Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• nema asi tovar skladom

tovar mi predajca ukazal, ze ho ma, ale neposlal mi ho ani po 6 dnoch.

Reakcia obchodu Deal-Control

Vážený pán Tamajka ,

Tovar som Vám neodoslal z dôvodu storna objednávky . Snažil som sa pripojiť screen obrazovky (e-mailu) , kde ste objednávku osobne stornoval. Žial heureka to neumožňuje .
    V recenzií ste uviedol “ nema asi tovar skladom “,
    riadok pod tým ste uviedol že som Vám tovar ukázal .. Na e-shope mám uvedenú adresu predajne , kedykoľvek sa prídte fyzicky presvedčiť .
    Prajem Vám všetko dobré a nech sa Vám darí !
    KD Admin

• Rýchlo,seriózne,efektívne,slušne,profesionálne
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Kvalitné produkty
    • E-mail komunikácia
    • Reštauračný + barový

Som milo prekvapený z rozsahu gastro vybavenia . Ak ste na e-shope nenašli to čo potrebujete , odporúčam kontaktovať [email protected] .

• najlepšie ceny
    • ľahká orientácia v produktoch
    • výborná komunikácia, široký výber produktov skladom
    • opakovaná spokojnosť

• korektný, rýchly, lacný

• Milý personál
    • Rýchle dodanie

Osobne objednávam gastro a čistiace prostriedky z internetovej stránky dealcontrol najradšej, pokiaľ tovar ktorý požadujem je na sklade. Odporúčam ,vzhľadom na rýchle a zodpovedné dodanie. Ceny sú primerané a na niektoré produkty až prekvapivo. Kávovar mi na požiadanie prišli chalani aj zapojiť, čím sa im chcem aj touto cestou zavďačiť ! :) zodpovedná robota

• super cena
    • rýchlo a bez problémov

• Spokojnosť

• rýchly a cenovo najvýhodnejší na webe
    • korektný a férrový prístup
    • široký sortiment zaujímavých produktov