Som veľmi spokojná, rýchle doručenie a stále darček ku každej objednávke, plus výborne ceny.
- Logicke usporiadanie produktov
- Dobre ceny
s porduktami velka spokojnost a extremne rychle dorucenie.
Prípravky sú naozaj veľmi dobré a každý si nájde to, čo potrebuje.
- Rýchle dodanie,krásne zabalené ,plus darceky
Top!!!
Reakcia obchodu dalora.sk
Sme radi, že ste spokojná. Ďakujeme za 100% hodnotenie :)
úžasná komunikácia a ochota
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Žaneta, ďakujeme za 100 % a odporúčanie :) Veľmi nás teší, že oceňujete našu komunikáciu a ochotu. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšia odmena. Tešíme sa na ďalšiu objednávku na DALORA.sk
- Perfekt produkty, rýchle dodanie, top
Reakcia obchodu dalora.sk
Veľmi pekne ďakujeme :) Máme radosť, že vám produkty sadli a balíček dorazil rýchlo. Nech vám robia radosť aj naďalej
- Veľmi rýchle vybavenie a dodanie tovaru!
Reakcia obchodu dalora.sk
Veľmi pekne ďakujeme, Betty :) Máme radosť, že všetko prebehlo hladko a balíček dorazil rýchlo. Nech vám produkty robia radosť
- Pohodlné, rýchle a bezpečné
Reakcia obchodu dalora.sk
Ďakujeme za 100 % a odporúčanie :) Teší nás, že tovar dorazil do 3 dní a že bol nákup pre vás pohodlný, rýchly a bezpečný. Tešíme sa na ďalšiu objednávku na DALORA.sk
- Výborný popis produktu , k balení dárečky , budu zde nadále nakupovat.
Reakcia obchodu dalora.sk
Moc děkujeme za krásné hodnocení :) Máme radost, že vám popisy produktů pomáhají při výběru a že vás potěšily i dárečky v balíčku. Budeme se těšit na další objednávku
Som veľmi spokojná odporúčam aj tieto výrobky svojim známym...
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Janula, ďakujeme za 100 % a odporúčanie :) Veľmi nás teší, že ste spokojná a že naše výrobky odporúčate aj svojim známym. To je pre nás krásna spätná väzba. Tešíme sa na ďalšiu objednávku na DALORA.sk
- Veľmi spokojná, rýchle dodanie, všetko krásne zabalené
- Neviem si niekedy vybrať, keďže všetko je potrebné rozkliknut. Mohlo by to byť nejak aj podľa veku zoradené, napr.50+
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Iveta, ďakujeme za 100 % a odporúčanie :) Veľmi nás teší, že ste spokojná, dodanie bolo rýchle a balíček prišiel krásne zabalený. Ďakujeme aj za podnet k prehľadnejšiemu výberu podľa veku, napríklad 50+ — je to pre nás užitočná spätná väzba a určite sa nad tým zamyslíme.
- zásielka mi bola doručená do 24 hodín
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Kristína, ďakujeme za 100 % a odporúčanie :) Veľmi nás teší, že vám bola zásielka doručená do 24 hodín. Tešíme sa na ďalšiu objednávku na DALORA.sk
- Veľký vyber, rýchle dodanie, kvalitný tovar
Reakcia obchodu dalora.sk
Veľmi pekne ďakujeme, Kiki :) Máme radosť, že ste si u nás vedeli vybrať a že balíček dorazil rýchlo. Nech vám produkty robia radosť
Veľmi rýchle dodanie.
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Martina, ďakujeme za 100% odporúčanie sme radi, že oceňujete rýchle dodanie :)
- Super, rýchle doručenie
Reakcia obchodu dalora.sk
Ďakujeme za 100% odporúčanie sme radi, že oceňujete rýchle dodanie :)
- Rýchle dodanie a skvele produkty
Reakcia obchodu dalora.sk
Ďakujeme za 100% odporúčanie sme radi, že sa vám produkty páčia a že oceňujete rýchle dodanie :)
- Vsetko v poriadku
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Sarah, sme radi že ste boli spokojná a že všetko bolo v poriadku :)
Veľmi rychlo vybavená a doručená objednavka..
Reakcia obchodu dalora.sk
Milá Martina, ďakujeme za 100% odporúčanie sme radi, že ste boli spokojná a objednávka bola rýchlo doručená :)