOBRIO

Dobrý deň, v našom eshope ste registrovaná ako veľkoobchodný partner, teda nakupujete produkty na ďalší predaj. Ak vznikne nejaký problém počas prepravy (kuriér otočí balík alebo mu spadne), tak odporúčame poškodené produkty nafotiť a kontaktovať nás. Žiaľ nič z toho ste neurobili a len ste zanechali negatívnu recenziu. Preto do budúcna odporúčame nás pri probléme kontaktovať, aby sme celú situáciu vyriešili k vašej spokojnosti.

Zaplatila som si za 3kg zrno dvojzrnka, dodané bolo 2,8kg a obal bol roztrhaný

Reakcia obchodu DOBRIO

ospravedlňujeme sa, pravdepodobne došlo ku chybe počas váženia a prepravy. Nepríjemnú záležitosť doriešime k vašej spokojnosti.
    Uličný

Kupila som si čajové sojové sviečky -skoro všetky mali nakrivo knôt-nie v strede ale na kraji,takže plamen horel nie v strede ale na kraji a začiernil mi všetky svietniky.

Reakcia obchodu DOBRIO

ihneď sme skontrolovali všetky čajové sójové sviečky a väčšina mala knôt nakrivo. Z toho dôvodu sme ukončili spoluprácu so súčasným výrobcom a nahradili sme ho malým slovenským výrobcom, ktorý ponúka veľmi kvalitné čajové sójové sviečky, kde je knôt skoro vždy úplne v strede. Produktové skutočné fotky vás o tom presvedčia. Do pár dní vám odošleme na naše náklady 30ks sviečok od nového výrobcu ako refundáciu za predošlé nekvalitné sviečky.
    Uličný

• Dlhé čakanie na tovar, hoci bol na sklade.

Reakcia obchodu DOBRIO

Dobrý deň, stav vašej objednávky sme preverili a došlo ku strate balíka počas prepravy kuriérom GLS. Vašu objednávku odosielame znovu. Ospravedlňujeme sa za meškanie.
    Uličný

Tovar mi bol síce doručený, ibaže množstvo - len 1,5 kg, lebo na sklade už viac nebolo.
    Aj po týždni nie je u vás na sklade BIO Raž .... teda stav.... 0 kg, čo nie je dobrá vizitka.

Reakcia obchodu DOBRIO

Dobrý deň, objednali ste si u nás 1,5kg raže v BIO kvalite, ktoré sme vám aj dodali.
    Raž bude skladom o 7 dní, stačí ak si nastavíte upozornenie cez strážiť dostupnosť.
    Zrno nakupujeme priamo z mlyna zo zahraničia a istý čas trvá, kým sa objednávka pripraví a prepraví ku nám do skladu.
    Sme zameraní na kvalitu a nie na kvantitu.
    Uličný

• tovar uhradený 3.1., fa zaslaná a tovar žiaden, ani žiadny kontakt-12 dní od zaplatenia

Reakcia obchodu DOBRIO

3.1. ste si objednali AIDU a Manitobu, ktoré neboli skladom a pri produkte bolo uvedené, že skladom budú do 15 dní. Múka nám príde na sklad dokonca skôr. Múka vám teda bude dodaná v priebehu budúceho týždňa, nakoľko sme čakali na čerstvé mletie múky v mlyne.
    Uličný

• tovar ktory som si objednal nezodpoveda poziadavkam:
    • lupane konopne semiacka niesu len lupane,oni su navyse aj drvene (ale to uz v popise nieje),cize ktovie co vsetko je tam pridavane,co nemate sancu zistit (pazderie,podrvene šupky zo semiacok atd atd). Ked si kupujem lupane konopne semiacka tak ich aj ocakavam...
    • Deodorant za 7€ a absolutne nefunguje,pouzivam ho kazdy den a vecer smrdim sam sebe.toto sa mi pri konercnych znackach nikdy nestalo.clovek chce nieco kvalitnejsie a”zdravsie”,no kludne som mohol pouzivat aj NIČ a bolo by to o tom istom.

obchod sa tvari pekne ale ten tovar,neviem neviem...neodporucam lebo to nieje 100%..

Reakcia obchodu DOBRIO

Ďakujeme za vašu recenziu.
    Lúpané semienka sú spracovávané výhradne ručne slovenským výrobcom Cannature zo Sp. Novej Vsi. Nelúpané semienko sa lúpe na lúpačke a určite tam nenájdete pazderie a ani iné prímesy, ktoré tam nemajú byť, pretože majú pravidelné kontroly. Lúpané semienka určite nie sú drvené, sú len lúpané.
    Deodorant pochádza od renomovanej značky Jason. Deodorant je neparfémovaný, to znamená, že neprekrýva prirodzený pach človeka. Neobsahuje žiadne čiastočky striebra a ani inú chémiu a teda nepotláča chemickým spôsobom potenie. Deodorant nemá za úlohu potláčať potenie 24h alebo 48h ako bežné komerčné chemické značky.

S úctou,
    Ing. Dalibor Uličný, zakladateľ eshopu Bionakupy.sk

Objednalsom 2x150g caj Gurmar a ked som otvoril balik mal som tam 1 kus 150g ale samozrejme som zaplatil za 2x..pisalsom reklamaciu ale nedostalsom ziadni odpoved..

Vážený zákazník,
    poslali sme Vám 2x Gurmar čaj podľa objednávky.
    Žiadnu reklamáciu ani email sme od Vás nedostali.
    Z našej strany prebehlo všetko v poriadku, takže nerozumieme Vašej negatívnej recenzii.

S úctou Tím Bionákupy.sk