Ja nemam stastie na tento obchod. Kazda druha objednavka je zla. Niekedy chyba 1 sacok, uz mi prisiel sacok okusany od potkanov a to sa snazili hodit na prepravcu aj ked mi bol balik doruceny do 48 hodin a krabica bola z vonku neporusena, a najnovsie mi poslali sacok s plesnivym masom. Ospravedlnili sa iba raz a peniaze vratili tiez iba raz.
- Ceny vyrobkov
- Draha preprava
- Nedoverujem im, ze by mi reklamovany tovar vratili
Klasicky internetovy obchod. Volal som aj na linku kvoli vrateniu tovaru /zla velkost/ ale nemal som pocit, ze by som peniaze dostal spat. Urcite by sa na nieco vyhovorili a tovar si nechali alebo este by som zase musel platit ich predrazene postovne.
Uplna nespokojnosť neodporúčam
12.5 som objednala granule. Dodnes mi neprisiel ziadny mail o stave mojej objednavky
- Neskutočne dlhá dodacia doba
Posielaju to asi z Prahy, aj peši by to došlo skôr 10 dní a nič
Objednaná miska prišla prelomená
- prešli skoro 2 týdžne a tovar nikde :( síce komunikácia s obchodom je dobrá, hned odpíšu na mail...ale nevedia kde sa ich "moja" zásielka nachádza :( stále len že problem má slovenská pošta a tým to končí.
- Akosi dlho im to trvá
Tovar bol objednany dna 29.4.2020 s tym, ze dorucenie maju uvedene do 3 - 4 dni za danu spoplatnenu sluzbu ale k dnesnemu dnu 11.5.2020 mi tovar stale nebol doruceny. Takze niesom spokojna s dorucovanim tovaru.
- Došiel zlý tovar
Tovar bol doručený veľmi neskoro. Úplne v nesúlade s tým, čo mi bolo komunikované. Po dlhom čakaní som Som musel tovar objednat inde a napriek tomuto posunu mi bol nový tovar doručený skôr ako od tohto dodávateľa. Co sa dostupnosti týka, na svojich stránkach aj v osobnej komunikácii poskytuje zavádzajúce informacie.
Prišla mi úplne iná vec ako sme si objednali.
Objednávka sa stratila niekde ani nedalo vedieť nič pokiaľ som po týždni nezavolal. A ani ich to nezaujímalo žiadna ochota, nic
Zavádzanie zákazníkov!!!
Tovar som zaplatila a pri otvorení krabice som mala o 6 kusov menej z tovaru.
Neprišla mi zatiaľ ani sms ani mail ze by som si mal prevziať tovar.
- Drahá doprava
- Nedodržaný termín dodania
- Žiadna správa o oneskorení
Tovar bol expedovany 6.1 , je 16.1 a tovar stále nemám
- nedodržanie doby dodania
Obchod sa nás ani nepokúsil kontaktovať ohľadom zmeny doby dodania