- rýchlosť, ústretovosť a doprava zadarmo pri celkom nízkej cene tovaru
- veľký výber
- rýchle dodanie tovaru
- informovanie o stave objednávke
śiroký sortiment. Nakúpil som takmer všetko, čo som potreboval.
- promtne dorucenie
Veľmi ústretoví pracovníci, ochotní, flexibilní.
- Vyborna a prehladna stranka na e-shope , jednoduchy vyber kategorie, aj sledovanie stavu zasielky, super, zachovajte si taku kvalitu sluzieb, drzim palce
Objednal som si len elektrický ohrievač
- Nízke ceny
- Tovar nikdy nedodajú načas , teraz som tovar objednával 24. 11 a stále ho nemám. Dnes je 4.12.
- sortiment
- rýchlosť vybavenia objednávky
Výrobok je nanič, po zapnutí a prevádzke to nezohreje miestnosť wc nič viac. Ten kto dal na to certifikát musel mať vlčiu hmlu. Výrobok je na ič, škoda že som ho kúpil.
- Flexibilita v dodaní, ochota dohodnúť vhodný termín doručenia je veľkým plusom
- Tovar väčšinou majú na svojom sklade, preto dodanie je rýchle
- Všetko prebehlo na vysokej urovni
Profesionalita
- jasné, presné, rýchle
- Perfektná stránka - prehľadná s podrobným popisom predávaného tovaru, vrátane videí
Dodaný tovar mohol byť lepšie zabalený. Obsah balíka síce bol dostatočne vyplnený tlmiacim materiálom proti poškodeniu vloženého tovaru, no kartónová krabica nebola dobre zalepená, resp. použili úzku pásku na prelepenie kartónových poklopov, a tak mi došla pootvorená.
- Ochotníci odborníci
- Expresné doručenie super
Veľmi dobre opísané vlastnosti ponúkaného tovaru, rýchla dodávka, ústretovosť, ochota, slusne správanie.
- Dobrý výber
- Dlhá dotácia doba. Aj keď písali že je skladom a dodanie uvádzali na určitý dátum, zásielka došla o dva dni neskôr ako uvádzali.
- ok
- Rýchle doručenie, výborná cena