- Rychle dodanie
Odporucam:)
- spoľahlivosť, množstvo tovaru,
- Rýchly nakup
- Ak si človek niečo vyberie čaká kým to nájdu v sklade, nie je možné všetko rýchlo pozriet pripadne vyskúšať, zdĺhavý nákup
objednal som nohavice miery 34/32 , Vaša spoločnosť mi však dodala nohavice v miere 32/34 ! Poštou som hneď vrátil a požiadal i o vrátenie peňazí.
Reakcia obchodu DIGITALGOLF
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že došlo k nedorozumeniu ohľadom veľkosti nohavíc. Po preverení objednávky môžeme potvrdiť, že sme odoslali veľkosť, ktorú ste si zadali pri objednávaní – 34/32. Rozumieme však, že sa mohlo stať, že pri kontrole veľkosti došlo k nejasnosti, čo sa, žiaľ, niekedy stáva.
Vašu zásielku sme už prijali späť a peniaze Vám budú vrátené v súlade s našimi podmienkami. Veríme, že napriek tejto situácii nám v budúcnosti opäť dáte šancu a budeme môcť naplniť Vaše očakávania. -
- Dobrý rozsiahly výber kvalitného tovaru.
- Rychlosť
- Kvalitka
- Snahu obchodu su schopni zmarit dementi z dorucovacich sluzieb
- Nakupoval som prvýkrát a spokojnosť.
- Zohnal som, čo som inde nenašiel a za slušnú cenu
- -
Výborná komunikácia, kvalitný tovar a rýchle dodanie. Môžem len odporučiť.
- Príjemné jednanie. Tovar bol doručený obratom.
- Veľmi milý ochotný prístup na predajni a rýchlosť nachystania objednávky. Objednala som si topánky, na mieste som si ich vyskúšala, nesadli mi, tak som si nakoniec vybrala iné a objednávku mi ochotne zmenili.
- Rýchlosť vybavenia mojej objednávky
Žiadna
Mily a ustretovy pristup
- Spravila som objednavku za 400 eur a vypytali si za dovoz 5 eur, a este k tomu by si mali zvazit spolupracu s DPD nakoľko ani kurier nebol schopny mi to doručiť (prisiel v inom case ked sme boli dohodnuti a potom uz zabudol) a musela som ist osobne do depa DPD az k letisku (z Petržalky)...
- Maximálna ochota a serióznosť
Odborná a milá obsluha ďakujem.️♀️
- Rýchlosť dodania
- Komunikacia
- Rýchlosť, kvalitný výrobok, super prístup
- Super balenie
- výborná komunikácia a ochota vyjsť zákazníkovi v ústrety