- Vyslovene neseriozny pristup, zavadzajuce informacie.
Takyto obchod by na trhu vobec nemal figurovat.
- skvely-obchod.sk
Taktiez by som chcel upozornit na tento obchod, ide o rovnakeho majitela ktory vlastnil aj skrachovany skvely-obchod.sk, staci pozriet recenzie na tento obchod a kazdemu musi byt jasne ze serioznost tohto obchodu je nulova
Tento obchod neodporúčam !
- dobre ceny ale tovar nevedia dodat
- nevedia dodat tovar a zavadzaju zakaznikov + neochota
objednal som si u nich tovar za 650E a nic z toho nevedeli za 3 tyzdne dodat a ani nevedia ci to vobec vedia dodat. Dodaciu dobu zistuju "podla historie objednavok, ako im tovar chodil v minulosti"
- ziadne!
- neodporucam nikomu tento obchod a ostatne obchody patriace tomu istemu majitelovi z kosic........
- digitalis.sk
- noveelektro.sk
- nove-elektro.sk
- skvely-obchod.sk
- skvelyobchod.sk
- a podobne stranky
absolutne neodporucam tento obchod, nic nemaju skladom, dlho vas natahuju ze uz objednali tovar a nakoniec po tyzdnoch zrusia objednavku. bud si robia srandu z ludi alebo je to obycajna pracka penazi!!!
POZOR!!! ak si u nich objednate tovar a po tyzdnoch ho zrusite, musite zaplatit storno poplatok 16,60 €
LOL
- nepostrehol som žiadnu
- neochota
- zavádzanie spotrebiteľa
- neschopnosť
- dodacia lehota neznáma až neurčitá
- v hodnotení nemožnosť vybratia mínusových hodnôt (10% bolo nutných, inak by sa nedala zverejniť recenzia)
V tomto obchode som kupoval 2 krát. Prvým nákupom bol plazmový televízor Samsung, ktorý bol v tom období asi za najlepšiu cenu. Nuž to, že bol lacný si odniesol dátum dodania, ktorý nebol splnený a presiahol tak zopár dni. Zároveň k nemu nebol manuál v slovenčine a ani v češtine.
Prvý nákup bol ale príjemnejší ako ten druhý.
Pri druhom som si objednal vstavanú elektrickú rúru značky Bosch taktiež za pomerne dobrú cenu. Tu ale už nastal kríž. Tovar som objednal ešte aj s varnou doskou taktiež značky Bosch. Pri dodacej lehote bolo uvedené do 3 dní. Tak som odoslal objednávku a čakal na kontakt. Či už mail alebo telefonát. V deň ktorý som robil objednávku sa mi snažili 1x dovolať. Bohužiaľ som nemohol zodvihnúť tak som ich spätne kontaktoval pár minút na to ale nedvíhali tak som to nechal tak. Po 9 dňoch od odoslania objednávky mi zavolali aby potvrdili objednávku. Údajne mi volali viackrát ale nebolo možné sa so mnou spojiť pritom som im volal ja a nedvíhali. Potvrdili objednávku bez varnej dosky na môj pokyn keďže mi povedali: doska do 3-4 týždňov a rúra do týždňa. Po týždni nič neprišlo ani telefonát tak opäť som ich kontaktoval. Povedali, že rúra by mala prísť do týždňa. Pre istotu som sa opýtal či bola varná doska zrušená tak mi povedali, že nie. Tak ju zmazal na druhý krát. Po týždni opäť nič tak volám a oznámia mi: Neviem Vám povedať dátum dodania kedže náš dodávateľ to tu nemá. Na to som už dokázal povedať, že chcem zrušiť objednávku. Presne mesiac uplynul od objednania za ktorý mi tovar aj tak nedoručili a dodnes je uvedený v ponuke s dodacou lehotou do 3 dní dokonca ešte s nižšou cenou za akú som objednával ja.
Už nikdy viac! -
- Nechcel by som od nich nič ani zadarmo !
- Objednaný tovar posielajú ako sa im zachce a vôbec neberú do úvahy že človek si praje výrobok zaslať slovenskou poštou a nie kuriérom
- Digitalis.sk = skvely-obchod.sk , skvelyobchod.sk .
Zásielka mi prišla kuriérom (bol som v práci) a tak volám naspäť na support ako je to vôbec možné , ked som si zvolil sposob dopravy slovenská pošta dobierka a mne volá kuriér kde som že ma čaká pred domom aby som zásielku prevzal . Na support linke mi pán povedal že to bol omyl , dá my to poslať slovenskou poštou hned ako sa im tovar vráti od kuriéra . Na druhý den mi opäť volá kuriér že kde som , má premna zásielku . Samozrejme zase to isté z eshopu digitalis.sk ... Tento eshop vôbec nieje skvelý ... a prečo ? volám tam zase na support linku a pán uplne niekto iný nie ten čo predtým mi vrávi , že neodoslali to preto slovenskou poštou na dobierku pretože to pre nich není výhodné . Pozor neiformovali ma vobec pred odoslaním tovaru že to neni pre nich výhodné . človek sa spolieha na to čo vyplní pri odosielacom formuláríí a v obchodých podmienkach platí , vtejto firme vobec nie .A tak som kuriéra napokon prebral aj ked mi to bolo proti srsti , prisposobovať svoj drahocenný čas na neodborných pracovníkov digitalis.sk .
- Ruky prec od nich!!!
Digitalis.sk = skvely-obchod.sk
Poviem len jedno. nikdy viac... posielaju pouzite vyrobky a je problem vratit ich naspat, po poziadani o vratenie penazi alebo reklamaciu vas zacnu ignorovat a prestanu brat telefon. Dalsia vec, produkt vam pride az mesiac od vyplnenia objednavky ak to nepreberiete, zacnu od vas vymahat storno poplatky... ruky prec od tohto predajcu!!!
- predávajú použité lcd .
Ludia nekupujte si tu nič.Predali mi opravovaný televýzor samsung,ktorý ani nemal svoj vlastný štítok, krabica bola so slabšej série a manuál bol v angličtine,.Mal vypálený jeden bod a už bol používaný, aj ked to nebolo vidno,lebo dali nový ovládač aj stojan.Po napojený v servise na počítač zistili že je určený nie pre evroprky trh ale pre americký,takže vám ho nijaký mechanyk neopraví v záručnej lehote.Hned som im ho vrátil a už ich nechcem ani videiť, takže ho neodporúčam ani nepriatelovi.