- Termín dodania na webe mali 1-2 dva dni, no po 2 týždňoch sa neozvali
Po zaplatení totálny nezáujem a neochota dodávku tovaru riešiť
Bol mi doručený rozbalený, používaný tovar bez predchádzajúceho upozornenia a zľavy. Osobne som ho doručil do BB na výdajňu tovaru, kde komunikácia prebehla v poriadku, ale to bolo tak všetko. Nový náhradný tovar na sklade nemajú, aj keď ich eshop uvádza niečo iné. Na e-maily neodpovedajú. Sľúbia, že zavolajú, no nestane sa tak. Po troch týždňoch od vrátenia tovaru, po viacerých urgenciách som konečne dostal svoje peniaze spät.
Tovar bol neuplny,chybal napajaci kabel
Dobrý deň
Chýbajúce časti objednávky Vám boli doposlané na Vaše doručovaciu adresu. Ospravedlňujeme sa za spôsobené komplikácie:) -
Dobrý deň prišla mi od vás WiFi kamera bez manuálnej príručky neviem to nastaviť pozeral som aj videa ale kamera nereaguje keď ju zapnem bliká len modré svetielko dal som SD kartu a nič nenahrava
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, kolega Vám preposlal návod na email a veríme, teda že všetko je už v poriadku:)
- Obchod ponuka tovar, ktory nema, obchod zavadza o dodacich lehotach. NIkdy viac.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, daný tovar už bohužiaľ nie je skladom a nebude už dostupný vôbec. Informáciu na webovej stránke sme už upravili a ospravedňujeme sa za spôsobené komplikácie.
Chcela som rúška s úsmevom a prišli úplné hovadiny. Nie som spokojná, lebo aj do objednávky som písala, že chcem tie s úsmevom.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Došlo, zrejme došlo k nedorozumeniu, daný obrázok v popise bol len ilustračný a daný typ "s úsmevom" nie je v predaji. Objednávka bola odoslaná podľa špecifikácie titulného obrázku.
- S vyrobkom som dostal návod na použitie k úplne inému produktu.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, emailom sme Vám zaslali manuál k správnemu výrobku.
- Hovadina
Objednal som si masku za 25€ a mne prišlo rúško látkové v hodnote 3€ ktomu na meno Michal a ja sa volám Martin.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa, z našej strany došlo k zámene balíkov ktoré boli určené pre iného zákazníka. Problém už bol vyriešený a Vám bol zaslaný správny produkt:)
Tak to je veľkosť pre deti a nie pre dospelých no popis nesúhlasí, škoda peňazí za to
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, pri tomto produkte je aj presná informácia veľkostná tabuľka jednotlivých veľkostí. Takže stačí si prezrieť a premerať rozmery:)
Obchod ponúka tovar, ktorý nemajú na sklade a ani nebudú mať. Ale keď si otvoríte stránku a daný tovar je pri ňom informácia - tovar skladom pripravený na expedíciu. Tovar (ten istý) som si objednával až dvakrát...Považujem to za zavádzanie a klamanie zákazníkov.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
- Od 9.10. po dnešní deň objednaný produkt nemám.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa, ale produkt Vám bol doručený hneď na druhý deň ako ste nás upozornil, že ho nemáte. Jednalo sa o našu chybu za čo sa Vám samozrejme ešte raz ospravedlňujeme.
Poslali mi FAKE poppers, bez žiadnej arómy, žiadna tabletka nie je vo vnútri, všetky 3 sú rovnaké, len obal je iný!
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, jedná sa o originálne produkty priamo od výrobcu, takže určite sa nejedná o žiadne "FAKE" varianty ako píšete.
- Zeptal jsem se hraje tento výrobek i na 24 V.bylo mi sděleno,že ano,ale produkt je bohužel jen na 12 V
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý deň, ako sme Vás telefonicky informovali tento produkt je možné napojiť aj na 24V je však nutná redukcia.
- obchod ani po upozornení že tovar nedodal nekomunikuje
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Ospravedlňujeme sa za neskoršie dodanie tovaru, ale vzhľadom na obdobie po sviatkoch, novoročnej inventúre sme bohužiaľ neboli schopný zaslať tovar skôr. Veríme, že táto skúsenosť neovplyvní negatívne Váš názor na náš obchod.
Každopádne ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Manažér obchodu. -
- Dosial nereaguje na moju okamzitu reklamaciu zakupeneho tovaru.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Prepáčte ale, od zakúpenia Vášho tovaru a zaslania tovaru na reklamáciu neubehlo ani 10 dní (k tomu oslava príchodu nového roka aťd) takže naozaj musíte pochopiť, že nebolo možné reagovať skôr.
Veríme však, že už je všetko v poriadku.
Ďakujeme
Manažér obchodu
Spokojný zákazník je pre nás najlepšou vizitkou.
Manažér obchodu. -
Bohužiaľ, moja skúsenosť s týmto obchodom je negatívna. Dlhá čakacia doba, tovar bol poškrabaný, čo znamená ,že ho vôbec neskontrolovali pred odoslaním zákazníkovi. Sorry , majú dobré veci ,ale radšej to objednám z Číny a vyjde to nastejno.
Reakcia obchodu Cool-mania.eu
Dobrý den, ako sme Vás už telefonicky kontaktovali tak tovar mal na sebe ochrannú fóliu, ktorú bolo nutné odstrániť. Čiže nejednalo sa o poškrabanie sklíčka, ale len ochrannej fólie.
Každopádne ďakujeme za Váš názor.
Manažér e-shopu -
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Žiadne
- Nepoužiteľná kamera
Nenakupovať. Predávate nepoužiteľné výrobky.
Dobrý deň
Ak kamera nespĺňa Vaše predstavy prípadne je nefunkčná radi Vám ju vyreklamujeme resp. vrátime plnú čiastku za jej kúpu. Kontaktujte nás prosím ohľadom vyriešenia tejto situácie.
Ďakujeme pekne