- Rýchlosť odoslania
- Nemá
Výborný e-shop, ešte nakúpim zopár veci
- Kvalita, cena, komunikacia.
- Expresne rýchle dodanie
Dodali veľmi rýchlo tovar. V sobotu som si objednal veci, v utorok doobeda som ich mal v rukách v Bratislave
odborné poradenstvo
- rýchlost
- ochota, dobré poradenstvo
Keďže sme nemali skúsenosť s takýmto výrobkom, brala som aj teleskop, bola som veľmi rada,keď sme sa poradili. Škoda, že je pandémia, inak by sme boli mohli obchod navštíviť aj osobne a pozrieť vystavené výrobky.
- Profesionálny prístup
- Velmi siroky sortiment a dobre ceny
Velmi rychla reakcia, siroky sortiment, odborne popisy.
- Velmi ustretovy personal
- Poradili lepsie, nesnazili sa za kazdu cenu zarobit :-)
Velmi som spokojna s pristupom obchodu. Je vidiet, ze majitel/veduci svoju pracu robi so zalubou a pomohol vybrat dcere narodeninovy darcek viac ako k jej spokojnosti.
Reakcia obchodu Dalekohlady.EU
Ďakujeme.
- skúsený predavač,všetko vysvetlí,poradí
nákup z pohodlia domova
- Oceňujem hlavne ochotu majiteľa, ktorý vysvetlil a poradil ešte pred samotnou kúpou tovaru
- Prehľadná stránka
Kladne hodnotím komunikáciu s obchodom. Tovar bol doručený neporušený v čase ako bolo uvedené pri objednávke.
- Doporučujem.
- Super obchod
Na zaklade recenzii som sa rozhodla pre tento typ ďalekohladu a neľutujem…bol to darček pre synčeka a veľmi sa z neho teší…je kvalitný a úplne stačí…a aj dodanie bolo veľmi rýchle,dík
- Veľmi rýchle dodanie,kvalitný tovar
Žiadne
- Objednávku začali vybavovať hneď...
- Stránka priehľadna vedela som si aj vybrať....
- Široka ponúka tovaru....
- odborné poradenstvo
- lepšie ceny ako veľké zahraničné eshopy
- Kvalitné informácie čo vedie zákazníka k správnemu výberu. Veľký výber tovaru. Rýchlosť doručenia.
Vysoko profesionálny prístup. Ochota pomôcť a odborne poradiť pri výbere. Bezproblémové a rýchle dodanie tovaru.
- Úžasný zákaznícky servis
- rýchle dodanie