- Pohotové dodanie
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojná s rýchlosťou dodania. Tešíme sa na Váš ďalší nákup!
- Veľmi rýchle doručenie
- spokojná som veľmi.
určite si tovar ešte objednám.
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu spokojnosť a milé slová!
Sme radi, že ste spokojná s nákupom, a tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku! -
Všetko vynikajúce
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu skvelú recenziu! Sme veľmi radi, že ste spokojná so všetkým. Tešíme sa na Váš ďalší nákup!
Skvelá kozmetika, dostupná len v tomto obchode.
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že si ceníte jedinečnosť našej ponuky. Tešíme sa, že ste s kozmetikou spokojná!
- nabízejí i kosmetiku, kterou v ČR neseženete ani u sesterského českého obchodu
- nižší cena i oproti Amazonu
- dobrá cena poštovného do ČR
Výborná komunikace, milé jednání a pomoc. Jsem moc mile překvapená jednáním tohoto obchodu. Super!
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za krásnu recenziu! Sme radi, že oceňujete našu ponuku, výhodné ceny aj rýchlu a milú komunikáciu. Veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojná. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
- Objednavka bola vybavená kompletne a promptne.
- Problem nastal s doručením, ktoré trvalo 5 dní, pričom do boxu Packety som musela ísť opakovane a nebolo možné zásielku vyzdvihnúť, nakoĺko box nefungoval. Nakoniec ju presmerovali a az na tento krát som ju mohla vyzdvihnúť.
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že ste mali problém s doručením cez Box Packety. Hoci sme objednávku vybavili promptne, chápeme, že komplikácie s vyzdvihnutím mohli byť nepríjemné. Sme radi, že ste zásielku nakoniec úspešne prevzali, a dúfame, že ďalší nákup prebehne hladko a bez komplikácií. Ak by ste mali v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potrebovali pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť!
- Reklamovany vyteceny produkt mi poslali na vyziadanie znova na ich naklady.
Nic
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu! Sme radi, že sme mohli situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti a že reklamovaný produkt dorazil v poriadku. Ak budete v budúcnosti čokoľvek potrebovať, neváhajte sa na nás obrátiť!
- Rýchlosť dodania
- Široké portfólio značiek
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu! Teší nás, že ste spokojní s kvalitou, rýchlosťou dodania a našou ponukou značiek. Sme radi, že u nás nájdete všetko, čo potrebujete!
Maximálna spokojnosť. Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou vybavenia objednávky. Tešíme sa na Váš ďalší nákup!
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za vašu recenziu! Veľmi nás teší, že oceňujete našu rýchlosť. Snažíme sa vždy poskytovať len tie najlepšie služby.
- možnosť osobne si vyzdvihnúť objednávku v Z-Boxe v akúkoľvek hodinu
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za recenziu. Teší nás, že ste spokojná.
Rýchle doručenie, kvalitný tovar
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme za vašu recenziu! Veľmi nás teší, že oceňujete našu rýchlosť a kvalitu tovaru. Snažíme sa vždy poskytovať len tie najlepšie služby.
- Prehľadná stránka, rýchle dodanie
Nemám
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Dobrý deň, ďakujeme vám za vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste spokojný/á s našou webovou stránkou a rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
- Rychle dodanie
Rychlost, kvalita, max. spokojnost
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme vám za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný/á s rýchlosťou našich služieb a kvalitou produktov. Vaša maximálna spokojnosť je pre nás dôležitá. Tešíme sa na váš ďalší nákup
- Rýchle dodanie a dobrý výber tovaru
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme veľmi pekne za také milé slová! ❤️ Teší nás, že ste spokojná s rýchlym doručením. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou! Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo nejasnosti, sme tu pre vás.
- Rýchle odoslanie
- Široký výber
- Dobré ceny
Odoslanie bolo rýchle a s tovarom som nadmieru spokojná.
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu! Sme radi, že ste s nami spokojná a že Vám vyhovujú naše ceny aj rýchlosť doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou! Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy!
- Top
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme Vám za krásnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste spokojná. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou. :)
Odporúčam rýchle dodanie a perfektné kvalitné výrobky❤️
Reakcia obchodu Cosibella.sk
Ďakujeme veľmi pekne za také milé slová! ❤️ Teší nás, že ste spokojná s kvalitou našich produktov a rýchlym doručením. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prioritou! Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo nejasnosti, sme tu pre vás.