- Objednala som si u nich tovar, no odrazu sa na ich stránku nie je možné dostať. Je tam okno s hláškou "Tento web je prístupný len oprávneným osobám.
- Heslo Vám zašleme na požiadanie. Zadajte, prosím, heslo:"
- S týmto som sa nikdy nikde nestretla. Nikde nefigurujú v obchodnom registri, na internete (okrem heureky) o nich nie je ani zmienka. Kladné ohlasy, ktoré sa tu nachádzajú mi pripadajú, že sú písané cielene jedným možno dvomi zainterestovanými ľuďmi. Neverím, že mi od nich niečo príde a ak áno, tovar si dôkladne skontroluje ešte pri kuriérovi. Nejako sa mi to vôbec nepozdáva. Bodaj by som sa mýlila...
Niečo tu nesedí....
- dodávka kuriérom doprava zdarma
- komunikácia s adminom
- ziadne
odporucam
- Po prijatí objednávky prešiel týždeň a žiadna odozva aj napriek mojim dvom emailom, v akom stave je moja objednávka a približne kedy mi bude tovar dodaný.
Žiadna spätná väzba zo strany predajcu, netuším, kedy tovar dostanem. Nespokojnosť! Ak sa do týždňa nikto neozve, tento obchod nikdy viac!
Reakcia obchodu Digimix
mozte nam poslat kde ste posielali mail?a vasu mailovu adresu?
- flexibilita ponuka cena
- nenasiel som
urcite tu este nakupim
- super ceny
- vynikajuca komunikacia
- doprava zdarma!
- nic
odporučam vsetkym nakup v tomto shope
- Super komunikacia s adminom a dorucenie tovaru velmy rychle 2 dni od objednania aj napriek tomu ze nemali tovar naskladneny. Prehladma stranka a nizke ceny.. Rychle jednanie.
- Nic
Vsetko super..
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchle jednanie a kvalitne sluzby na urovni
- Dodanie 7 dní
Dobry kvalitny obchod len tovar dodaju do tyzdna.
- Fajné jednanie
- zatial nič
proste pekná stránka...
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.4.2 OP Heureka.
- prehľadnosť,
- dostupnosť tovaru,
- pohodlnosť nákupu z domu,
- viem si porovnať tovar
- Viac obalov na mobily v ponuke
som nadmieru spokojná, viem si odsledovať aj dostupnosť, alebo si poslať tovar, do predajne, kam potrebujem
- CENA, SPôSOB DORUČENIA, SPôSOB PLATBY.
Nakúpili sme tu kvôli pohodlnému a rýchlemu vybaveniu
- prehľadnosť, dostupnosť, kvalita komunikácie
- žiadne som nenašiel
Obchod je fajn.
- Vynikajúcí obchod kúpil som si plazmu LG a som veľmi spokojný s cenou aj rýchlym dodaním.
Obchod určite doporučujem a pri ďalšom nákupe sa sem vrátim.