• Rýchle dodanie. Presne podla popisu
    • Nedostatočný technický popis písmenok.

Objednal som si písmenka vysoké 20mm, prisli písmenká 40mm. Pre mna nepoužitelné. Skúsim vyreklamovať.

Objednavka mi bola zrušena, pre nefosyatok tovaru, ale kamaratka,ktora objednavala po mne bola vybavená. Doteraz som vzdy odporúčala, žiaľ veľke sklamanie.

• Po objednávke s nič nedialo. žiadna správa o stave mojej objednávky. Žiadne pokyny k platbe, jednoducho objednávka akoby neexistovala. Som rada že ma cez heureku.sk niekto vyzval vypísať dotazník, lebo som už uvažovala či som tu objednávku dobre odoslala. Ale vidím že Áno. Ďakujem za nič.

Už 10 dní od objednávky a tovar mi nedorazil

• tovar nezodpovedal obrazku

Objednali sme si vytrazovu kocku na tylandsiu a je taka odsepana..je zlata s he doskriabana a nie je ta zlata farba rovnomerne..nie som vobec spokojna

tovar došiel poškodený- vrecúška, kvalita horšia ako zlá, neviem ako môžu predávať takýto tovar, nebola to ani 3. trieda, bol to odpad, nedá sa použiť. Pracovníčka e-shopu nekompetentná, drzá, chovanie neprofesionálne, už nikdy neobjednám z tohto obchodu.

• dlhá doba dodania,slabá informovanosť zákazníka,nepríjemná komunikatívnosť zo zákazníkom

Veľmi zlý celkový dojem....dlhá doba dodania,slabá informovanosť zákazníka,nepríjemná komunikatívnosť zo zákazníkom.

Tovar prišiel v roztrhanej polepenej špinavej krabici, ktoré pracovníci firmy, podľa ich vyjadrenia, zbierajú po rôznych prevádzkach. Zdôvodnili mi to vysvetlením, že využívaním už použitých kartónov sa reálne snažia znížiť našu uhlíkovú stopu už aj v tak znečistenom enviromente. Ale nevadí im, že tovar, ktorý perfektne zabalený od výrobcu, vložiť ešte do ďalšieho plastového obalu a igelitových tašiek (akého pôvodu?) a zabaliť do hnusnej "škatuli". Že znečistia tovar a znečistia dopravné prostriedky, ohrozujú ľudí, ktorí s tým musia manipulovať, znečistia domácnosť zákazníka - to im neprekáža. Neprekáža im ani to dodatočné balenie do igelitov.....

• sortiment
    • dlha doba dodania
    • neinformovanost klienta

odcenil by som ak by mi pri expedovani balika poslali aspon jeho cislo, koli sledovaniu zasielky.
    Od objednania po prevzatie tovaru ubehlo 7dni co je prilis vela
    pritom platbu akceptovali na druhy den
    DPD je spolocnost ktoru vyuzivam vyhradne a casto, standardne dorucuju do 24 hod, maximalne 2 dni, teda chyba je v e-shope nie v dorucovatelovi.
    nikdy predtym doba dodania nebola taka dlha, zial z tohto dovodu nemozem odporucit.

Nepáči sa mi, že máte podmienku za akú minimálnu cenu u vás musí zákazník nakúpiť a keď niečo potrebuje musí kúpiť aj to čo nepotrebuje lebo inak to čo potrebuje od vás nedostane.

• Poslali mi farebne iny tovar ako som si objednala. Pokial nemaju tovar, ktory si zakaznik objedna by to mali zakaznikovi oznamit a nie poslat co maju. Velmi ma to sklamalo.

• objednala som si tovar, ktorý mali na e-shope a až neskôr som si všimla, že v objednávke svieti, pri ks a pri cene 0, nevedela som či ide o omyl alebo, čo to znamená, kedže na eshope ukazovalo skladom. Ak by som sa nebola informovala ja sama ani by asi nedali vedieť , či to majú alebo nemajú a napriek tomu by mi balík poslali. napriek tomu som to musela zrušiť keďže o tú položku mi najviac išlo.

Tovar III.triedy - nekvalitny....nezodpoveda cene !!!

• Vyborna komunikacia
    • Velmi slaba kvalita drevenych dekoracii

• Nedoručili mi to zo zasielky, o co som najviac stala, pritom to bola najlacnejsia polozka a musela som si k tomu objednat aj ine veci, bez ktorych by som mohla byt. Obchod si urcuje najnizsiu cenu nakupu, pod ktoru nemozete ist!!! A ani neodpovedali na reklamaciu, ani tovar dodatocne nedodali, ani sa nespytali, ci zasielku chcem, ked nie je kompletna.

Nedoporucujem.

• Predáva šmejdacky tovar.

Hlavná vec, že pri nákupe treba zaškrtnúť Chróm a pošlete hliníkový navliekač s ktorého sa skoro zakaždým vytiahne drôtik a ostane Vám v rukách len pliešok z úplne mäkkeho hliníku.

• Menej kvalitný tovar II. akosti

• dorucovatelska firma s ktorou spolupracujete

Pred 10 dnami som si u vas objednal tovar,dodnes mi nebol doruceny,SPS teda prepravna spolocnost odosle sms spravu aj s kontaktnym cislom,ze bude tovat doruceny dna ....v pripade ze nebudete doma volajte na cislo....Najzaujimavejsie na tom vsetkom je ,ze ked volam na uvedene cislo nik nedviha.Taketo spravy mam uz 4, svokra sedi doma uz 4 dni, no prepravna spolocnost akosi nedokaze najst cestu do Liptovskeho Mikulasa.Takze dakujem pekne uvedeny tovar si objednam u niekoho ineho ,kde nebudem musiet cakat na dorucenie nekonecne dlho.

• nekvalita výrobku

skvalitniť technológie pri výrobe čeleniek

• Dobrá ponuka v obchode.
    • Nekomunikuje. Prešlo 10 dní a ja neviem, čo je s mojou objednávkou. Očakávala som, že hneď po sviatkoch bude objednávka vybavená, ale zatiaľ sa nič nedeje.

Nie som spokojná. Viem akceptovať aj dlhšiu dodaciu dobu ako 10 dní, ale očakávam, že mi to obchod aspoň oznámi.