Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Tovar mi zatial nedoručili. ( 2 malé plniace fľaše na zásobník sódy).

Rýchle jednanie,korektnosť.

ponúkajú na predaj čo nemajú a nevedia to ani zabezpečiť

Reakcia obchodu DayComp-obchod

Dobrý den děkujeme za hodnocení. Nicméně pokud vidíte, že zboží není skladem není nic jednoduššího než nám zavolat nebo napsat email.

Děkujeme a zároveň se omlouváme za komplikace s vyřízením Vaší objednávky.

Team DayComp

• Hľadaný tovar mal v tomto e-shope najnižšiu cenu

Komunikácia ok

Team Daycomp-obchod

• Šikovný a majú dobre ceny

Team Daycomp-obchod

• bolo uvedene, ze tovar je skladom a bohuzial zjavne nebol
    • na urgenciu, kde je tovar odpisali az po niekolkych dnoch, ze cakaju na naskladnenie a mam cakat dalsie 1-2 tyzdne
    • na telefonicky kontakt nezdvihaju telefon

Cize od 16.07. stale cakam na dorucenie tovaru. Dnes mame 18.08. pricom 28.07. deklarovali ze do 1-2 tyzdnov bude.
    Z mojho pohladu "podvodnici".

Reakcia obchodu DayComp-obchod

Dobrý den děkujeme za hodnocení i za výraz, že jsme podvodníci. Jak jistě víte v online světě nejsme závislí pouze na vlastních skladech, ale i na skladech našich dodavatelů. Velmi nás mrzí a omlouváme se, že jste při vyřízení Vaši objednávky musel tak dlouho čekat. Věřte mi, že u nás děláme vždy maximum proto, abychom vám zboží dodali co nejdříve. Ale pokud se jedná o zaviněnou situaci třetími stranami - v žádném případě toto nejsme schopni ovlivnit.

Děkujeme Vám za pochopení a jsme s pozdravem

DayComp-obchod.

• Komunikujú rýchlo.
    • Nemajú na stránke jasne uvedené, že nie sú platcami DPH.

Reakcia obchodu DayComp-obchod

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Naše společnost je plátcem DPH jak je možné ověřit na těch stránkách:

V případě potřeby jsme Vám dále k dispozici.

Team Daycomp-obchod

Objednavku som bol nuteny zrusit z mojej strany, obchod bez problemov vratil peniaze a nerobil žiadne obštrukcie, z tohto pohľadu vnímam pozitívne.

Nie je možnosť sledovať stav objednávky

Reakcia obchodu DayComp-obchod

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Stav objednávky můžete sledovat prostřednictvím e-mailu, který Vám v momentě, kdy objednávku přijímáme zasíláme. Po klinutí na tento odkaz vidíte všechny potřebné informace, od vystavených dokladů, čísel zásilek tak i možnost zadat reklamaci aj.

V případě, že si nevíte rady neváhejte nás kontaktovat ať už telefonicky nebo emailem.

Děkujeme a jsme s pozdravem

DayComp-obchod

Nespolahlivy obchod, keby som sa neozval (po 6dnoch), tak by mi asi nevratili zaplatenu sumu.

Reakcia obchodu DayComp-obchod

Dobrý den děkujeme za recenzi. V případě plateb předem prosím uvádějte vždy variabilní symbol - je to jediný identifikátor jak můžeme platby dohledat. Co se týká zboží tak to bohužel neovlivníme neboť v průběhu vyřizování objednávky, výrobce oznámil, že toto zboží již není schopen dodat.

Děkujeme jsme s pozdravem

DayComp-obchod