- Rychlost
- Ochota
- Komunikacia
- Ked napisete dodaju aj co nie je v ponuke za rozumnu cenu
- Dobre ceny
- rýchle dodanie
- prijatelné ceny
- Ako vždy, veľmi spoľahlivý dodávateľ. Dobrá komunikácia, rýchle dodanie. Ak niečo nemá, rýchlo zoženie. Palec hore. Ďakujeme.
Prvy nakup ale plna spokojnost
- Výborne ceny
- Vynikajuce ceny
- Rychlost dodania
- nemoznoplatit kartou online, ale to je asi dovod preco maju tak dobre ceny
V tomto obchode som nakupoval uz niekolkokrat, maximalna spokojnost. Mozno by stalo z uvazenie po potvrdeni objednavky generovat QR kod pre platbu prevodom, v dnesnej dobe smartfonov by to velmi ulahcilo aj urychlilo platenie. Inak nemam absolutne ziadne vyhrady.
- Ceny
- Veľký výber tovaru
Všetko prebehlo ako má a prekvapila ma rýchlosť dodania tovaru
- Tovar som objednal hlavne preto, že za dopravu sa platí iba 2€, no informácia, že sa platí pri preberaní kurierovi v hotovosti nebola pravdivá, lebo sa vyžadovala (kvôli koronavírusu) platba kartou. Za týchto podmienok ponúkal tento výrobok iný obchod o 10€ lacnejšie. Kvôli platbe kartou som, žiaľ, tovar neobjednal tam.
Obchod sa chová rovnako prirodzene, ako iní internetoví predajcovia.
- najnizsia cena daneho produktu na slovenskom trhu
- cena ,kvalita produktov odbornosť a ochota milého personálu pc komponenty sa inde ani neoplatí kupovať
žiadna
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Rýchlosť dodania tovaru
- Excelentná komunikácia cez email aj mob. tel
- Veľmi seriózny ľudia
Nakupujem v tomto obchode pravidelne je to najlepší obchod na nákup PC - komponentov na Slovensku jednoznačne doporučujem obchod hodnotím na 110 percent :)
- Pomalá webstranka eshopu
- komunikacia
- rychlost dodania
- prislusensto ako napr kable sa na stranke nenachadza [len po mailovej dohode]
- potvrdenie o odoslani neobsahuje 'tracking' cislo [bolo zaslane po mailovej ziadosti]
- Prijatelne ceny
- extra rychle dorucenie do 3dni
- komunikacia velmi dobra
- nie su ziadne
Odporucam kazdemu kto chce bezproblemovy a rychly obchod. Maximalna spokojnost.
Možno trošku dlhšie dodanie tovaru, ale zato komunikácia na velmi dobrej úrovni, výhodné ceny, odporúčam
Dobre ceny
Stranka stale pomala , vyber obmedzenejsi ... ale vsetko podstate maju a to je zaklad ako aj jedna z najlepsich cien na trhu. Nemal som problem a vzdy rad nakupujem v tomto obchode
- Ceny
- Rýchlosť dodania