- Našla som tovar,ktorý som potrebovala
odporúčam
- rýchle vybavenie objednávky
- platba kartou
- primeraná cena za produkt
- Nemožnosť zámeny tovaru v objednávke, ak tovar nieje skladom
Objednal som konzervy vo väčšom množstve v troch rôznych druhoch. Jeden druh nebol skladom práve ten čo z neho bol objednaný len jeden kus. Namiesto (pre mňa logickejšieho riešenia) zámeny konzervy za taký ktorý je skladom mi boli vrátené na účet 3,- eurá. Príde mi to smiešne nelogické amatérske a neprofesionálne a neobchodnícke. Preto že ja mám doma o jednu konzervu menej a predajca v podstate menej predal a menej zarobil. Je nepodstatné že sa jednalo v tomto prípade len o jeden kus konzervy . Keby že nemajú konzervy z ďalšieho objednaného druhu , tak mi asi sú schopní poslať zásielku len v tretinovom množstve, čo by bolo z mojej strany neakceptovateľné. Dôvod netuším....
Reakcia obchodu Cotozere.sk
omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Zákaznický servis nastalý problém řešil dle možností našeho systému. Jinou možnost řešení bohužel systém v dané fázi již neposkytuje. Děkujeme za pochopení. Cotozere.sk -
Objednala som si akvárium a prišlo rozbité!!!! Na krabici ani nebolo napísané že pozor krehké. No peniaze mi doteraz nevrátili
Reakcia obchodu Cotozere.sk
je nám samozřejmě líto, že k Vám zboží dorazilo poškozené. Obzvlášť v případě křehkého zboží se to někdy stane. :(
Tuto záležitost řešíme na základě Vašeho oznámení z 19.9. aktuálně jako reklamaci, jak jsme Vás informovali emailem.
Věříme, že bude záležitost brzy dořešena k Vaší spokojenosti.
- Kvalitný tovar
objednávam už roky, veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Cotozere.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaše nákupy i pozitivní recenzi.
Cotozere.sk -
- Dobré ceny,rýchle vybavenie objednávky.
Dobré ceny,rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchlosť dodania, veľký výber produktov
Obchod odporucam
Reakcia obchodu Cotozere.sk
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup i recenzi.
- Po dobu 7 dní mi objednaný tovar stále nedorazil
Reakcia obchodu Cotozere.sk
dodací lhůta je 4-5 pracovních dní, viz.: https://www.cotozere.sk/dodacie-a-platobne-podmienky/
Podle systému byla objednávka již doručena.
Tým ČoToŽere.sk -
- vsetko super, dobre ceny, tovar rychlo doruceny
- super ceny
- dlhšie doby dodania
- Veľká spokojnosť
- Nakupujem už viac rokov
- Vždy pýta od mňa kupóny no nikdy som žiadny nedostal
Objednal som si do ceny aby som mal zásielku zdarma ešte tyčinky tie mi nedodali ale zásielka bola aspom zdarma.
Dobrý den.
velice nás mrzí Vaše negativní recenze.
Aby jste nepřišel o žádnou akci či slevu, doporučujeme přihlásit se k odběru novinek.
Tým ČoToŽere.sk -
Spokojnosť a rýchle dodanie
- Prešli takmer 2 týždne a tovar stále nedoručený
Reakcia obchodu Cotozere.sk
Dobrý den, velice nám mrzí komplikace s Vaší objednávkou. Zboží nicméně nebylo možné expedovat z důvodu, že objednávka měla být placena předem, dosud ovšem neevidujeme platbu za zboží.
Cotozere.sk -
- Velmi rychla dodavka za vyhodnu cenu
Reakcia obchodu Cotozere.sk
Děkujeme za Váš nákup i recenzi, jsme rádi, že jste byli spokojeni.
- rýchlosť, cena
- Považujem za výhodu, že pri vhodne nastavenej objednávke (cena/hmotnosť) je doprava v rámci BA zdarma.
Nakupuje sa dobre, ale tovar treba očakávať radšej o deň neskôr než skôr.
- super zabaleny tovar
Nakupujem tu už druhý krát a som spokojná
Reakcia obchodu Cotozere.sk
Dobrý den, jsme rádi když jsou zákazníci spokojení a vracejí se k nám. Děkujeme za Váš nákup i recenzi.
Rychlo dodane, dobre ceny
Reakcia obchodu Cotozere.sk
Děkujeme za Váš nákup, jsme rádi, že jste spokojeni.
Cotozere.sk