• Rýchle dodanie
    • Prišiel mi lesk na pery ktorého boli tak 2/3... po otvorení bolo zašpinené celé okolie otvoru ako keby mi poslali tester...

Reakcia obchodu Dermacol

Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Vaši informaci jsme předali našemu zákaznickému oddělení, které se s Vámi spojí.

• Neskoré dodanie

Príliš dlha dodacia doba

Reakcia obchodu Dermacol

Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost s dobou odbavení objednávky, kterou v našich VOP avizujeme do 2 pracovních dnů.
    Po uhrazení objednávky 13.6.19 jsme ji 14.6.19 předali dopravci, na jehož lhůty následně již bohužel vliv nemáme. Vaši nespokojenost však budeme dopravci tlumočit.
    Váš Dermacol

Komunikatívnosť a prostredie obchodu hodnotím kladne. Kvalita výrobkov už ale neozodpovedala mojim predstavám.

Hezký den, Jano,
    děkujeme za pochvalu našeho Studia. A protože je pro nás důležité, abychom se díky vám neustále zlepšovali a váš názor je pro nás důležitý, budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu k produktům. Děkujeme, zdraví Dermacol.

Dlha doba cakania, nevsimavost, dlha obsluha. Tovar dodany s chybajucou polozkou, po kontrole z mojej strany doplneny. Ziadne ospravedlnenie, neznalost produktu.

Reakcia obchodu Dermacol

Krásný den, vaše nespokojenost nás velice mrzí a vše zcela jistě prověříme. Obraťte se prosím se svojí stížností na e-mailovou adresu [email protected] kde s vámi vaši stížnost vyřeší. Krásný den a doufáme, že vše vyřešíme k vaší spokojenosti. Váš Dermacol.

• rýchlosť

velmi chaby výber, najma lakov na nechty.
    Hrozna kvalita zakupenych lakov

Reakcia obchodu Dermacol

mrzí nás, že nejste spokojen/a s našimi produkty. V čem Vám konkrétně nevyhovuje kvalita laků na nehty?

Dermacol

• Neviem
    • Klamstvo,objednala som si extremne kryci lak na nechty,ale ten bol ako sopel a ani 5 vrstiev by nestacilo.

Neverte reklamam,je to loz.

Milá Najo,

je možné, že šlo o vadný kus - o jaký odstín se jednalo? Ještě jsme neslyšeli, že by někdo měl s tímto lakem takovou zkušenost.

Dermacol

Tovar som si prevzala osobne na pobocke v Auparku. Objednavka bola nachystana v taske, slecna to kontrolovala mala som objednany Dermacol Invisible Fixing Powder Transparentný fixačný púder ktory mal obsahovat labutienku aj stetec no slecna mi to vymenila za starsie balenie len s labutienkou co som zistila az doma. Dost na prekvapilo a ostala som sklamana minim. ma mohla nato upozornit.

Milá Gabrielo,

moc nás mrzí, že jste se svým nákupem nebyla spokojena. Ozvěte se nám prosím na adrese [email protected], snad se nám situaci podaří společně vyřešit!

Hezký den,