V obchode najdete mnozstvo zaujimaveho tovaru. ani som si nevedela vybrat.. vsetky tri vyrobky boli ako darcek.. obdarovanym sa velmi pacili. boli milo prekvapeni peknou a detailnou vyrobou.
- Perfektné a okamžite vybavenie objednávky
Veľký výber, veľmi kvalitná čokoláda.
- rýchla objednávka, rýchla komunikácia
- dodanie kurierom Slovenskej pošty. Veľmi zlá skúsenosť. a nie prvá. Kurieri Slovenskej pošty arogantí a drzí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
výborné čokolády vhodné aj pre diabetikov
Veľmi profesionálne a rýchle jednanie
- rýchle dodanie,maximálna spokojnosť
Super , rýchle jednanie, informácie o stave objednávky jej vyhotovení a odoslaní.
- výber netradičnej čokolády
- Odporúčamochota prispôsobiť objednávku podľa potreby
- Rýchle vybavenie
Krásny darček pre kamoša- motorkára k 60 :)
Rýchle dodanie , max. spokojnosť -
Zaujímavá ponuka.
- výborná čokoláda, hlavne zdravá, odporúčam aj diabetikom
- nedostupná na Slovensku
Napriek tomu že negarantovali doručenie do Vianoc po 8.decembri a ja som objednavala 14eho,balik prisiel 23eho,takze som velmi spokojná.
kvalitný výrobok, prekonal očakávania
- Čokolády sú neskutočne krásne a rýchlo dodané. Keďže sú to darček pod stromček, tak neviem ohodnotiť ako chutia
- Ok
- Tovar dorazil načas a bez problémov.
- Rýchlosť dodávky, komunikacia
- Drahé a drobné čokoladky pod jeden zub
- Poctivo zabalené
- Tovar velmi pekny, ale som maximalne sklamana s dlzkou dodania vzhladom na veeelmi vysoke postovne na SR - tovar mal by doruceny max do 4 dni, teda max. do piatka. V sobotu bola oslava, kde mal byt darcek darovany a tovar prisiel v pondelok po oslave!!!!
Reakcia obchodu www.cokolandia.cz
Dobrý den, velmi se Vám za dopravce omlouváme. Zásilky na Slovensko odesíláme obratem po zaplacení. Dopravce nám garantuje doručení do 48 hodin. Bohužel v týdnu, kdy Vám byla zásilka doručována, byl na straně dopravce personální problém, o kterém jsme se dozvěděli až následující týden. Situace byla následně urgentně řešena. Ještě jednou se omlouváme. Hezký den
Kryštof, Čokolandia