super služby
Tovar expresne rýchlo doručený - 24 hodín po objednávke. Tovar 100% v súlade s deklarovaným popisom a špecifikáciou na stránke. Maximálna spokojnosť.
- Ustretovos sikovnost a proste naj
- Neboli
- rýchlosť doručenia
- kvalitný tovar
Výborná komunikácia s klientmi, super prístup a ochota pomôcť poradiť a vybaviť v spokojnosti. Kvalitný tovar. Rýchle dodanie. Maximálna spokojnosť.
- Komunikacia, rychlost, ochota a profesionalita - vsetko na top urovni, urcite vrelo odporucam!
- Ochota zamestnancov
- Rýchle dodanie tovaru
- pohotovo, včas dodané..
- Kvalitný výrobok, spokojnosť s tovarom, presne podľa predstáv
- Vysoká profesionalita a expresná rýchlosť. Za 48 h som mal tovar k dispozícií. Podľa mňa ste jednotka na internetovom trhu:-)
Spokojnosť - maximálna. Odporúčam všetkým. Profesionalita a rýchlosť. Perfektne zabalené. Nič sa tomuto obchodu vytknúť nedá a určite tam budem nakupovať aj nabudúce.
- rýchle dodanie
- Zaujímavý a pomerne jedinečný tovar
- Dodanie tovaru v prijateľných limitoch.
- Niektoré výrobky označené ako dizajnové považujem za dosť nešťastné rozhodnutie, ale je to subjektívny pohľad.
- Maximalne rychle dodanie
Úplná spokojnosť.
- Zlá komunikácia
Sklo bolo rozbite.
Reakcia obchodu Decoronline.sk
Dobrý deň, náhradné sklo sme Vám na naše náklady obratom poslali, hoci podľa kamerového záznamu bolo pri balení tovar nepoškodený a dobre zabalené. Jednalo sa o chybu dopravcu a je na Vás, aby ste si tovar pri prevzatí skontrolovala a prípadne s dopravcom reklamovali. Všetko sme vyriešili za Vás a Vášmu negatívnemu hodnotenie úprimne nerozumiem. Verím, že sa svietnikom budete spokojná.
- bol to tovar, ktorý nikto iný neponúka
V tomto obdpbi super, len prvy raz som nakupovala, naviem obj. zhodnotit.
- Zaujímavý výber kvalitných doplnkov
- Vysoké ceny