- Zaplatila som si za darčekové balenie a oni mi to poslali len v klasickom balení keď si niečo objednáte
Objednaný tovar zodpovedá popisu, prijateĺna cena, včasné dodanie. Ďakujem pekne.
Rýchle doručenie,darčekovo krásne zabalené.
- Tovar bol doručený expresne rýchlo a veľmi krásne, už darčekovo zabalený. Nádherná pozornosť pre zákazníka. Veľké ďakujem
- da sa kupit co potrebujem
- rýchle dorucenie
- super ceny
- starostlivo zabalené
Oceňujem rýchle doručenie - v stredu objednané, vo štvrtok som si už zásielku vyberala z boxu. :)
- Obchod OK,ale problém bol kuriér.Vobec mi nevolal a balík mi nechal v balikomate,musela som ísť 20 km, pričom som zaplatila dopravu.
Maximálna spokojnosť odporúčam
- Profesionálny prístup k zákazníkovi.
- Poslaný vyreklamovaný tovar. Mal to byť darček, žiaľ sklamanie. Zaslaný tovar bol poslaný čo mali už vyreklamovaný od druhého zákaznika. Obal bol poškodený, chýbalo aj jedno autíčko a jeden umelý diel zlomený. Veľké sklamanie. Od kuriéra to poškodené nebolo, vrchný obal bol v úplnom poriadku až po rozbalení nastal šok.
zaujímavá ponuka tovaru, skvelé ceny, rýchle dodanie , výborná komunikácia - odporúčam.
Treba kontrolovať stav tovaru pred odoslaním.Z 20 kusov lampiónov,prišlo 5 plesnivých...
Mne sa páči hlavne rýchle doručenie
Super rýchle.
- rýchlosť, spoľahlivosť
Odporucam
TOP ako vzdy.Dakujem
Rýchle vybavenie aj doručenie zásielky
Prehľadnosť, rýchlosť vybavená a možnosť doručenia do packety.