- Veľmi dobra spolupráca.Krásny tovar a rýchle dodanie.
NAKÚPILA SOM U VÁS UŽ 5 BÁBIK S MENOM. VEĽMI KRÁSNY TOVAR A KVALITNÝ PRE BABETKA.SOM VEĽMI RADA ZE STE A SRDEČNE ĎAKUJEM ZA KRÁSNE A ŠŤASTNÉ ÚSMEVY OBDAROVANYCH DETI.ĎAKUJEM ZE STE TAKY SKVELI OBCHOD.DAKUJEMMM.
Tovar mi síce prišiel ale nie taký ako som chcela. Baldachyn Princess krory stojí 185€ som si objednala na základe toho, že som si mohla zvoliť farbu korunky. Zvolila som striebornú a prišla mi zlata. Hneď v ten deň som kontaktovala emailom aj telefonicky obchod kde mi povedali, že sa to vymení budúci týždeň. Každý jeden týždeň som 2x volala kde je moja strieborná korunka. Vkuse len výhovorky , že dodávateľovi treba ten/ henten doklad apod. Takto sa to opakovalo 3 týždne kde následne na 3 týždeň mi mala byt korunka doručená ich kuriérom. Žiaľ, žiaden kuriér neprišiel a ani korunka. Obchod vôbec neodporúčam. Sklamanie a nikdy už nebudem nič objednávať z tejto stánky !!!!
Reakcia obchodu DaDaboom
veľmi nás mrzí táto nepríjemná situácia a ospravedlňujeme sa za komplikácie, zákazníkov nezavádzame. Skutočne sme si mysleli, že pri baldachýne je strieborná korunka, žiaľ bola zlatá :( Nakoľko dodávateľ nám sľúbil že to dá do poriadku a korunku vymení, brali sme to za vybavené. Žiaľ tomu tak nebolo a museli sme túto korunku nanovo objednať a vymeniť vám ju my. Celkovo ten proces sa nedal urýchliť, nakoľko celá á situácia a dodanie korunky trvá niekoľko dní.
Ešte raz sa vám ospravedlňujeme za komplikácie a veríme , že je to už v poriadku. Kuriér mal doručiť správnu farbu korunky dnes.
S pozdravom, DaDaboom -
veľmi dobrý prístup, telefonovala som ohľadom tovaru, bom mi doručený ako bolo povedané, spokojná
Ďakujeme, vážime si to.
S pozdravom, DaDaboom -
- Zatiaľ žiadne info ohľadom objednávky
Reakcia obchodu DaDaboom
to nás veľmi mrzí, pri bábike s menom je vždy poznačená doba dodania 7/15 pracovných dní, nakoľko je to personalizovaný produkt a zákazník s tou dobou dodania ráta už pri potvrdení objednávky. Vaša objednávka bola vybavená na 12 deň od jej objednania. Nevidíme dôvod vašej nepríjemnej skúsenosti, ale aj tak ďakujeme za hodnotenie.
S pozdravom, DaDaboom -
- Rýchle doručenie objednaného tovaru, veľmi milý a ústretový prístup k rýchlemu vybaveniu objednávky. Vrelo odporúčam.
Reakcia obchodu DaDaboom
Ďakujeme krásne, vaša recenzia nás príjemne a milo potešila.
- Rýchle dodanie,super komunikácia,ochotný personál
Perfektná komunikácia,super tovar ako na obrázku,rýchle dodanie
Reakcia obchodu DaDaboom
Ďakujeme krásne, veľmi si to vážime.
- Krásny a originálny tovar
Obchod nekomunikuje, po telefonickom kontaktovaní mi bola oznámená doba dodania, odvtedy už prešiel ďalší týždeň. Tovar stále nemám. Tovar bol zaplatený pri vytváraní objednávky. Sklamanie.
Reakcia obchodu DaDaboom
to nás veľmi mrzí, pri bábike s menom je vždy poznačená doba dodania 7/15 pracovných dní, nakoľko je to personalizovaný produkt a zákazník s tou dobou dodania ráta už pri potvrdení objednávky. Vaša objednávka bola vybavená na 13 deň od jej objednania.
S pozdravom, DaDaboom -
Super, som veľmi spokojná, bábika je nádherná. Veľmi oceňujem že mi vyšli v ústrety s doručením a rýchlym dodaním
Reakcia obchodu DaDaboom
Ďakujeme krásne. Vždy keď sa dá, s veľkou radosťou.
Prajeme krásny deň :)
DaDaboom -
Ok, tovar dosiel pred Vianocami
To nás veľmi teší :) Ďakujeme
Velmi pekna praca a super darcek. Velky uspech u dietaka.
Dakujeeeeem. -
Ziadna reakcia na mail.
- Tri týždne čakám a tovar stále neprišiel
- Pekný tovar
- Slabá komunikácia (telefón nedvíhali, v chate neodpovedali….)
S nákupom nie som spokojná. Určite by mohli zlepšiť komunikáciu. Ak tovar skladom nemajú, tak určite by mali dat vedieť.
Super rychle dodanie a babika je uuuuzasnaaa
Slabá
Uz som objednala davno a stale nič, nevirm ako je to mozne a na základe čoho potom hodnotit?
Výhoda že doručujú aj do zasielkovne
Pracovnicka pri vybavovani objednavky bola velmi mila a ustretova, velka spokojnost
S nákupom som veľmi spokojná.Tovar splnil moje predstavy a bol mi v poriadku doručený.8
- zž som u vás nakupovala pre moju vnučku. Teraz sa teším na teplákovú súpravu, ktorá dúfam, že čoskoro príde