• Tovar prišiel ako mal.
    • Výhodné ceny

Výhodná cena, rýchle dodanie.

Rýchle vybavenie.

• Cena a rýchlosť dodania

• Cena
    • Výber
    • Chýba mi možnosť sledovať stav objednávky

• Rýchle dodanie
    • Nízke ceny
    • Promptné riešenie problémov (ktorých, vzhľadom k mojim častým nákupom, bolo len zopár).

• Cena

Obchod už druhýkrát poslal miesto jahňacích granúl, morčacie. Nerozumiem! Ak nemajú na sklade jahňacie tak nech ich stiahnú z ponuky a nie bez upozornenia zašlú iný druh granúl. Takto sa to nerobí!

Dobrý den.

Velice nás mrzí komplikace s Vaší objednávkou. Záměrně jiný druh granulí neposíláme, jednalo se tedy spíše o záměnu s jinou objednávkou.

Nicméně neevidujeme od Vás jedinou zprávu na jejímž základě bychom mohli zajistit nápravu této chyby. Doporučujeme vždy kontaktovat náš zákaznický servis, všem reklamacím věnujeme pozornost.

Tým ČoToŽere.sk

Tovar v poriadku prišiel velmi rýchlo. Som max.spokojna. Iba granule by mohli byť lacnejšie

• Super ceny,rýchle dodanie

• Došiel mí iný tovar ako som si objednal. Konkrétne mi prišlo 12kg krmivo rovnakej rady a značky, ktoré nebolo z jahňacieho mäsa, ale morčacích mäsa. Po telefonáte mi bolo povedané, že proces výmeny bude trvať týždne.

Dobrý den.

Velice nás mrzí komplikace s Vaší objednávkou, nicméně e-mail k reklamaci na jehož základě bychom výměnu mohli zajistit jste nám neposlal.
    Na řešení reklamace máme zákonnou lhůtu 30dní většinu reklamací však vyřešíme do týdne.

Děkujeme za pochopení.

• sortiment
    • cena

• Vždy včas všetko prišlo

• Dobré ceny
    • Poštovné zadarmo, pri našej objednávke

Tovar ani po urgenci nebol doručený

Reakcia obchodu Cotozere.sk

je nám to líto ale Vaší objednávku jsme museli stornovat, bohužel objednané zboží nebylo skladem.
    Zákaznický servis Vás o tomto informoval již 19.1.2022 e-mailem který jste uvedl v objednávce.

Děkujeme za pochopení.

• dobrá dostupnosť
    • ochotný personál

• Spoľahlivosť

• veľmi spoľahlivý obchod

• Najlepšia cena vybraného tovaru na trhu
    • Rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky

Žiadna

• Nízke ceny
    • Rýchle dodanie
    • Na tento obchod som čítala aj pár negatívnych hodnotení, ale ja som s nimi nikdy nemala žiadny problém, raz mali výpadok krmiva, ktoré som si objednala a oni ma promptne dopredu o tom informovali, ospravedlnili sa a opýtali sa ma, či súhlasím s dodaním zvyšných produktov.

Nič

• Rýchle dodanie tovaru