Prihlásiť sa a pridať recenziu

delimano ma super produkty

1,99 €
    Celkový súčet: 430,01 €

a dodnes nič... či?

Reakcia obchodu Delimano

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. Mohlo sa stať, že Vašu objednávku sme nemohli odoslať z iných dôvodov, za čo sa veľmi ospravedlňujeme.
    V prípade ak máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky na čísle 02/59 220 750 alebo emailom na adrese [email protected], radi Vám to preveríme. Prajeme pekný deň

• bez problémov

Nedokážu poslať čo ponúkajú

Reakcia obchodu Delimano

Dobrý deň,ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.Mrzí nás, že sa nám nepodarilo naplniť Vaše očakávania a doba doručenia tovaru sa predĺžila z dôvodu nedostatku skladových zásob.Žiaľ, procesy externej dodacej spoločnosti nedokážeme do plnej miery ovplyvniť.V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. : 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme

v poslednej dobe dva nakupy, oba na eshope svietia ako dostupne a po objednani na tovar cakam aj niekolko tyzdnov a ked zavolam na linku tak mi povedia ze tovar skladom nieje a caka sa na naskladnenie. prvotriedny personal evidencie skladu

Reakcia obchodu Delimano

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania.Žiaľ, procesy externej dodacej spoločnosti nedokážeme do plnej miery ovplyvniť. Mrzí nás, že sa nám nepodarilo naplniť Vaše očakávania a doba doručenia tovaru sa predĺžila z dôvodu nedostatku skladových zásob. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. : 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Prajeme pekný deň.

• Mohli by presnejsie dat vediet, kedy bude tovar doruceny, rano len pride sms, ze dnes vam kurier doruci zasielku.

Reakcia obchodu Delimano

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ide o externú prepravnú spoločnosť, časové rozhranie sa uvádza v sms správe.
    Pekný deň prajeme.

Obchod mi vôbec neposlal informáciu o zmene termínu dodania tovaru. Keby som sa sama nedomáhala 14 dní po sľubovanom termíne doručenia , tak neviem či by sa vôbec ozvali

Reakcia obchodu Delimano

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie.
    Žiaľ, mierne meškanie dodania zásielky bolo spôsobené hektickejším obdobím a procesy externej dodacej spoločnosti nedokážeme do plnej miery ovplyvniť. Radi by sme Vás ubezpečili, že sa vždy snažíme o efektívne dodanie.
    Ďakujeme za pochopenie.

• rýchlo doručený tovar

Z delimano.sk som už objednávala, no nikdy sa mi nestalo, že tovar neprišiel a dotazník k spokojnosti mi poslali. Žiaľ, tento raz hodnotím nákup negatívne. Tovar som uhradila, zatiaľ ho však nemám.

Reakcia obchodu Delimano

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s nákupom.Dotazník spokojnosti chodí zákazníkom automaticky. Vždy sa snažíme doručiť tovar zákazníkovi v čo najkratšom možnom termíne. Bežná doba doručenia pri tovare, ktorý máme na sklade, je 3 až 7 pracovných dní od odoslania. Mohlo sa stať, že Vašu objednávku sme nemohli odoslať z iných dôvodov, za čo sa veľmi ospravedlňujeme.

• Som spokojná vyhovuje mi to
    • Neviem aké, zatiaľ dobre

Objednávku sa pokúšam zrušiť. Obchod komunikuje len minimálne. Namiesto odoslania tovaru do dvoch dní čakám už tretí týždeň. Minulý týždeň po mojom urgovaní poďakovali za záujem a napísali, že tovar má byť doručovaný do zásielkovne. Neplatiť vopred, ako som urobil ja!!

Reakcia obchodu Delimano

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. : 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme za pochopenie.

Spokojny

Spokojnosť

výrobky kvalitne, len ked si raz objednate, uz vam nonstop vyvolavaju a je to trosku otravne.

robil som objednavku bez registracie na stranke, vyplnil som spravne mail avsak ani po 10dnoch mi tovar neprisiel a nedostal som ani ziadnu notifikaciu o mojej objednavke. keby som si nespravil printscreen nemam ani cislo objednavky.
    samozrejme zaplatene to bolo vopred

Reakcia obchodu Delimano

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti. Email o potvrdení objednávky posiela systém automaticky a často sa stáva, že je doručený do schránky s nevyžiadanou poštou, skúste pozrieť tam. V prípade, že máte záujem preveriť aktuálny stav Vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás telefonicky (02/59 220 750) alebo emailom ([email protected]), radi Vám to pozrieme. Prajeme pekný deň.

Objednavala som v tomto internetovom obchode prvy krat a som spokojná. Veļmi rychle dodanie, prijateľne ceny.

• Vyhodu
    • Vyhodu

• Dopravené ku vchodu ..

• Udadza termin dodania do 3 prac.dni, v telefonickej urgencii sa dozviete, ze do 7 dni. Povazujem to za neseriozne aj vzhladom k tomu, ze za tovar platite vopred hned pri objednani.

Reakcia obchodu Delimano

Dobrý deň, osprvedlňujeme sa za nepríjemnosti. Na našich stránkach uvádzame, že tovar odosielame do 3 pracovných dní, môže to však v niektorých prípadoch byť do 7 pracovných dní. Doručený býva do 3-7 pracovných dní po odoslaní. Všetky objednávky sa však snažíme odoslať v čo najkratšom možnom čase. Ešte raz sa ospravedlňujeme za nepríjemnosti a prajeme pekný deň.

• Prísne vybavenie objednaného tibaru
    • Promtne vybavenie objednávky