6.10.2024 som objednal a zaplatil nástenné hodiny číslo objednávky 31749, ktorých dodacia lehota bola uvedená 14 dní. Dnes je 28. 10. 2024 a nemám informáciu o termíne dodávky tovaru. V prípade neobdržania informácie do 3 dní o konkrétnom termíne jeho dodávky, budem uvažovať o odstúpení od zmluvy.
Objednala som si na zaklade slubu skoreho dorucenia. Evidentne zavadzajuca informacia. Vyzera to tak, ze si sami objednaju tovar potom, co si od nich niekto objedna. Prekupnici. Pockam, co a ci nieco pride (objednavka z 1.9. nedorucena este 10.9.) a viac sa s nimi uz zaoberat nebudem. Poslali jeden mail o tom, ze prave mnou objednany tovar mi tesne niekto vyfukol a myslia si, ze zeriem travu.
- Neskoré dodanie,výrobok nezodpovedá tomu čo som si objednala vzhľadovo oproti vyobrazenemu.
Zatiaľ nič nedorazilo ani sa mi nikto neozval ci tovar bude alebo nie
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Hodinky sú na baterky.
Tovar sme objednali ešte pred 2 týždňami a zatiaľ stále neprišiel, tak nemôžeme zhodnotiť produkt.
Tovar bol nekvalitný, vrátila som späť.
Obchod v pohode no tovar neprakticky , pretoze remienky sa vyvlecu z nohy aj je suchsia trava
nekvalitne, nema stabilitu, neodporucam
Hodiny som do dnešnej doby neobdržal
- Rychle dodanie
- Tovar nebol dostatocne zabaleny, preto prisiel poskodeny
- Krabica nebola oznacena symbolom krehke
Rychle dodanie objednavky, platila som dobierkou. Tovar v krabici nebol dostatocne zabaleny, podtacka prisla prasknuta. Krabica nebola oznacena symbolom krehke.
Tovar mi ešte neprišiel tak nemôžem odporúčať trvá to
Reakcia obchodu dekoraciedobytu.sk
Tovar bol objednaný 11.10. 2021 , dňa 12.11 odoslané a 13.11. uložene na pošte podľa objednávky. Žiaľ pani používa mail centrum ktorý nefunguje tak ako má a mail o oznámení jej vraj neprišiel. Telefonicky som jej teda situáciu ozrejmil a dal číslo zásielky.
Pani nám prisľúbila že recenziu uvedie na správnu mieru keďže sme my nepochybili, žiaľ nestalo sa.
www.dekoraciedobytu.sk -
Dna 25.8.2021 som vratila tovar
Odpoved ziadna
Eura nevratene
DakujemReakcia obchodu dekoraciedobytu.sk
nechápem tejto recenzii, suma bola zákazníkovi vrátená v zákonnej lehote. Info že ma zakaznik záujem o vymenu tovaru sme sa dozvedeli z portálu Heureka, nakoniec sa jednalo o vrátenie čo sme samozrejme akceptovali.
www.dekoraciedobytu.sk -
- Nekvalitné výlisky, ktoré som vrátila a ešte požadujú rôzne podklady k balíku aby platbu vrátili. Nedoporučujem
Nebol mi tovar vôbec doručený ani som nedostala odpoved na môj email. S pozdravom
Tovar je nekvalitný, objednala som 10ks organizátorov na topánky, každý sa skladá z 2 kusov ktoré do seba zle zapadajú. Z 10 kusov budem rada keď sa bude dať použiť 5.
Ponúkajú tovar skladom , ktorý nemajú. Neviete či sa ho dočkáte. Žiadne info. ani komunikácia. Už nikdy tento obchod
Ponúkali tovar,ktorý nebol u dodavatela dostupný.
Druhý deň po vytvorení objednávky mi napísali e-mail,že tovar je už vypredaný a preto objednávku rušia.
Myslím,že každý e -shop by mal svoje položky na stránke updatovať a predísť tak zbytočnému sklamaniu zákazníka. -
Ani po desiatich dňoch tovar nedorazil. Ponúkajú niečo, čo nemajú.