Neodporúčam tento e-shop obchod,nakoľko majú zlé zavadzajúce ceny !!! Objednala som si balík za 1,12€ ktorý takto ponúkali v e-shope a na internete,prišla mi mailom odpoveď, že sa moja objednávka vybavuje.Za dva dni mi poslali mail, v ktorom sa mi ospravedlňovali,že balík nestojí 1,12€ ale 15,60 tak to je riadny rozdiel v cene balíka. V tomto e-shope majú veľký neporiadok a zlé zavadzajúce ceny, preto NEODPORÚČAM objednávať z Dobré Lieky nič.

Nemôžem zatiaľ hodnotiť, nakoľko doteraz nemám tovar doma a nemám ani žiadnu informáciu kedy by tovar mal doraziť.
    Jediná informácia zo strany obchodu bola, že prebrali objednávku, že bola uhradená a že sa vybavuje. To ale bolo pred týždňom.
    Všetky objednané produkty boli podľa e-shopu skladom, tak dúfam že všetko dorazí ako má..

• Rýchle vrátenie peňazí
    • Úprimná komunikácie
    • Ponúkanie liekov pred koncom expiracie

Musím konštatovať, že s nákupom spokojná nie som. Objednávku som musela zrušiť, pretože mi boli ponúknuté lieky pred koncom expiracie s odôvodnením, že sa môžu užívať aj tri mesiace po expiracii. Veľmi ma to zarazilo, predsa len sú to lieky. Takže za mňa určite nie.

• cena tovaru
    • asi po 3 dňoch od prijatia a vybavovania objednávky mi bolo telefonicky oznámené, že predmetný tovar nemajú.

nedoporučujem nákup v tomto obchode

• Namiesto objednaného prípravku vo forme spreju, prišiel mi obdobný, tekutý. Nie som s tým spokojná a na moju správu o zle vychystanej objednávke, som nedostala žiadnu odpoveď.

Nedodali prípravok, ktorý som objednala, proste zabalili obdobný, v inej forme. Nie som spokojná.

Reakcia obchodu DOBRÉ LIEKY

Za zle poslanú objednávku sa Vám opäť ospravedlňujeme. S pani sme si to vyjasnili. Už je všetko vyriešené.

Zla komunikacia, nespolahlivy obchodnik.

Objednavala som tyzden pred Vianocami a chcela som vyzdvihnut tovar osobne na predajni. Prislo mi potvrdenie o prijati objednavky a dokonca aj mail, ze moju objednavku vybavuju. No namiesto informacii o pripraveni tovaru na osobny odber, mi zaslali strohe storno objednavky bez akehokolvek vysvetlenia ci ospravedlnenia. Kontaktovali ma az na zaklade mojho dotazu preco zrusili objednavku. Povedali, ze vraj tovar nemaju na sklade a bezne sa stava, ze maju v systeme zle udaje.

Vdaka nim som prisla o moznost objednat tovar u ineho obchodnika, ktory by ho stihol do Vianoc dorucit a musela som najst iny darcek.

Obchod urcite neodporucam.

Reakcia obchodu DOBRÉ LIEKY

Pani sme sa snažili kontaktovať telefonicky, ale nepodarilo sa nám s ňou spojiť. Pre rýchlejšie odovzdanie informácie o nedostupnosti tovaru sme sa rozhodli objednávku stornovať a následne ju kontaktovať mailom.

• Nedodal mi 4polozky z 10tich

Reakcia obchodu DOBRÉ LIEKY

Ospravedlňujeme sa z omyl. Pri 7000 položkách sa občas stane chyba. S pánom sme si to vysvetlili a škodu napravili.

• Dlhe dodanie tovaru. Jeden tyzden kym prisiel balicek.

Reakcia obchodu DOBRÉ LIEKY

V čase pred Vianocami ľudia objednávajú omnoho viac. Za dlhšie dodacie lehoty v tom čase sa ospravedlňujeme. Robili sme, čo bolo v našich silách.

• žiadne
    • neni ste seriozna firma

viac u vas nekupovat, tovar som nedostal

• Dodávka nebola podľa reklamy 60+10 len 60 tabliet Daosín.

• cena medzi internetom a tym co som zaplatil bola rozdielna

fajn, ale dajte pozor ako vam nauctuju tovar.

• blízkosť, príjemné panie

petrfektný

• Prosila som dodať objednaný tovar na dobierku a nie kurierom, ale túto moju prosbu nebrali do úvahy.
    • Kontaktní pracovníci obchodu neberú do úvahy prosbu zákazníka.

Odporučila by som ostatným kupujúcim obrátiť sa
    na iný obchod.

• žiadne
    • nedá sa platiť online.

Doručovatelovi GLS sa nedá platiť kartou ako to obchod uvádza .

• Ponúka tovar, ktorý nemá na sklade.