Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 10 %

Kupila som tento produkt - rameno stieraca ( https://www.diely24.sk/sk/autodiely/633-me-design-ramienko-zadneho-stieracastieraca-peugeot-307-hb-citroen-c3.html ) a dlzka ramena nam nesedi na auto - je prilis dlhe. Mame Peugeot 307 HB 2002. Na stranke je uvedene, ze je Vhodné pre model :
    PEUGEOT 307 HB (2001- )
    CITROEN C3 (2002-2010 )
    Bohuzial sme ho automaticky hned rozbalili a namontovali a az pouzitim zistili, ze je prilis dlhe, takze ho nemozem ani vratit. Zbytocne vyhodene peniaze.

• 100 %

• Doručenie tak ako bolo napísané
    • Veľmi dobrá komunikácia cez telefón, milý personál
    • Tento obchod som doteraz nepoznal, mohli by zainvestovať do reklamy alebo byť aspoň aktívnejší na sociálnych médiach. Pri prvej objednávke som si nebol istý či je ten obchod aktívny a spoľahlivý
  • 100 %

Minuly tyzden kamarat riesil manzetu okolo paky riadenia, pozrel som sa na tu moju... :( Hodinku som googlil, az som nasiel nieco vhodne, objednal, za hodinu uz bola u kuriera a na druhy den rano doma... pasuje vyborne, su tam vyrazene otvory pre klipy. zda sa byt kvalitna, spravila mi radost... 8,34e aj s dopravou. pisem lebo predajcov je vela, nieje to ani narocne na vyrobu, ale velmi ma potesila ta z diely24.sk

• Expresne dodanie
    • Mily personal
    • Kvalitny produkt

Bol som milo prekvapeny rychlostou vybavenia a dodania tovaru, obchod na naozaj profesionalnej urovni.
    Diel perfektne pasoval.
    Vrelo odporucam.

• Kvalita a super cena

Rychle jednanie, kvalitny vyrobok,super cena a hlavne ustretovy mily personal ktory vam pomoze s vyberom staci len zavolat