Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Všetko ok, škoda len že nie je možnosť nejakého druhu zásielkovne.
    • Výborný výber vianočného osvetlenia a super ceny.

Odporucam

výhoda

• Výborný nákup, kvalitný tovar..

Tovar bol rychlo doruceny velka spokojnost.Dakujem

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Rýchle doručenie tovaru

• Super komunikácia, rýchle riešenie problému

Vrelo.odporúčam

• 10 %

• zavádzajúca informácia -

poštovné zdarma - a nakoniec sa vyšplhá na vyše 8 €,,akože chápem,že poštovné sa platí všade,ale ide o princíp,,,,

Reakcia obchodu DedoMraz

Stránku sme spustili 1.1.2017 Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby. Snažíme sa ale zistiť kde bol problém. Prosím napíšte nám priamo na e-mail nech vieme kde bola tato zavádzajuca informácia, aby sme ju mohli prekontrolovať a odstrániť. Poštovné je u nás pevne dané. Sklad je v Čechách a zasielame kuriérom GLS. Cena sa pohybuje od 6,49 plus dobierka ak je:1,6 teda áno je to 8,09€ v prípade ťažšieho tovaru aj viac. Rád by som sa ospravedlnil za vzniknutú situáciu. Naozaj sme mali spočiatku problémy so zobrazovaním niektorých vecí ako je aj doprava. Dokonca sa niekoľko dní nedalo vôbec nakupovať.

Chyba sa našla v nastaveniach pre heureka.sk ospravedlňujeme sa všetkým kto bol touto informáciou oklamaný. Nebolo to našim zámerom a všetko je teraz už opravené.