• Rolety prišli pomerne rýchlo
    • Fajn prevedenie
    • Roleta z okna nonstop padá

Keďže obchod neuviedol na akú hrúbku okenného rámu háčiky na zavesenie rolety sú, roleta nonstop z okna padá, a zistila som to až po písaní obchodu ohľadne reklamácie, že teda máme neštandardnú hrúbku rámu a oni nemajú háčiky na hrubšie rámy a roleta nám bude padať..žiadne vyriešenie reklamácie v prospech zákazníka aj keď chybu spravil obchod lebo neuviedol k roletám, že treba zmerať aj hrúbku okenného rámu, takže momentálne len doťahovanie sa cez e-mail a výhovorky z ich strany, keby viem že nám rolety nebudú pasovať tak ich odtiaľ neobjednám.

Garniza prisla poskodena, preliacena, koniec krytky sa nedal nasunut, konec garnize nebol urezany v pravom uhle, haciky vysypane z vrecka, to bolo roztrhane.

Doruceny iny odtien garnize ako bol objednany na email nikto nereaguje, telefon po prvom zdvihnuti mi polozili odvtedy sa tam neda dovolat, vypnuty telefon, absolutne neseriozne jednanie

• Nedodržanie termínu dodávky

Chybaly konceky garnize.

• Krycia lišta poškodená - 2 diery, v krabici zložená, po vyrovnaní v strede nalomená, objednané 2x 3 m a dodané 2,97 m

Tyzden cakame na garnizu nenormalne

Stropne listy neboli v celku,ale z 2 časti. Labilne.Predna lista prišla ohnuta napoly. Vysoká suma za slabý plast celkovo.

poľský šmejd rozpadajúci sa tovar, kde nič nedrží pokope...

• Neda sa dovolat na uvedené cislo, Nechcú akceptovať chybný výrobok, zbytočne naťahujú čas, aby ste nestihli 14 dnovu lehotu na vrátenie tovaru . Hľadajú chybu tam kde nie je.

Objednávka dorazila no chýbala ozdobná koncovka,na mail zatiaľ nereagovali.

• Chybajuci material.

• Príliš komplikovaná montáž rolety

• Tovar bol poškodený

Poškodený tovar

Nekomunikoval

v krabici boli štipce vysipane 3 poškodene bočna lišta bez lepidla nebude držat

Pracovnici nereagovali na moju požiadavku neurobili požadovanú dĺžku a neposlali žiadne spojky.
    Už 6 deň nemožno sa k Vám dovolať.

• Tovar objednaný a zaplatený 25.11. dodnes nemám, po urgenciach samé vyhováranie. Keď bol tovar konečne 7.12.v preprave a čakali sme cely deň a nikto nás nekontaktoval bolo povedané, že tovar sme odmietli doručiť a vracia sa naspäť. Mimochodom sa to tvári ako SK firma, ktorá je Poľska a tovar ide z CZ!
    • pridete o peniaze a telefón majú zrazu vypnutý

• Tovar bol doručený, ale nie kompletný, chýbajú dielce, nie je možné namontovať rolety. Aj po zaslaní emailu nedošlo k náprave. Nabudúce aspoň odpovedajte na email zo slušnosti.