- bezproblémové doručenie, osobný telefonický kontakt s predajcom príjemný
- super rýchle doručenie. Tovar mi bol doručený na druhý deň od objednania..
- spokojnosť
- Rýchle spracovanie a dodanie objednávky. Tovar kvalitný tak ako v popise.
- Žiadna
- ziadne priebezne informacie o objednavke
Reakcia obchodu Decoronline.sk
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za komplikáciu pri dodaní. Ohnisko Fire Globe je dlhodobo nedostupné a výrobca neustále posúva termín dodania. Uzavretie výroby na 2 mesiace značne skomplikovalo dodania radu produktov. Kolegovia Vás budú priebežne informovať o stave zákazky.
Ďakujeme za trpezlivosť. Decoronline.sk -
- Rýchle vybavenie objednávky,korektný prístup pri reklamácii,oceňujem komunikáciu
Rychle dodanie
- relatívne rýchla odpoveď na mailový dotaz
- slabá informovanosť o termínoch doručenia, dlhá doba doručenia od výrobcu, nemožnosť sledovať stav objednávky
Reakcia obchodu Decoronline.sk
Dobrý deň, bohužiaľ nie všetko tovar sa nám darí držať skladom. Niektorí dodávatelia majú dlhšie dodacie lehoty, ktoré sa pohybujú v rádoch 2-4 týždňov. Zároveň túto jar bolo veľmi špecifické, keď mnoho tovární prerušila výrobu a niektoré tovar bol nedostupné aj niekoľko mesiacov.
Dúfame, že dlhšie dodaciu lehotu vykompenzovala následná radosť z tovaru. Ďakujeme za nakup! Decoronline.sk -
Obiednaval som si sklený čajík, jarný motív - WD Lifestyle obsah 1l. Vyzualne pekný model no sú tam nedoriesene veci ako malé uško na držanie - pri plnom obsahu zlá manipulácia, padá, šmýka sa. Kovové sitko je tak napevno osadené že sa ho bojíte zatlačiť a následne vybrať s cajnika lebo máte pocit že ho rozbijete, tiež po doluhovany čaju je všetko horúce a ktomu dosť veľký problém s vyberanim sitka vás neteší a nakoniec vrchný uzáver cajnika je použiteľný len zo sitkom!
- Sympaticke ceny
- Dlhsia doba dorucenia na SR (tovar ide z CR)
- Dlhsia reakcia doba zak. podpory
Objednavka nebola dodana kompletna. Bolo mi povedane, ze som cast tovaru vyhodil spolu s krabicou, o com som pochyboval, no dohodli sme sa na 50% uhrade za nahradny tovar. Eshop deklaroval, ze mal kamerovy zaznam o zabaleni celej objednavky, avsak odmietol ho zaslat. Komunikacia zo strany shopu skoncila v style "naco by niekomu bola cast vasho tovaru, urcite ste ho dostali cely". Nemam z toho dobry pocit, preto tu uz nenakupim. Napriek tomu prajem vela stastia.
Veľmi pedantne zabalený tovar. Ďakujem.
- Výborná komunikácia, ústretovosť a ochota.
- Ochota láskavosť a príjemný prístup obchodnika s ktorým som komunikovala cez telefon