- Nebola mi doručená kompletná objednávka. Za nedodaný tovar mi nevrátili peniaze ani po opakovanom napísaní mailu.
- Zla komunikacia s obchodom
- Ziadna odozva na moju prosbu zmenit platbu, lebo z ich strany nastal problem s platbou
Pri robeni objednavky som sa preklikala az k platbe. A tu nastal problem. Nastala chyba pri platbe kartou. Tak som kontaktovala obchod, aby mi zmenil druh platby na bankovy prevod. Bohuzial ani po dvoch tyzdnoch sa tak nestalo. Otras.
- Tovar mi prišiel poškodený. Na email mi nikto neodpovedal.
- Nemám informáciu kedy by tovar mohol byť doručený. Zaplatila som online.
- Asi nemajú na mňa čas.
Tovar bol poškodený vyzerá že pri balení silno zatlačili . Neodporúčam!!!!
Ponuka sa tovar ktory nie je na sklade.
Objednala som si dva výrobky, odpadkový kôš a príborník. Tieto dve veci prišli v obrovskej krabici a boli zabalené v niečom, čo vyzeralo ako odpad zo skladu.... použitá fólia, použitá lepiaca páska, nejaké kartóny atď... a napriek tomu bol príborník poškodený.... nereklamovala som to, lebo stál len okolo 5€ a keď je v zásuvke, tak to nie je vidieť, takže kašlem na to.... len sa mi nepáči to, že firma posiela svoj odpad zákazníkom ako “baliaci materiál”
Obchod ponúka tovar, ktorý nemá . Tak teda na objednaný tovar čakám a čakám.
- opakovane maily a telefonat - nik nereaguje a neodpoveda
- Mailom mi bolo oznámené, že tovar mi bude doručený 3.2., potom 6.2. Tovar neprišiel a nikto sa mi neozval. Poslala som výzvu, aby ma kontaktovali, kedy mi bude tovar doručený, došla mi odpoveď, že tovar nie je dostupný skladom. Tovar mi bol doručený až 10.2. Keby som sa neopýtala, vôbec by som nevedela, kedy mi tovar príde...
- Žiadne
- Pred objednávkou bol tovar skladom, po objednavke a zaplatení tovaru, už skladom nebol a doposiaľ neboli vrátené peniaze ani tovar.
Uz tu nebudem nakupovat. Zavadzajuce info na webe o dostupnosti tovaru
Reakcia obchodu curver-shop.sk
Dobrý den, velice se omlouváme, ale Vámi objednaný odkapávač na nádobí byl, ve Vámi zvolené barvě, u výrobce dlouhodobě nedostupný. Dnes, tedy 2.2.2016 nám byl výrobek dodán. Ještě dnes bude Vaše objednávka vyřízena a zásilka předána dopravci na doručení. Ještě jednou se Vám velice omlouváme za dlouhé čekání při vyřizování Vaší objednávky. S přáním hezkéh dne E-shop