Objednal som bager odrázadlo pre syna.
S dorucenim nemam ziadny problem, ale jeden plast je zlomeny+4 sróby chybali z baliku..
Kartón nebol poškodený, teda kurierská spoločmost neurobila chybu.
Budem ziadat o vratenie penazi. -
- powerbanka má udávanú kapacitu 20.000mAh, ale žiaľ, nabije baterku iphonu X iba raz (a to iba max. 80% baterky iphonu); veľmi slabá kvalita/kapacita powerbanky
sťažoval som sa a požiadal e-shop o komentár, ale bez odpovede
Objednávku nepotvrdili iba poslali platbu takže zaplatím za niečo čo mi pošlú a niečo pošlu
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Nebolí dodané všetky časti
Čínsky nekvalitný tovar.
Objednavka realizovana a zaplatena 4.12. a dnes 11.12. som pisal e-mail ohladom mojej objednavky a zatial ziadna odovzva. Rozumiem aj tomu, ze je december a napor na e-shopy je velky, ale aspon komunikaciu by bolo treba zrychlit.
Bol by som spokojný úplne, ak by spolu s objednaným tovarom bol k nemu priložený aj návod na jeho používanie v slovenskom jazyku prípadne v českom jazyku a nie len v poľskom a nemeckom jazyku
- Dodaný bol iný tovar ako je vyobrazený na stránke predajcu - vrecia mali byt okrúhle na zips a nie ploché na suchý zips - dodaný tovar sa dá zakúpiť na aliexpresse za polovičnú cenu. Práve preto som si tovar objednala cez túto firmu,lebo ten typ vriec,ako mali vyobrazený, bol u nich s najlepšou cenou-žiaľ ale posielajú tovar iný.
- Omylom som vytvorila 2x objednávku,ale uhradila som len 1x (dodanie malo byt až po úhrade tovaru). Tovar mi prišiel 2x a po niekoľkých dňoch l, či týždňoch, mi prišiel výhražný mail,že mám ich tovar,ktorý som neuhradila a sankcia za každý deň omeškania,pokiaľ platbu neuhradím.
Tento obchod určite neodporúčam!!! Seriózny predajca by dal aspoň zľavu na tovar, keď už poslal niečo iné, tento si však vôbec chybu nechcel uznať. Na omylom zaslané vrecia aspoň zaslal kuriéra. Ale navyše mám starosti teraz s balením a čakaním na kuriéra!
Zatiaľ neviem hodnotiť, tovar, ktorý som si objednala sa mi po cca 10 min pokazil, takže- uvidí sa pri reklamácii...
- Obchod nekomunikuje. Nedovoláte sa. Neviete čo je s objednávkou. Čakám týždeň a nič. Obchod na hovno.
- Tovar mi prisiel rozbity
kupoval som vizazisticku stolicku, na fotkach bola ina verzia ako mi prisla v skutocnosti, na chrbtovej opierke bola nejaka nechutna potlac, takze som musel objednat latku kvalitnu a dat ju usit aby som mohol stolicku pouzivat.
neodpisali ani na email co som poslala
Tovar mi nebol kompletne dodaný ako je v popise. Neboli dodané skrutky a zemné kotvy.
- tovar neprisiel
- Nekvalitný tovar
Nekvalitný tovar, nedá sa zložiť, zle narezané, nesedia časti. E-shop možno aj ok no tovar des.. čínsky šmejd.
- Komunikácia
Tovar mi bol doručený, ale svetlo nefungovalo. Po vrátení tovaru som písal mail kedy mi príde moja objednávka, pretože svetlo potrebujem na vykonávanie práce ale na mail nepodpísali, a telefón mi nezdvihajú.
Chcela by som tovar, vrátiť je to možné, nie je to gril nedá sa grilovať bola som oklamaná som maximálne sklamaná. Chcela by som aby mi niekto vysvetlil ako sa dá grilovať.
Reakcia obchodu Dodomu
Dobrý deň
Ospravedlňujeme sa za chybu v názve. Ohnisko nemá grilovací rošt je to síce vidieť ale chyba je na našej strane. Ohnisko môžete bezplatne vrátiť. -
- Tovar bol poškodený, kurín má veľmi slabú kvalitu a nie je vhodné na vonkajšie použitie.