- Rýchle vybavenie objednávky a doručenie
- Prsteň po prvom dni nosenia bol bez jedného zirkoniku,aká to je potom kvalita,ak zirkónik po prvom dni vypadne,pri úplne bežnom nosení
- Odoslaný späť na reklamáciu tovar
Reakcia obchodu CORIAL
Vašu reklamáciu sme prijali a samozrejme bude vybavená k Vašej spokojnosti. Mrzí nás Vaša skúsenosť. Jedná sa však o šperk a tak s ním treba aj zaobchádzať. Prsteň, ktorý reklamujete vykazuje po jednom dni používania známky neprimeraného zaobchádzania (je zo spodnej strany výrazne ošúchaný). Peniaze Vám budú obratom vrátené.
Pekný deň,
Corial -
- Nepríjemná arogantná predavačka
V objednávke zadané, že chcem svoju objednávku 2 ks náramok Pandora zabaliť zvlášť nakoľko boli pre dvoch rozličných ľudí
Dostala som dve krabičky jednu taštičku- pri vyzdvihnuti objednávky prosím pani či mi môže dat ešte jednu na to odvrkla nie všetko máte v sáčku.
Takže jej ďakujem
Bola to moja prvá aj posledná návšteva v tomto obchode. -
Po 9 dnoch tovar stale nedorazil. Tymto tempom neviem ci dojde do vianoc
Reakcia obchodu CORIAL
Dobrý deň, veľmi nás to mrzí, od nás odišiel balík už 4.12.2023. Žiaľ GLS má tento rok veľké problémy s doručovaním do Parcelshopov (alzaboxov). Vašu sťažnosť už riešim s GLS. Budem Vás informovať mailom o vyriešení situácie. Ešte raz nás to veľmi mrzí. Oneskorenie doručenia do Parcelshopov majú uvedené aj na svojej stránke. Žiaľ toto my už z našej strany ovplyvniť nevieme.
Corial -
Prišiel mi tovar, ktorý mal evidentné známky používania, škrabance a zošúchaný nápis značky. Vzhľadom na komplikovaný postup reklamácie som tovar nereklamovala, avšak určite si už z tohto obchodu nič neobjednám.
Reakcia obchodu CORIAL
veľmi nás mrzí, že nie ste s tovarom spokojná. Tovar môžete vrátiť na ktorejkoľvek z našich predajní. Tovar nám môžete taktiež zaslať poštou. Podrobnosti nájdete tu: https://www.corial.sk/vsetko-o-nakupe/reklamacie
Podobným chybám sa snažíme vyvarovať, ale žiaľ môže sa to stať. V prípade, že sa rozhodnete tovar vrátiť, na nový Vám ponúkame dodatočnú zľavu. Prosím, pokiaľ máte záujem sa dohodnúť, kontaktujte nás na [email protected]
Váš Corial -
Nie som spokojná s príveskom čo mi bol poslaný. Rozopína sa.
Reakcia obchodu CORIAL
Vaša negatívna skúsenosť nás veľmi mrzí. Pokiaľ sa Vám prívesok rozpína, bez problémov Vám ho zreklamujeme resp. vymeníme za nový kus. Prosím napíšte nám na [email protected] a Vašu sťažnosť vyriešime.
Váš Corial -
- Náhrdelník s príveskom Pandora mi prišiel zájdený, zoxidovaný, čierny. Nespokojnosť
Reakcia obchodu CORIAL
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že nie ste s náhrdelníkom spokojná, ale po kontrole ostatných kusov sme zistili, že všetky náhrdelníky aj náušnice z tejto kolekcie sú od výroby tmavšie aby vynikol vzor prívesku.
Samozrejme, pokiaľ šperk nespĺňa Vaše očakávanie máte právo odstúpiť od zmluvy a bude Vám okamžite a bez problémov vyhovené.
Pekný deň,
Váš Corial -
- Prívesky Pandora sú v poriadku. Aspoň 1 určite.
- K 3 príveskom som nedostal ani 1 krabičku, prišli iba v obálke. To by mi až tak veľmi nevadilo. Ale prišiel mi k nim iba jeden certifikát. Mám smolu, že sú určené každý zvlášť. Ako mám ostatné presvedčiť že sú pravé. To tak záleží na kuse papiera. Alebo si musím každý objednať osobitne.
Reakcia obchodu CORIAL
Dobrý deň, k jednej objednávke prikladáme 1 certifikát Pandora. Ku koncu objednávky je možnosť doobjednať si balenie a certifikát ku každému šperku zvlásť. Veľmi nás mrzí, že ste nepokojný a v prípade záujmu vám balenie a certifikáty radi dopošleme. Vždy sa snažíme zákazníkom vyhovieť a v prípade záujmu balnie vždy pošleme na každý šperk zvlášť.
Prosím ak máte záujem o doposlanie balenia na každý šperk zvlášť napíšte nám na [email protected]
Pekný deň, CORIAL -
Obchod neodporúčam. Objednávané v e-shope, tovar však dorazí z nejakej konkrétnejšie pobočky, v mojom prípade z Eperia Prešov. Došla však iná Pandora korálka než bola objednaná. Volala som na centrálu a vraj nebude žiaden problém s vrátením. A tu sa ukázala nekompetentnosť jednotlivých pobočiek. Hneď som kontaktovala pobočku Prešov, no nevedeli čo robiť. Tak to overovali “vyššie”. Napokon volali, že môžeme objednávku vrátiť v akejkoľvek predajni. Tak sme využili Corial Optima Košice a tam sme zas nepochodili. Najprv nevedeli čo s tým. Potom vraj nám vedia vrátiť peniaze len na kartu, ktorou to bolo platené! Tú konkrétnu kartu s číslom karty, z ktorej to odišlo. Keďže sme kartu nemali, peniaze sme nedostali. Odrazu na druhý deň nám bolo volané, že nám peniaze vrátia na akúkoľvek inú kartu. Jednoznačne zle zaškolený personál na riešenie takýchto situácií a zbytočný chaos. Pandora korálku sme objednávali ako darček a keďže došla nesprávna, nemali sme čo darovať. Zo strany Corial žiadne ospravedlnenie, žiadna kompenzácia. A človek si musí nájsť čas na opakované chodenie na pobočku a riešenie telefonátov. Neodporúčam.
Reakcia obchodu CORIAL
Veľmi nás mrzí, že nastala chyba pri odoslaní prívesku a bol vám odoslaný omylom iný. Taktiež sa ospravedlňujeme, že peniaze Vám boli vrátené až na druhýkrát. Ospravedlnenie aj kompenzácia Vám boli ponúknuté ihneď. Každopádne ďakujeme za podnet a veríme, že pri ďalšom prípadnom nákupe u nás už budete spokojná.
S pozdravom,
Váš CORIAL -
- Nekvalitný tovar
Objednala som si šperk Engelsrufer v zľave v rámci dní šperkov. Prívesok mal byť strieborný a pozlátený. Prišiel sčernaný, ošúchaný a v mieste úchytu na retiazku tak odratý kov do čierneho sčernalého kovu.... Vrátila som a obchod informovala. Peniaze vrátili, avšak už tam nikdy neobjednám...
Reakcia obchodu CORIAL
Veľmi nás mrzí, že šperk Engelsrufer nesplnil Vaše očakávania. Vašej reklamácii sme vyhoveli a peniaze ihneď vrátili. Model, ktorý ste si objednali bol v zľave 50%. Dôkladne sme ho po prevzatí skontrolovali a bol mierne sčernalý po otvorení prívesku, čo je pri striebre bežná reakcia. Pekný deň, Váš Corial