tovar mohol byť aj kvalitnejsi.

na webe nemajú rozmery výrobku, iba fotku co zavádza

na stránke mali uvedené, že majú tovar na sklade a po objednaní mi odpísali že ho nemajú. Stránku a počet kusov na sklade upravili až po tom, čo som ich na to upozornila, keďže aj po zrušení objednávky z ich strany mali ešte celý nasledujúci deň uvedené, že tovar je stále na sklade.

• Tiež by so ich rád poznal.
    • Dodacia lehota na úrovni polovice 20. storočia.

Na stránke sľubujú, že vyrobia akýkoľvek štítok s nápisom(objednávali sme sošku Oskara), čo aj urobili, no taký štítok si vyrobí doma každý, kto včera nevyšiel z jaskyne. Na starý, zožltnutý kúsok nejakého kartónu, vytlačia nápis, síce aký si zadáte,no na nejakej predpotopnej tlačiarni a ten potom prilepia na produkt s lacnou lepiacou páskou. Čistý shit, škoda vyhadzovať, na takýchto pseudoobchodníkov, peniaze.

Moja objednávka bola vytvorená 4.4.2016,od tej doby ma nikto neinformoval o priebehu a stave mojej objednávky.

• Tovar stále nebol doruceny

• balík doposiaľ nebol doručený. Požiadavka bola doručiť ho popoludní. Nedá sa? Stránka je neprístupná reagovať na mail nemôže každý, pokiaľ je v práci. Čo ďalej???

• Dobra cena a výber.
    • Zla komunikacia a pomalá doprava.

Super vyber aj ceny len ta komunikacia nefunguje uz som písala 2 krat a nikto na neozval a prešiel už týždeň.

• Žádné
    • Zboží nedodáno

Zboží jsme objednal, obchod napsal v informacích, že mám čekat na potvrzení, že zboží je skladem a až pak mi bude zasláno. Tak já stále čekám! Už přes 10 dní ...

• Majú pekne veci.
    • Slaba komunikacia,zo zakaznikom,maju pekne veci,len škoda ze ich aj v rozumnej dobe nevedia poslat,takze obchod oničom. :(

Mizerny obchod

• Objednaný a zaplatený tovar mi ani po týždni nebol doručený. možno ani odoslaný

Reakcia obchodu www.darcekprekazdeho.sk

Dobrý deň, o zdržaní objednávky z technických dôvodov sme Vás informovali. Taktiež Slovenská pošta a.s. z nevysvetlených dôvodov podržala zásielku na pošte, a aj preto bola doba dodania 14 dní. Vaša zlá skúsenosť nás mrzí a ospravedlňujeme sa.